7862
-
#3771 A játék végig kb hanyas szintig lehet fejlődni? -
Tomy Lee #3770 Poseden mini image-el toltam végig a játékot és én is észrevettem,hogy a teljesítmény rovására ment viszont teljesen bug mentes volt így a frissítésekkel. -
#3769 valamilyen magyar multi-szerverről tudtok esetleg? ahova crackelt programmal is fel lehet menni ofkorz :) -
#3768 saiyanjin ; "Sajnos nem tudok vásárolni az első fejezetben..."
Jumpy ; "Mert ha egy kereskedőnél sem tudsz, az akkor a többi actnál sem fog müködni,énis igy jártam a patchelés után mikor lecseréltem az exet a törtre..minden szép,volt,mindne jó..csak éppen adni-venni nem tudtam.."
És most kicsit vissza az ídőben...
Artanis ; "Ha patcheltetek, ne tegyetek vissza az 1.03as játékra 1.00 exét, mert nem lesz, kb 1000x el lett mondva. Gondolom saiyanjin is ezt csinálta, mert neki is ez volt a gondja. Aztán jött, hogy a "q*va anyukat. szar game" " #3725
Talán ha write only mode-ból átváltanál arra hogy olvsol is, akkor egyszerübb lenne az életed. Na meg elkerülheted azt, hogy mások is leoltsanak.
Távol álljon tőlem, hogy a Bioware-t védjem, de erröl tényleg nem tehetnek. Söt erröl még az Obsidian és az Atari sem...
Amugy, hogy ne csak ugasak; Ha Elanee-t felveszed a partyba, akkor ö letudja szedni a betegséget és a mérgezést. Ingyen, bárhol és bármikor. -
saiyanjin #3767 Nah minden ok.THNX Poseden mountolva, online update után, daemon 4.08HE és minden műkszik:) Viszont: volt egy olyan észrevételem hogy a teljesítmény egy kicsit megcsappant, de lehet hogy ez az ati driver váltásnak tudható be 6.11-ről 6.12-re...találkoztatok ilyennel??? jobb lenne a '11 es driver??? -
Jumpy #3766 tedd félre a save game-kat..remove, ujrainstall,patchell...majd jöhet a poseden maxi image bemountolod,és go.. -
saiyanjin #3765 OK, tehát akkor itt nem úgy van mint anno az első résznél, hogy patch-hez van megfelelő crack is.thnx akkor ez így nem járható út visszaolvasok kicsit... -
#3764 abban az esetben ha feltetted az 1.03 as patch et és az alap crack el , felcrackelted, akkor sajna ez a bug lép életbeés ez csak 1 sok közül, ilyenkor reinstall a teendő és picit olvas vissza a topikban le van írva pontosan ,h mi a helyes eljárás -
saiyanjin #3763 Pontosan ez történik : "Show me what you have for sale"
És akkor nem dobja be az inventory-t ugye i-vel előhozom de a merchantnál semmi nem jelenik meg.Patchelés utánn próbálkoztam mindenhol de sehol nemtok vásárolni az egész játékban.Milyen megoldással küszöbölhető ez ki vajon ??? -
Jumpy #3762 Chipi!!
Ezer köszönet..hogy kapják be...ezt simán bebuktam volna..remélem még megvan az a hely,elérhető nekem..
Saiyanjin
Mi az hogy nem tudsz vásárolni?pontosítanád?
Mert ha egy kereskedőnél sem tudsz, az akkor a többi actnál sem fog müködni,énis igy jártam a patchelés után mikor lecseréltem az exet a törtre..minden szép,volt,mindne jó..csak éppen adni-venni nem tudtam.. -
Chipii #3761 A 2.ra sajna nem tudom, mert én találtam több helyen is adamantitot, de nem csinált rá semmit.
Az 1.re a válasz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Grobnart vidd magaddal a Kitra barlangba, és ott a Glowing stone-tól távolabbi tavacskából fog szerezni. -
Chipii #3760 Gondolom itt rám gondoltál:) Próbálkozz Fort Locke-ban, a papnál, ő meggyógyít. -
saiyanjin #3759 Boldog Karácsonyt mindenkinek. Valami ügyes ember ügyes megoldására vagyok kiváncsi és nem az ugatásra... -
saiyanjin #3758 Sajnos nem tudok vásárolni az első fejezetben...Ez meghiúsítja azt hogy leszedjem a poisont vagy a disease-t, mert itt sok az élőholt...Az emberem meg a végére lesz vagy 10es dexterity-je és ranger pfffffffffff....Tisztelt bioware hogy kell ezt most megoldani????? -
#3757 Nem a 130MB-os patchnek kell annyi hely. A játék tömörítetten tárolja a Data fájlokat, és azokat ki kell elöször bontsa, hogy bele tudja tenni a javított állományokat. -
Jumpy #3756 Két kérdésem van,
1, a golemhez azt a ragyogó tintát honnan és mikor lehet megszerezni?
2, Old owl wellben Shimmynek adamantiumot honnan a fenéből lehet szerezni? -
#3755 Szerinted normalis hogy egy 130mb-s patchnek 7gb szabad hely kell pluszba a 6gb felul?? mind1 majd vegigtolom a Icewind dale 2-t:) régiszépidők mikor még elég volt egy crack.exe:) -
Jumpy #3754 Necroman..átlökve :-) -
#3753 Boldog Karácsonyt mindekinek! -
Thanatos #3752 kiugranak az ablakon -
csgj #3751 a poseden_MAXI_NWN2 file-al... -
NecroMan89 #3750 király és akkor hogy játszak az 1.03-al??? -
csgj #3749 olyan nincs :D -
NecroMan89 #3748 vki pls tegyen fel nekem egy 1.03-as cracket -
NecroMan89 #3747 bocs erre ha tudod:[email protected] mert a másik tönkre ment... -
NecroMan89 #3746 Jumpy pls küldmár el a poseden_MAXI_NWN2 file
az email címem:[email protected] -
#3745 A presztizs osztályoknál le van írva mi kell hozzá. Csak az kell semmi egyéb. -
#3744 Nagyon vicces vagy azert... szar a geped, de termeszetesen a jatek hibas mindenert. Azert is mert nincs eleg szabad helyed... -
WagnerUr #3743 Egyébként nekem RELOADED verzió van meg, Daemon V4.03HE-be mountolva online felpatcheltem 1.03-ra, és crack ill. mindenféle miniimage nélkül simán fut. Egyedül a Purification Statue-s buggal találkoztam. -
Jumpy #3742 Szerintem pl kell a patch,anélkül kezdtem el,és rengeteg bugba futottam bele, pl keep ostrománál,egyedül rakott ki a hidak megsemmisitésére,majd visszarakott a mező közepére a zárt kapuk elé..hm.
+ azóta olyan bejátszásokat ad, amikkel ezelőtt nem találkoztam, háttértörténéseket.
A megtalált majd 8 ore helyett kb csak 2-öt adott át karim a bányásznak.
Más a poseidenes minimge-val mennie kell játéknak,én is szenvedtem a yasuval, meg minden, de nem is kell.Simán megy.
A crackelt Reloaded exe átmásolásakor ugyanis nem tudtam adni-venni..
Viszont ha jól emlékszem 2 poseiden van..az egyik valami 6gb-os és multiplayerrre van..na AZZAL nem ment nekem, mindig kidobott, hogy virtual drive-ot érzékel..a 2. Gb-os a jó.
Ez megvan, akár mailban áttudom klökni akinek kell :-)
poseden_MAXI_NWN2 ez a neve..
-
WagnerUr #3741 Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem van a szekrény mögött egy ajtó és arra mutat a kurzor ilyenkor. Ha a tolvajokkal vagy akkor nincs ott az a szekrény és azon az ajtón érkezel a raktárba. Aztán lehet hogy nincs igazam... -
salvadorlynx #3740 Merchant quarter-ben lévő Smugglers warehouse-ban járok éppen és találtam egy könyvszekrény szerűséget, amelynek jobboldalához húzva a kurzort kis fekete lakatot mutat ha megpróbálom kicsitni azt írja hogy kulcs kell hozzá. Nem tudja vki hogy hol lehet azt megtalálni? -
#3739 igen a fog, borda meg a hasonlóak...
akivel le akarod bontani ezeket a cuccokat esszenciákra, annak legyen némi craft alchemy-je, utánna dupla klikk a mortar ra és klikk a cuccra amit le akarsz bontani... ennyi
-
#3738 tudom, hogy nem vezet jóra, ezért írtam h próba-szerencse alapon tettem, aztán mikor én is belefutottam a piros téglába a verekedéskor, szépen vissza is másoltam az új exét. ennyire azért ne nézz már noobnak :)
egyébként a prestige classok elérése csak a leírt követelményekhez van kötve, vagy el kell érni egy adott szintet is? (mint a heroic abilityknél volt az 1-ben) -
#3737 Érdekes... és hogyan ? Ha pl leütök egy farkast, csak a bőre marad meg... vagy erre gondoltal ? Vagy ilyen vérfarkas foga, csontváz borda, vagy hasonlók ? -
#3736 Alacsony textura felbontásnál, ez bizony így néz ki. Ez az amit utoljára érdemes levenni, mert ez ront a legtöbbet a játék kinézetén. A teljesitményen viszont nem hozz annyit, mint az árnyékok, vagy vagy a viz effektek, vagy éppen az AA kikapcsolása. -
#3735 hát nem és a ruha is furán néz ki a képen -
timong #3734 Nekem nagyon tetszett a történet, és sikerült is viszonylag gyorsan és bugmentesen végigjátszanom. Várom a kiegészítőket, addig is az ign-es nwvaultról nézem a modokat. :) -
#3733 Na ilyen erdekes hajtexturara gondoltam nemtudom hogy igy nezne e ki normalisan...
-
#3732 Mar ezt is probaltam:)) szenvedésszenvedése