34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#30732 sneijder baszki mit művelt:D:D -
#30731 1:0 wes :)))))))9 -
#30730 mi egyáltalán nem vagyunk szarban.. miről beszélsz? eddig jól igazoltunk. és még fogunk is. ezzel az üzlettel pedig a pénzügyi problémák is megoldódtak. új stadion pedig szintén nagy előrelépés lesz.
nálatok viszont nagy a baj. eladtátok 2 legjobb játékosukat, pótolni nem fogjátok őket.. pénz sincs nagyon. a san sirot meg sose fogjátok tudni megvenni. azzal meg, hogy bérlitek nem lesztek előrébb..
nagy szarban vagytok, ha tetszik ha nem.
ameddig pedig csak 20% a kínaiké és csinálnak egy új stadiont nincs baj.. -
#30729 igen az egyik legszebb és sose lesz a tiétek, a legszebbet viszont a kínaiak építették fel te buta tök még ezt se tudtad D:D::D -
#30728 csak irigykedsz, San Siro a világ egyik legszebb stadionja, és csak a miénk lesz :D -
#30727 szücsy te kajak az idővel egyenesen arányosan butulsz? :D -
#30726 vicces, hogy ti interesek próbálják még abban is látni a jót és nyugtatgatni magatokat hogy rátok telepedtek a fasszopó kínaiak :DDDDDDDDDD Berlu sose lenne ilyen hülye...
"Milan ha nem talál valami befektetőt akkor nekik annyi. nem fogják tudni felvenni a versenyt velünk és a juveval."
ez meg a legnagyobb fasság amit hallottam tőled, milyen VELÜNK? még nálunk is szarabbul álltok jelenleg -
#30725 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!új mezszponzor ASD:SAASF:ASAF http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/55/National_Emblem_of_the_People%27s_Republic_of_China.svg/512px-National_Emblem_of_the_People%27s_Republic_of_China.svg.png -
#30724 remélhetőleg Moratti nem lesz olyan hülye, hogy szép lassan az egész klubot eladja nekik.
ameddig csak 20% az övék még nincs nagy baj.
nem tudom, hogy állnak hozzá, de biztos kiadnak majd valami közleményt ezzel kapcsolatban. az, hogy miért piros a mez innentől már nem kérdés.. -
#30723 szerintem ezekkel jártok majd a lehető legrosszabbul.ha unatkozó arab vagy orosz milliárdásokról beszélnénk akkor oké, hogy csak kisebbségi tulajdonosok, de ezek szép lassan rátok fognak telepedni és évről évre egyre nagyobb százalékkal fognak rendelkezni a klubban.2017-re szerintem már ők lesznek a többség.
persze akiknek 30 millás brazil tinisztárok meg egyebek kellenek azok majd tapsikolnak nekik,hogy jön a lóvé, de számomra elég aggasztó lenne a történet.kíváncsi lennék a nord hogy áll a kérdéshez. -
#30722 én csak annak nem örülök, hogy kínaiak:D de végül is így jó, hogy Moratti marad a többségi tulaj.
milan ha nem talál valami befektetőt akkor nekik annyi. nem fogják tudni felvenni a versenyt velünk és a juveval. -
#30721 meg 15%-t birtokolnak, kb csak penzt adnak es ennyi :D moratti jol csinalta
uj stadion epiteset meg mar moratti is megerositette, szegeny milannak egyedul kell berelnie a stadiont majd :D
psg is beszallt lucasert :D kinaiak kifizethetnek lucast -
#30720 nem szeretném, hogy a Chelsea, City, Anzsi, Malaga, PSG után mi legyünk a következők, de az új stadion és az abból származó bevételek miatt ez egy fontos lépés -
#30719 http://www.azzurri.co.hu/Inter/Kinai-befektetokkel-erositett-az-Inter-uj-korszak-vette-kezdetet-Milanoban
hát én annyira nem örülök.. -
#30718 kínaiak beszálltak az Interbe, a többségi tulajdon természetesen a Moratti-család kezében marad, a sárgák a 2. legnagyobb részvényesek lettek. 2017re legkésőbb viszont meglesz az új stadion!!! -
#30717 a milan mindenkit akar akit az Inter is..:D -
#30716 azt a Milan akarta mindenáron -
#30715 :D:D -
#30714 az 1 balek, jó lesz a milannak :D -
#30713 és mi van a ganso üggyel?
tavaly még azt akartátok minden áron -
#30712 jaja ő intézi,
szücsy: majd ha leszopatja a bilant nem fogsz így röhögni ;) -
#30711 :D:D
korben dallas(branca) világjegy:D:D:D
-
#30710 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
repül is vissza Milánóba, vajon mennyi felesleges pénzt elbaszott már a klub repülőjegyre :DDDDDDDD -
#30709 na?
Branca ott lesz? -
#30708 Ma este lesz az első tárgyalás a sao pauloval lucas ügyében -
#30707 -
#30706 én csípem a Juvet de ez nagyon odabasz -
#30705 -
#30704 ezen a mi vicces? mindenhol így működik. ha valakit leakar igazolni egy klub akkor odautaznak tárgyalni ahol játszik. nem a sao paolo emberei fognak jönni milánóba:D -
#30703 -
#30702 ment volna Londonba Materazzival, Branca eltereli a figyelmét, Marco felkapja a kis brazilt, aztán meg sem állnak Milánóig. ha már a SP elnöke nem akarja eladni... -
#30701 branca nyaralni jar braziliaba, meglepodnek ha elhozna lucast -
#30700 Annyira ismerheti a Milánó-Sao Paolo útvonalat, hogy már ő maga vezeti a repülőgépet ;) -
#30699 Branca már bejárta a fél világot,egy igazi utazó! -
#30698 http://www.azzurri.co.hu/Inter/Inter-Branca-Braziliaba-utazott-Lucasert
:DDDDDDDD -
#30697 :DDDD -
#30696 állítólag moratti megvette az egész olasz ligát, lefizetett mindenkit és ezért contét elfogják tiltani 4 hónapra :\ -
#30695 1-1 lett a Celtic elleni meccs, az első félidőben kb a félpályát sem léptük át. Chivu félelmetesen szar, nagyon gyorsan igazolni kell egy belső és egy szélső hátvédet. Cambiasso sem a régi, Mudingayi (hozzá képest) nagyon jó volt. Milito sem lesz elég a szezonra, megy Pazzo, (Casta a Twentébe igazolt, 7m-ért, ismételten bravó), Longo nagyon nem érzi még ezt a szintet, Palacio meg a szélre kell, úgyhogy egy csatár is létszükséglet -
#30694 ennyire geci nem lehet, hogy volt csapatát akarja gyengíteni.. -
#30693 Mourinho lehet West akarja Modric helyére, :@ Sneijder nem mehet!