34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#30772 akkor ez nem selejtes acélból fog készülni?:D -
#30771 "nem 1 olyan porfészek lesz mint a juventusé :D" -
#30770 esküszöm ez a szücsy vs limperatore viszály egy beszt of sg -
#30769 szücsy, már fájnak a butaságaid, komolyan ne írj már többet ide
kimásolsz 1 fórumról valamit ami ráadásul hibás is, azzal se vagy tisztában hogy az inter 89-ben nyert scudettot nem 85-ben és ilyen per jelekkel beírod h rommá oltani miközben magadat égeted folyamatosan -
#30768 egy kis "finomság" fórumról csak nektek:
"Visszatérve a 2006-os eseményekre nekem mindig az volt a legszembetűnőbb h az egészből pont az az inter profitálta a legnagyobbat akik mindig tisztes távolságból követték nyomon a Milan-Juve párharcokat a scudettoért. 2006-ban kaptak egy ajándék scudettot majd a további történéseket ismerjük ugye ami az intert illeti. Végeztül hozzátennén h az inter rendes körülmények között nem a tárgyaló asztalnál 1985-ben nyert scudettot utoljára majd jött a gratis scudetto illetve már a pályán amit megnyert 2007-ben. A többi meg már ahogy mondani szokás már csak történelem."
na ezért vagytok egy nulla csapat :D Milan - Juve mögött Olaszországban sehol nem vagytok
/imádja rommá oltani az itt lévő buta egyedeket és flémelni :D -
#30767 az egészet a kínaiak állják? -
#30766 250m euro lesz az új stadion :D nem 1 olyan porfészek lesz mint a juventusé :D -
#30765 én meg azt mondom jöjjön kolarov,lucas meg 1 középső védő :D -
#30764 egy balhátvéd (kolarov) és egy csatár kell és megvagyunk szerintem. -
#30763 na végre
sportklubbom van végre nézhetem a seria a-t is(bár a sport 1 jobb lenne de ez is megfelel)
már csak a pl-nek kéne újra visszakerülnie az eurosport 2re -
#30762 több helyen azt írják, Lucasért elfogadták a 27milliós ajánlatunkat. ezt kétlem, ennél többet is elutasítottak már érte... (amúgy nem értem hogy van pofája egyre többet és többet kérnie a Sao Paolonak, miközben Lucas csak csere, vagy lehet 6 perc alatt is képes volt növelni az árát)
tegnap meccsről még annyit, hogy a védelem komoly formázásra szorul, Kolarov nagyon kéne, legalább védekezni is tud, Chivu szerepeltetése nonszensz, Silvestre meg 2x majdnem "elLúciózta", az ilyen cselezés közben/után elveszített labdát az olasz csapatok keményen berúgnak, szerencse, hogy a Split irtó gyenge. Cambiasso is eléggé kilógott, lefelé, egy 6m vagy annál jobb esetén útnak engedném, jöjjön De Jong vagy Fernando a helyére
(és még mindig azt mondom, hogy Lucas árából kijönne Ramirez és egy középhátvéd, márpedig utóbbira nagy szükség van)
jó hír (legalábbis nekem), hogy a Serie A átkerült a SportKlubra. a szint 0, de legalább nem egy monitoron kell nézni a meccseket -
#30761 le a kalappal a hajduk közönsége előtt -
#30760 guarin ugy rúgja a szabadokat mint a cigány ibra. erőből ellövi oszt majd lesz valami:D persze 100ből 99 mellé vagy fölé megy, de az az 1 ami bemegy irdatlan nagy gól:D -
#30759 mindenképp akarunk egy gólt adni a Hajduknak :D -
#30758 de a kaput még nem találta el coutinho meg már 2 gólt is lőtt -
#30757 guarinba csak az basz fel h mindig elveszi a szabadrúgást coutinho elől... -
#30756 akkor azért kapott akkora füttyöt :D:D:D -
#30755 játszott a hajdukba ráadásul:D -
#30754 ez a livaja srác múltkor nagyon jól nyomta, strama észrevette mindjárt h tehetséges -
#30753 goooooooooooooooooooooooooool a fenoméééééééééééééén -
#30752 coutinho geci milyen gól :D:D:D:D -
#30751 hát ennél butább már nehezen lehetsz :D:D:DD
sztem aki magát égeti az te vagy, már sokszor bizonyítottad -
#30750 jön a fenomén sneijder helyére -
#30749 A lista poén volt gondolom lejött. Te a Milannal kapcsolatban kíváncsi vagyok, mennyire vagy képben.
Attól, hogy leírjátok a haveroddal 100x, hogy "buta vagy", én még nem leszek butább, viszont magatokat meg égetitek. :D De hajrá. ;) -
#30748 te tényleg nagyon buta vagy:D felesleges is vitatkozni veled, mert az Inter-el kapcsolatban rohadtul nem vagy képbe. A milan kurva nagy szarba van jelen állás szerint ha tetszik ha nem.. -
#30747 arról pár hellyel lecsúsztunk :D -
#30746 "Én azt mondom, hogy várjunk ezzel a "ki van nagyobb szarbannal" 15. fordulóig, de sztem ti hátrébb lesztek a táblázaton mint mi."
még mindig buta vagy -
#30745 De akkor már az utókornak írok egy Serie A véderedményt is:
AC Milan
Juventus
Napoli
...
8. Inter -
már ilyen hamar meg kell kezdenetek???azt hittem csak csportkör -
#30743 De pont ezt mondom: ez meg az ilyen gecinagy igazolás, meg olyan vadállat, meg amolyan csapata legjobbja volt. Hát baszki, ilyet én is tudnék mondani a mi igazolásainkra. Majd a pályán kiderül, hogy milyen év közben. Így kijelenteni, hogy első 5-ben nem lesz a Milan meg hatalmas butaság (és még én vagyok a buta), de ezt most print screeneltem, és majd bemásolom ide mikor előttetek végeztünk :DDDD
addig is -fav :D -
#30742 hogy jön most ide a tavalyi szezon? az már a múlt. a jövőre kell figyelni.
eddig igazolások alapján pedig erősödtünk. akiket eladtunk vagy elfogunk adni, azok közül csak jc akit sajnálni lehet, de egy kb hasonló szintű kapus jött a helyére, szóval nem gyengültünk ezzel sem.
maicon nem biztos, hogy megy. de ha megy az se baj, az elmúlt 2 szezonját nézzük.. lúcio meg már öreg tavaly se volt az igazi, reálisan 1-2 év lett volna benne.
guarin meg az egyik legnagyobb igazolás volt eddig. palacio pedig évek óta a serie a egyik legjobb csatára. elég megnézni a mutatóit. a felkészülési meccseken is biztató volt a játéka. silvestre a palermo legjobbja volt, több nagy csapat is vitte volna (többek közt a milan is) mudingayi pedig tökéletes kiegészítő ember lesz. és azért még fogunk igazolni játékosokat. egy védő és csatár érkezése várható. -
#30741 "ilyen guarinok meg palaciok"
gyerek te mindig magad alatt vágod a fát :D
guarin egy kibaszott gép, nézz meg 1 meccset és látni fogod
egyedül nem garancia a sikerre az tény
a milan első 5ben nem lesz év végén
-
#30740 "mi egyáltalán nem vagyunk szarban"
:D Vedd le a kék szemüveged, bár én örülnék, ha minden évben a 7. helyen végeznétek. Ugyanolyan helyzetben van a 2 milánói csapat, újjáépülőben. Ti a triplázás után ugyanabba a hibába estetek kis túlzással mint mi, most kezditek kicserélni a csapatot. Ilyen Guarinok és Palaciok még egyáltalán nem garanciák a sikerre, ahogy a fiatal edző sem, hiába vannak odáig meg vissza az inter drukkerek tőlük. Én azt mondom, hogy várjunk ezzel a "ki van nagyobb szarbannal" 15. fordulóig, de sztem ti hátrébb lesztek a táblázaton mint mi.
Az meg már csak ráadás, hogy pl. az egekig magasztalt Lúcio az egyik ősi riválist válaszotta, valamint hogy csúnyán elbántatok az egyik ikonotokkal, JC-al, lehet Maicon is megy... ha így veszem (JC és Lúcio) ti is "eladtatok" a legjobb játékosaitok közül kettőt. :) Tudom, optimistán kell nézni a szezon előtt a dolgokat, én is így vagyok a Milannal, a felkészülési meccsek alapján a védelem nem volt valami jó (oda még jön igazolás), viszont a támadások Ibra nélkül sokkal dinamikusabbak és kiszámíthatatlanabbak. Hogy ez mennyire fog majd bejönni "élesben" is, arról még nem tudok nyilatkozni, de nem is érdemes még erről vitázni, majd október körül.
Sőt, a Juve körüli hercehurca is nekünk (mármint kettőnknek) jöhet jól, nem fognak ők se veretlen szezont produkálni mégegyszer... a Roma eddig nagyon komolyan igazolt, a Napoli is jó lehet. -
#30739 ezzel a 2. rúgott góllal szinte biztos a továbbjutás, viszont az azért zavaró, hogy egy D kategóriás csapat is hülyét csinál belőlünk a széleken...
Guarín meg remélem nem sérült meg -
#30738 hajduk split el selejtező első meccs idegenben -
#30737 minden csapat álma, az európa liga selejtező 3. fordulója. Hajduk Split - Inter -
#30736 kivel játszik az inter vagy milyen meccs van??
nem látom a barátságos meccsek között -
#30735 -
#30734 nagatomo 2-0:D -
#30733 yuto nagatomo o o o ooooo :D 0:2