34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
R9 #2285 Na talán most a császár lő egy gólt szaadból -
R9 #2284 Végülis majdnem 11-es lett volt...gg bírókám -
R9 #2283 Ért -
R9 #2282 Mi a faszt csinál a védelem?? -
Kanál #2281 hogy mi? -
R9 #2280 Érik az egyenlítés -
R9 #2279 ez a bíró nem Inter párti -
R9 #2278 Veron minek védekezik? -
R9 #2277 bazdmeg ^^ -
R9 #2276 reméljük! de sztem X lesz -
#2275 Nyerünk!!!! -
Csesza #2274 del plz -
Csesza #2273 bocs, azthittem kedd van :P -
R9 #2272 szar gportal! -
Rudee #2270 Azért írtam, mert ma lesz a meccs és nem azért, mert holnap csak a Roma nyerhet... -
#2269 Jaja holnap tuti a Roma nyer :D -
Rudee #2268 Holnap biztos nem veritek meg őket. -
Csesza #2267 nagyon remélem hogy holnap megverjük a Romat naon kéne a győzelem
jolenne ha kezdene Solari,Veron,Cambiasso,Stanko középpálya és Recoba Adriano csatársor -
R9 #2266 Adriano – semmi komoly
Oct. 26. 00:58 -Milano- Szerencsére nem olyan súlyos a baj mint ahogyan előzetesen mindenki gondolta. Adrianonak csupán megrándult a válla így elvileg szombat este hatkor ott lehet a Sampdoria ellen a pályán. Tegnap egy halom vizsgálatot végeztek el az Imperatoren… ”Nincs komoly baj, csak egy ütés érte a vállat amelynek következtében az izomban erős fájdalmat érzett.” volt olvasható a hivatalos oldalon. Adriano tehát a terápia mellett edz is így már biztos hogy nem nagy a baj .Tegnap amúgy ő is nyilatkozott. ”Kicsit ideges voltam a sérülés miatt de a vizsgálatok megnyugtattak. Most azon vagyok hogy mielőbb harcra kész legyek.”
Nem ez volt az egyetlen jó hír a csatár számára, ugyanis kiderült a France Football jelölte őt és Figot is az Interből az Aranylabda választásra. Most már nincs más dolga a brazilnak minthogy augusztus 28-a után ismét a kapuba találjon… Ha hinni lehet a híreknek akkor erre szombaton lehetősége is lesz, de a jövő heti Porto elleni BL meccsen már szinte biztos hogy a pályán lesz.
Holnap este biztosan nem lesz viszont ott a Roma meccsen, ezt tegnap este Mancini az Inter Channelen erősítette meg. ”A Roma egy nagyon erős csapat amely a nyári edzőváltás óta még nem talált magára. De nekünk így is teljes koncentráció kell ahhoz hogy legyőzzük őket. A Juventus? Botlani fognak, ez törvényszerűség.” mondta a tréner.
ZANETTI - Tegnap a csapatkapitány és a felesége a játékos által minimális összegért (2€) piacra dobott karkötő bemutatóján vettek részt. Pupi elmondta hogy kész a visszatérésre (lehet hogy már kedden látjuk őt a pályán?) és beszélt az Adriano ügyről is. ”Ez egy férfiak közötti dolog volt. Elmondtuk neki a problémáinkat ő pedig belátta hogy hibázott. Innentől szeretném ezt a témát lezárni, azt pedig hogy ez egy argentin-brazil ellentét lenne elutasítom. Ilyen nálunk nincs!
HÍREK - A legfrissebb információk szerint Kily Gonzalez (október 12-én az Uruguay elleni válogatott meccsen sérült le) a jobb lábán súlyosan sérült meg, így minimum két hónapos pihenő vár rá. Emlékezhetünk a játékos tavalyi kálváriájára, ennek fényében pedig a dolog még bosszantóbb. Jó hír viszont hogy Stankovic jól halad a különedzésekkel és a jövő héten már futhat is. Aztán valamelyest javult Recoba jobb lába és Martins bal térde, bár még egyikük sem száz százalékos...
-
R9 #2265 Keret holnap estére
Oct. 25. 19:11 -Appiano Gentile- Mancini a következő 20 játékost nevezte a holnapi, Roma elleni rangadóra:
Kapusok: Toldo, Julio Cesar
Védők: Cordoba, Burdisso, Mihajlovic, Zé Maria, Favalli, Materazzi, Samuel, Wome
Középpályások: C. Zanetti, Figo, Pizarro, Veron, Cambiasso, Solari
Csatárok: Cruz, Adriano, Recoba, Martins
-
R9 #2264 Szerdán remélem megverjük a Romát.Ha Mancini nem varjálja meg a kezdőt akkor szerintem sima győzelem.Ja és Adriano nem játszhat! -
Csesza #2262 kira..... 0-1 -
#2261 okos játék.... -
R9 #2260 Megérdemelték -
#2259 Ennyit erről, mákos inter. -
R9 #2258 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!! -
R9 #2257 Udinesenek nemsok köze van a meccshez!Csak nehogy kapjunk egy potyát :-\ -
R9 #2256 Na mindjárt kezdődik! -
#2255 Csak van annyi esze..... -
R9 #2254 Holnap Udinese húzos lessz remélem Mancini nem varjál! -
_Vegeta_ #2253 A legfontosabbat akkor lattad :] -
#2252 nem néztem a meccset cask néha pillantottam a tv-re mert neten lestem a milan meccset...
de Figo ziccerét láttam :D -
R9 #2251 szaros gportal kit érdekel? -
_Vegeta_ #2250 Szerintem jol nyomta.. :) -
#2249 bannolni kéne mégegyszer de abból se tanulna
írt a milan topicba is egyem meg de töröltem -
#2248 ad1 nem növeltem a látogatottságodat, mivel katt előtt természetesen megnéztem a hivatkozást
ad2 nem voltál már te ezért banolva? -
#2247 Nézze meg mindenki!! -
#2246 nem sokat ért vele :P -
_Vegeta_ #2245 legalabb fejelt. :P -
#2244 bazzeg ezt nem hiszem el!!!
a kurva rohattgeci fos életbe hogy nem mentem el fogadni pedig akartam!!
itt ecseteltem Takinak tegnap hogy megyek fogadni a portora...