34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
R9 #2486 11 omg -
R9 #2485 szerintem érvényes volt -
#2484 EZAZ :D -
#2483 gól, de ez akkora játékvezetői hiba... -
#2482 mekkora kamu tizi...... -
R9 #2481 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!! -
R9 #2480 11-es!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
faláb #2479 kár hogy nincs Sport TV-m -
R9 #2478 Cordoba basszus.....ha pirlo belövi beszarok -
R9 #2477 Adrianoooo -
#2476 Rómeo vérzik :) -
R9 #2475 vki vérzik -
faláb #2474 remélem győzünk!! -
R9 #2473 Pazza INTER AMALA!! -
R9 #2472 Nah Forza INTER!!! -
R9 #2471 -
Csesza #2470 Messina vezeti a Derby-t
pics. nembírom ezt a manus-t -
Csesza #2469 -Recoba: ½Maradni szeretnék, mert jól érzem itt magam!½
Dec. 10. 01:02 -Milánó- Alvaro Recoba a következőkben a jövőjéről és a vágyairól beszélt, melyek nem mellesleg az Interhez kötik. A 29 éves támadó hamarosan megkezdi a szerződés-újításról szóló tárgyalásokat Massimo Morattival, azon pletykák ellenére, melyek szerint januárban a Fiorentina gárdájában szereplő Valerij Bojinov fog érkezni az uruguayi helyére. Chino határozottan bizonygatja, hogy ő maradni szeretne:
½Az Inter játékosaként szeretném eltölteni az elkövetlezendő két, három évet, majd azután vissza kívánok térni Uruguayba, hogy életem első klubcsapatában, a Danubioban fejezhessem be a pályafutásomat.½
Miután problémákat keltett a bérigénye, Recoba frusztráltan reagált arra, hogy milyen hatalmas pénzeket keresett az előző szezonban:
½Az nem igaz, hogy én 5,5 millió fontot kerestem múlt évben! Sose láttam ilyen összegeket.½- tisztázta magát az uruguayi.
½Maradni szeretnék, mert jól érzem itt magam. Ez a legjobb munka a világon, és csöppet sem aggódom!½
internazionale.hu
-nagyon remélem hogy marad- -
Csesza #2468 huzzá má innen te kis buzi... -
Csesza #2466 nemtom én nem szeretem az ilyeneket hogy csatár vs. csatár - ugyse nagyon fognak találkozni a pályán - inkább Gattuso vs. Verón v. Cambiasso vs. Kaká -
#2465 -
#2464 Viszont! -
#2463 sztem se
na NYEJEN A jobbik sok sikert -
R9 #2462 Bár sztem egy derbyn sose a nevek döntenek. -
R9 #2461 Samuel is -
#2460 de viszont Shevchenko játszani fog és Kaká is -
#2459 Vieri ne mfog játszani szvsz mert egy batyu f@szt nem ér -
#2458 jaja! Ha Adriano ki tud törni a védők közül egyszer kétszer akkor nyernk... -
R9 #2457 Reméljük Adriano régi formáját hozza.Akkor nem lesz gond :D Meg persze a védők -
#2456 az kár mert az ő kreatív játéka kellene most ide... -
#2455 huuu csak Vierinek leyen képe jáccani... Remélem lerugják a védőink... -
R9 #2454 Kár hogy nincs Recoba. -
#2453 Vasárnap este a forduló rangadóján az Inter és az AC Milan csap össze egymással, és a két edző a következő játékosokkal készül a derbire.
AC Milan:
Kapusok: Dida, Kalac
Védők: Kaladze, Marzoratti, Nesta, Jankulovski, Simic, Stam
Középpályások: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel
Csatárok: Gilardino, Inzaghi, Shevchenko, Vieri
Inter:
Kapusok : Francesco Toldo, Julio Cesar Soares;
Védők : Ivan Ramiro Cordoba, Nicolas Burdisso, Javier Zanetti, Sinisa Mihajlovic, Giuseppe Favalli, Walter Samuel, Pierre Wome;
Középpályások : Dejan Stankovic, Cristiano Zanetti, Luis Figo, David Pizarro, Juan Sebastian Veron, Esteban Cambiasso;
Csatárok: Julio Ricardo Cruz, Adriano, Obafemi Martins.
-
#2452 FORZA INTER!!!Remélem hozzuk de kétségeim vannak!! -
R9 #2451 Már csak 2 nap -
Csesza #2450 nyugi, meglátod mejd belelendűl!!! -
#2449 nem sok de ha így nyomná szezon eleje óta 7 gólt lőtt volna... az több mint most:-P -
Csesza #2448 de akkor ott vannak a köv.-i meccsek és ott akkor fsgh-szerint nem lő gólt akkor szarban van a haza... -
tomcat1 #2447 de az, ha nem tudnak rá soha válaszolni...:) -
Csesza #2446 az nem sok...