34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#2325 44' Sampdoria [2 - 2] Inter Milan
6' [1 - 0] A.S. Diana
31' [1 - 1] E. Cambiasso
35' [2 - 1] A.S. Diana
40' [2 - 2] I. Cordoba
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
-
#2324 Sampdoria ellen idegenben...
gólok:Cordoba,Cambiaso,Diana2x -
#2323 OLÉÉÉÉÉ 2-2:-)))
ebből győzelem lesz:-) -
#2322 thx -
#2321 kivel játszotok? :O -
#2320 oké mostmár megint vezetnek 2-1-re!!! -
#2319 1-1!!!!! Jövünk fel mint a talajvíz!!!!!FORZA,FORZA,FORZA!!!!!! -
#2318 Köcce:-)) -
#2317 csak neked: FORZA INTER -
#2316 télleg? na akkor FORZA INTER!!! Meglesz ez...sima ügy 2-1-re nyerünk.. csak kicsit rosszul kezdtünk..:-SSS
(Kösz a bizalmat:-D) -
#2315 de rátok is..de az alap -
#2314 ránk nem szoktál fogadni? :((( -
#2313 nyerjetek, mert bízok bennetek...még fogadtam is rátok -
#2312 A ROHADT ......... -
#2311 [marquee alternate=right]FORZA INTER!! -
nagy hős #2310 Jó mert gólt lőtt a Samp ;P -
#2309 [brutálnagy]FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!![brutálnagy] -
R9 #2308 Na pár perc és kezdődik a Samp - Inter a kezdők:
SAMPDORIA (4-4-2): 21 Antonioli; 77 Zenoni, 14 Castellini, 15 Sala, 26 Pisano; 34 Diana, 4 Volpi, 17 Palombo, 7 Gasbarroni; 18 Bonazzoli, 10 Flachi
Subs: 1 Castellazzi, 8 Dalla Bona, 11 Zauli, 13 Kutuzov, 19 Falcone, 20 Borriello, 22 Tonetto
Coach: Walter Novellino
INTER (4-4-2): 12 Julio Cesar; 2 Cordoba, 25 Samuel, 11 Mihajlovic, 16 Favalli; 7 Figo , 19 Cambiasso, 8 Pizarro, 21 Solari; 10 Adriano, 30 Martins
Subs: 1 Toldo, 3 Burdisso, 9 Cruz, 13 Zé Maria , 20 Recoba, 33 Wome, 55 Maa Boumsong
Coach: Fernando Orsi
-
Hazai pályán, a San Siróban kapott ki az Inter az AS Romától szerda este 3-2-re, úgy, hogy a vendégek már 3-0-ra is vezettek. Roberto Mancini edző a katasztrofális első félidei teljesítményben látja a vereség okát, hozzátéve, hogy rossz taktikai döntések vezettek idáig.
- Ha a Roma legjobb játékosainak jut elég terület, megsemmisítenek. Szörnyű hibákat követtünk el az első játékrészben. Dühös vagyok magamra. - nyilatkozta a mester. - A második félidő már más volt, nagy erőkkel támadtunk, örülök Adriano két góljának a vereség ellenére is. Nagyon akart játszani, pedig nem volt száz százalékos állapotban.
Mancini még hozzátette, szerinte Montella egyszerűen feldobta magát, ezért nem volt jogos a Romának megítélt tizenegyes (elvileg Materazzi szabálytalansága miatt ítéltek büntetőt).
Luciano Spalletti, a Roma mestere elégedett volt csapata szervezettségével, és kiemelte, hogy nem hagytak területet az ellenfélnek a középpálya és a védelem között.
- Ezen az úton kell tovább haladnunk a jövőben - állapította meg a szakvezető a mérkőzés után. -
#2306 A januári átigazolási időszak egyik nagy szenzációját szolgáltathatná az Inter: a milánóiak Pizarrót adnák cserébe Antonio Cassanóért, aki nem hajlandó meghosszabbítani szerződését az AS Romával, ezért jelenleg a "Farkasok" kispadját koptatja. A szezon végén ráadásul lejár az a bizonyos kontraktus, így ha a Roma pénzt akar kapni a futballistáért, akkor még januárban el kell adnia.
Pizarro, az Inter chilei középpályása nem tudta beverekedni magát az Inter kezdőcsapatába a jó formában játszó Juan Sebastian Veron mellett, így a csereüzlettel alighanem mindenki jól járna - leszámítva a szintén a fiatal és balhés csatárt "üldöző" városi rivális Milant és a Juventust. -
#2305 kösz!:-(
Én is sajnálom a Reált ilyen kerettel világverő(nek kéne lennie..)!! -
#2304 Jo ez az inter -
#2303 ez az, mi nem szidtuk a bírót ilyen kifejezésekkel, csak beszéltünk róla, de jött és leugatott minket, LOL
Egyébként sajnálom, hogy ti is szívtok mostanában. -
Rudee #2302 Emlékezz arra, hogy mit írtál nekem, mikor a Celta kapufája után megítélt gólt elemeztem. -
R9 #2301 Három eltiltott a rangadó után
Oct. 27. 19:27 -Milánó-
Juan Sebastian Veron mellett Roberto Mancinit is két találkozótól eltiltották csütörtök délután. Az argentín középpályást kiállították a Tottival való afférja miatt, míg edzõnk a Roma elleni ütközet után az öltözõben került összetûzésbe a mérkõzés bírájával, Rosettivel. A jelentés szerint Mancio ordibált a játékvezetõvel és meg is sértette õt, ami miatt a 10. és a 11. forduló (a Sampdoriához látogatunk, majd a Laziót fogadjuk) találkozóját a nézõtérrõl követheti majd.
A harmadik eltiltott csapatunkból a farkasok elleni csata után Marco Materazzi, aki még egy Cambiasso által elkövetett szabálytalanság miatt tüntetett Rosettinél az elsõ félidõben és kapott emiatt sárga lapot.
Kár hogy nem csapta meg a bírót -
R9 #2300 te innét elmehetsz a soha viszont nem látásra -
#2299 inter powa:PPPPPPPPPPPPPPP szep volt fiuk -
#2298 ne sértegesd a balkániakat... -
R9 #2297 mind1,a bíró akkor is szar volt -
#2296 egyik haverom sem beszél olyan balkáni stílusban mint te -
R9 #2295 figy tudom hogy csak azért csinálod mert pikkelsz rám ha vmelyik haverod csinálná akkor np -
R9 #2294 nemfogom vissza magam csak leírtam a véleméynemet a bírórol -
#2293 mondom hogy fejezd be ezt a csúnya beszédet -
#2292 Tényleg visszafoghatnád magad. Amúgy gratulálok! Ügyesek voltatok! :P
-
R9 #2291 geci bíró az ilyet elkéne tiltani mindent románoknak fújt -
R9 #2290 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!! -
R9 #2289 lol -
#2288 lehet hogy büntit nem tudok még adni, de addig tanuljál meg szépen beszélni -
R9 #2287 Ezt a bírót egy lóval seggbe kéne baszatni -
R9 #2286 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!