34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • R9
    Na talán most a császár lő egy gólt szaadból
  • R9
    Végülis majdnem 11-es lett volt...gg bírókám
  • R9
    Ért
  • R9
    Mi a faszt csinál a védelem??
  • Kanál
    hogy mi?
  • R9
    Érik az egyenlítés
  • R9
    ez a bíró nem Inter párti
  • R9
    Veron minek védekezik?
  • R9
    bazdmeg ^^
  • R9
    reméljük! de sztem X lesz
  • fsgh
    Nyerünk!!!!
  • Csesza
    del plz
  • Csesza
    bocs, azthittem kedd van :P
  • R9
    szar gportal!
  • Rudee
    Azért írtam, mert ma lesz a meccs és nem azért, mert holnap csak a Roma nyerhet...
  • Kaplan
    Jaja holnap tuti a Roma nyer :D
  • Rudee
    Holnap biztos nem veritek meg őket.
  • Csesza
    nagyon remélem hogy holnap megverjük a Romat naon kéne a győzelem

jolenne ha kezdene Solari,Veron,Cambiasso,Stanko középpálya és Recoba Adriano csatársor
  • R9
    Adriano – semmi komoly
    Oct. 26. 00:58 -Milano- Szerencsére nem olyan súlyos a baj mint ahogyan előzetesen mindenki gondolta. Adrianonak csupán megrándult a válla így elvileg szombat este hatkor ott lehet a Sampdoria ellen a pályán. Tegnap egy halom vizsgálatot végeztek el az Imperatoren… ”Nincs komoly baj, csak egy ütés érte a vállat amelynek következtében az izomban erős fájdalmat érzett.” volt olvasható a hivatalos oldalon. Adriano tehát a terápia mellett edz is így már biztos hogy nem nagy a baj .Tegnap amúgy ő is nyilatkozott. ”Kicsit ideges voltam a sérülés miatt de a vizsgálatok megnyugtattak. Most azon vagyok hogy mielőbb harcra kész legyek.”
    Nem ez volt az egyetlen jó hír a csatár számára, ugyanis kiderült a France Football jelölte őt és Figot is az Interből az Aranylabda választásra. Most már nincs más dolga a brazilnak minthogy augusztus 28-a után ismét a kapuba találjon… Ha hinni lehet a híreknek akkor erre szombaton lehetősége is lesz, de a jövő heti Porto elleni BL meccsen már szinte biztos hogy a pályán lesz.
    Holnap este biztosan nem lesz viszont ott a Roma meccsen, ezt tegnap este Mancini az Inter Channelen erősítette meg. ”A Roma egy nagyon erős csapat amely a nyári edzőváltás óta még nem talált magára. De nekünk így is teljes koncentráció kell ahhoz hogy legyőzzük őket. A Juventus? Botlani fognak, ez törvényszerűség.” mondta a tréner.
    ZANETTI - Tegnap a csapatkapitány és a felesége a játékos által minimális összegért (2€) piacra dobott karkötő bemutatóján vettek részt. Pupi elmondta hogy kész a visszatérésre (lehet hogy már kedden látjuk őt a pályán?) és beszélt az Adriano ügyről is. ”Ez egy férfiak közötti dolog volt. Elmondtuk neki a problémáinkat ő pedig belátta hogy hibázott. Innentől szeretném ezt a témát lezárni, azt pedig hogy ez egy argentin-brazil ellentét lenne elutasítom. Ilyen nálunk nincs!
    HÍREK - A legfrissebb információk szerint Kily Gonzalez (október 12-én az Uruguay elleni válogatott meccsen sérült le) a jobb lábán súlyosan sérült meg, így minimum két hónapos pihenő vár rá. Emlékezhetünk a játékos tavalyi kálváriájára, ennek fényében pedig a dolog még bosszantóbb. Jó hír viszont hogy Stankovic jól halad a különedzésekkel és a jövő héten már futhat is. Aztán valamelyest javult Recoba jobb lába és Martins bal térde, bár még egyikük sem száz százalékos...
  • R9
    Keret holnap estére
    Oct. 25. 19:11 -Appiano Gentile- Mancini a következő 20 játékost nevezte a holnapi, Roma elleni rangadóra:

Kapusok: Toldo, Julio Cesar
    Védők: Cordoba, Burdisso, Mihajlovic, Zé Maria, Favalli, Materazzi, Samuel, Wome
    Középpályások: C. Zanetti, Figo, Pizarro, Veron, Cambiasso, Solari
    Csatárok: Cruz, Adriano, Recoba, Martins

• R9
    Szerdán remélem megverjük a Romát.Ha Mancini nem varjálja meg a kezdőt akkor szerintem sima győzelem.Ja és Adriano nem játszhat!
  • Csesza
    kira..... 0-1
  • McFrost
    okos játék....
  • R9
    Megérdemelték
  • Kaplan
    Ennyit erről, mákos inter.
  • R9
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!
  • R9
    Udinesenek nemsok köze van a meccshez!Csak nehogy kapjunk egy potyát :-\
  • R9
    Na mindjárt kezdődik!
  • fsgh
    Csak van annyi esze.....
  • R9
    Holnap Udinese húzos lessz remélem Mancini nem varjál!
  • _Vegeta_
    A legfontosabbat akkor lattad :]
  • Sheva
    nem néztem a meccset cask néha pillantottam a tv-re mert neten lestem a milan meccset...

de Figo ziccerét láttam :D
  • R9
    szaros gportal kit érdekel?
  • _Vegeta_
    Szerintem jol nyomta.. :)
  • Sheva
    bannolni kéne mégegyszer de abból se tanulna
    írt a milan topicba is egyem meg de töröltem
  • franco
    ad1 nem növeltem a látogatottságodat, mivel katt előtt természetesen megnéztem a hivatkozást

ad2 nem voltál már te ezért banolva?
  • dankaa
    Nézze meg mindenki!!
  • Sheva
    nem sokat ért vele :P
  • _Vegeta_
    legalabb fejelt. :P
  • franco
    bazzeg ezt nem hiszem el!!!
    a kurva rohattgeci fos életbe hogy nem mentem el fogadni pedig akartam!!
    itt ecseteltem Takinak tegnap hogy megyek fogadni a portora...