34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    igaz.. Lucas egyelőre még egy gyenge brazil bajnokságba villog, míg Alvarez már bizonyított a serie a-ban..:D

láttad már játszani amúgy Alvarezt? mikor ranieri alatt 8 meccset nyertünk zsinórban a csapat legjobbja volt, csak utána megsérült de miután visszatért megint jól játszott. technikailag nagyon képzett. semmivel nem marad el a sok brazil csodagyerektől. coutinhoval együtt 1-2 év múlva (vagy akár már jövőre) a csapat vezérei lehetnek, mindkettőben ott van a potenciál, hogy világklasszis legyen.
  • WuFraZselic
    jaj, de félek a Pescara elleni nyitómeccstől...

amúgy ezzel a sorsolással kb bajnokságot lehetne nyerni
  • WuFraZselic
    nem tudhatjuk

Lucasért egy utolsó próbát teszünk, 30m euró, take it or go. azt nem értem, hogy ha rá van/lenne 30m, akkor Ramirezért miért sajnálják a 22-4 körüli összeget. bizonyított a Serie A-ban, fiatal, ő is dél-amerika (elég beteg fétise van a vezetőségnek irántuk), jobban járnánk vele jelenleg. lényeg a lényeg, Lucas sorsa csak az Olimpia után dől el, szóval ha minket is választ, talán decemberre fel is veszi a ritmust...

Kolarov árát Brancáék lealkudtál 13ról 8m-re, ha ez valóban igaz, akkor kapnak egy piros pontot. kérdés, hogy a fizucsökkentésbe belement-e, mert a Cityben betegesen sokat keres(ett)

Fernandoért 17et ajánlottunk, a Porto 20at akar továbbra is. Pazzini - Quagliarella cseréről is beszéltek, ebből remélem nem lesz semmi. szélső támadó posztra még a Cataniás Alejandro Gomezről beszélnek, 6m körül lenne az ára, őszintén szólva fogalmam sincs milyen játékos

Viviano a Palermoé lett, kb 4m körül kaptunk érte, míg Castáért 7-10m közötti összeget ad a Twente (még mindig érthetetlen, miért kell eladni, nem játszott semmit szinte, és így is megduplázta/triplázta az árát). ennyi pénzből lehetne hozni egy cserét Militonak, sőt, ha elmegy Pazzini, Stanko és JC is (állítólag egyikük sem lesz ma nevezve az EL-re) akkor abból a kis bevételből szerintem Dzekot meglehetne célozni

Hajduk Splitet kaptuk a selejtezőben, aug 2-án kezdünk Splizben. simának kell lennie
  • bakkerman
    azért egy Lucas Moura meg egy Ricardo Alvarez nem egy szint
  • ForzaInter
  • ForzaInter
    nem tom minek lucas mikor itt van cou meg alvarez..
  • limperatore
    g
  • limperatore
    geci mu, menjen már a picsába

amúgy tadadták
  • szucsy89
    úgy néz ki lecsúsztok Lucasról, viszi az MU
  • WuFraZselic
    amúgy érdekes, hogy csak a középpályára/csatársorba írnak érkezőkről, pedig a hátsó alakzatot kéne rendbe tenni először. még a TIM bohóckodáson is félelmetesen kilógott a Chivu-Rano páros, Jonathan pedig inkább jobb oldali támadó kp legyen (Parmaban is ott játszott igazán jól), mintsem védő, mert ráfázunk...
  • ForzaInter
    de most valaki leigazolja aprópénzért és normálisan felépül akkor az a klub kurva nagyot húz.. mert klasszis csatár rossi, és jó korban is van.
  • Fabio Capello
    Egyetértek, Rossiban iszonyatosan nagy a potenciál, viszont rosszabb mint egy porcelánbaba, lassan több időt tölt kórházakban, mint edzéseken/meccseken...
  • WuFraZselic
    én is örülnék neki. de egy keresztszalag-szakadásból felépülve összeszedett még egyet, nagyon sok időbe telik, mire 100%os lesz, és egy kicsit Ronaldo-szindrómára hajaz, nem tudom ugyanolyan lesz 2 ilyen sérüléssel a lábában, mint anno....
  • ForzaInter
    Rossin multkor gondolkoztam, hogy mekkora húzás lenne leigazolni.

Oké súlyos sérülése van, de most kurva olcsón odaadnák valószínű emiatt, és ugye amiatt is mert kiestek.
  • WuFraZselic
    Matri a Milanba, Destro úgy néz ki a Juvéba köt ki. előbbit Pazzinire cserélte volna Marrotta, jobb, hogy nem történt meg :) viszont így nem nagyon tudnék mozdítható csatárt, pedig szükség van egyre. talán Rossi, most sérült is, Villarreal kiesett, talán odaadnák egy tál mogyoróért

ha Lucas nem jön össze (ne jöjjön, legalábbis 35-40millióért inkább ne), akkor G. Ramirez és/vagy Afellay érkezhet

a Real ajánlata Maiconért 7m + Sahín kölcsönbe, én elfogadnám. bár látva, mennyire tragikusan szar volt Jonathan, nem bánnám, ha maradna... vagy fektessünk be van der Wielbe...
  • ForzaInter
    Palacio nagy király lesz.:D
  • ForzaInter
    nagy igazolás lenne ha lecsuknák a szezon elején:D
  • WuFraZselic
    Palacioért meg kár lenne, ha eltiltanák/lecsuknák :D
  • WuFraZselic
    Lúcio elküldése eddig jó biznisznek tűnik, durva hibát vétett ismét, Coutinho pedig keményen büntetett :)
  • limperatore
    ibra otthon fejbe rúgja a feleségét, majd elkezd beszélni erről és elsírja magát :D
  • limperatore
    hát nem :D
  • DONGUBA
    Nem egy eszleny ez a buzibrahimovic:))
  • limperatore
    én is megakarom venni, olvastam 1 részletet tőle
    " A Chievo elleni meccsre készültem a San Siróban. Mancini úgy látta jobbnak, ha a kispadon ülök. Teljesen kialvatlan voltam. Csapongtak a gondolataim, hol a pályára esett a pillantásom, hol a lelátót pásztáztam. Az ultrák, az Inter-szurkolók kemény magja egy hatalmas lepedőt lógatott le a lelátóról. Olyan volt ez a fehér izé, mint valami kalózzászló, amire feketével ...a következőt írták: " Isten hozott, Maximilian" Először nem kapcsoltam. Tényleg megfordult a fejemben, hogy lett egy új játékosunk. Csak később esett le. A fiamra gondoltak. ( elöző nap született )Az ultrák nem kispályások. Elővettem a telefonom lefotóztam a feliratot, és elküldtem Helenának. ( Ibra élettársa ) Elmondhatalanul megörült neki. A mai napig könny szökik a szemébe, ha erről kezd beszélni."

szücsy itt legfeljebb én adok neked kölcsön :D
  • szucsy89
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD geci mostmár tuti megveszem :DDD

matyi majd kölcsönadom olvasgatni :DS:DS:SD:DS:SD:D:S
  • Rockynhooo
    hallod 3 oldalt olvastam el kocsiban haza fele jövet :D majd holnap folytatom , de ilyet nyom az első lapon "Guardiola volt az edzőm , tegyük hozzá hogy azért ő nem egy Mourinho vagy Capello" :DDDDD Aztán meg "hóvihar volt de én 325el száguldoztam a prosémmal" :DDDD
  • szucsy89
    ezt még én is meg akarom venni pedig most ment el tőlünk :D de elvileg ír benne jókat nagyon... majd vmi véleményt tolhatsz róla :D
  • Rockynhooo

Hallod Limp! megvettem 3ezerért :D vélemény? inkább költöttem volna kurvákra mi ? :D
  • Oziris666
    Fernando jó kis szürö,vele jól járnátok!
  • WuFraZselic
    Fernandoért 15millás ajánlatot tettünk, a Porto 17et akar, de közelednek az álláspontot. az sem kizárt, hogy Guarín-féle transzfert hozunk össze, kölcsön+opciós játék fasza lenne

Sahint a United is akarja, nem lesz ez így jó. az szólhat mellettünk, ha bedobjuk Maicont, máskülönben a MU simán fölénk licitál

A Fener elnöke rászokott a fűre, és a szurkolóinak egy ajándékot ígért, név szerint Sneijdert

Palacio meg hivatalosan is gyanúsítottá vált bundaügyben, kiváló
  • limperatore
    Hajduk Split - FC Skonto győztesével játszunk
  • ForzaInter
    nagyon nagy arc az öreg:D:D
  • limperatore

"Juve fan: - Te idióta seggfej, hajrá Juve!
    Zdenek Zeman: - Sajnos az oktatást nem lehet megvenni a meccsekkel ellentétben."

:DDDDDD
  • limperatore
    na pont fel is raktak fb-re a kezdot

• WuFraZselic
    Kolarov brutálisan sokat keres, nem tudom belemenne-e egy drasztikus fizu csökkentésbe (ez mindent elmondana a felfogásáról, hogy játszani akar-e, vagy pénzt keresni)

am tavalyi szezon alapján nálam Guarín-Capitano lenne a belső kp, Cambiassonak ritka szar idénye volt. meg ne 39 éves legyen már a bal futónk, hiába egy megállíthatatlan tank
  • limperatore
    Hát ja, rövid a pad :D

Maicon Stramaccioni alatt jól nyomta, ez az ember olyan mint Leo volt csak van még taktikai tudása is :D

Kolarov jöhetne bal védőnek, de Zanetti nem lenne kezdő akkor :D
  • WuFraZselic
    csak nem mindegy, hogy futkorászik el Maicon... ha úgy, mint az elmúlt 1.5-2 évben, és a Juve-Milan elleni meccseket leszámítva azt sem tudjuk, pályán van-e, akkor inkább menjen

am jó lenne ez a kezdő, csak a pad karcsúnak tűnik még, keretmélyítésnek kéne 1-2 belső kp, legalább 1 minőségi balhátvéd, és egy jó csatár sem ártana. Pazzo sokszor -1 ember, és ha valamit akarunk kezdeni magunkkal, akkor nem engedhetjük meg, hogy egy labdatemető legyen a Herceg cseréje
  • limperatore
    Lehet Maicon maradni fog, amit nem is bánnék :)

___________________________Handanovic

Maicon______________Samuel___________Silvestre__________Zanetti

__________________Guarin______________Cambiasso

_______Palacio_____________Sneijder_________Coutinho

___________________________Milito

És a legfontosabb: Stramaccioni :)

Azért ha megnézzük elég erős ez a csapat. Egyedül a védelem ami nem a legjobb :D

Jobb oldalt Maicon elfutkorászik még bőven, cserének ott van Jonathan. Cambiasso remélem ismét motivált lesz és akkor nem lesz gond. Guarin egy kibaszott energiabomba :D A csávó tűzben ég, ő nagyon nagy fogás volt. Sneijder Strama alatt kurva jól nyomta, meg az EB-n is. Nem véletlenül akar rá építeni az edző. Militot láttuk mit művelt megint, Coutinhot meg meglátjuk, sztem csodát fog művelni. Ha nem akkor szopó :D

Palacio meg tavaly is nagyon jó eredményeket mutatott. Milito cseréjének remélem marad Pazzini, illetve a 2 fiatal. Longo eddig nagyon tehetségesnek tűnik, valamint a felkészülési meccsek alatt volt pár tehetséges ifi akit Strama befog építeni szerintem.

szvsz az el-t is komolyan fogjuk venni. Stramaccioninak élete nagy lehetősége hogy megkapta az Intert, eddig mindent megnyert amit lehetett ifikkel, szerintem itt is remekül fog teljesíteni. Triplázáshoz kevés a keret, de az el győzelmet megfogná az kurva jó lenne, illetve scudettoért versenyezni kell.
    Jövőre meg már egyértelmű.
  • WuFraZselic
    Mudingayi is megvan, kölcsön + 750ezres opcióval érkezik a belga, gyakorlatilag ingyen van. fizetése 0.8m körüli lesz. elég meggyőző a posztján, hiába 31 éves. és valószínűleg éppen emiatt a vérét fogja adni majd a pályán, élete első és egyben utolsó lehetőségét kapta meg, biztosan élni fog vele

Sahin és Fernando a két név a középpályára, miután Paulinho maradni akar (akárcsak Lucas), Polival meg megszakadtak a tárgyalások (6m-t jó vétel lenne pedig...)

Sahinért bevonnánk esetleg Maicont, de akkor kérdéses a jobb oldal, Faraoni elment, Debuchy pedig hosszabbítani fog a Lille-el, más nevet nem tudnék hirtelen mondani oda

csatárkérdés továbbra sincs megoldva, Destro úgy néz ki a fővárosban köt ki, Pazzinit pedig szinte biztosan eladná Branca, ha 12körüli vagy feletti ajánlat érkezik érte (Luuk De Jongot hogy nem tudtuk leigazolni 15ért, gyakorlatilag Pazzo árából meglett volna, és már most többet látok benne, mint Pazzoban valaha - sajnos)
  • limperatore
    mondom szucsinek, inter milanon egesz nord majd silvat meg ibrat fogja eltetni direkt cukkolasbol

erre azt mondja: majd o beoltja az egesz nordot :D:D:D

mondom honnan a fotelbol? :DDDDDD
  • szucsy89
    jó de interes az oldal...

mind1 butákkal nem beszélgetek, -fav