34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
faláb #2607 Adriano 5. lett a FIFA az év játékosa szavazáson -
_Vegeta_ #2606 Nem arrol van szo h nem szereti, csak ne keritene neki ekkora feneket. :) -
#2605 hagyjuk, ha nem szereti, hát nem szereti. Így érzi, én is vagyok így néhány emberrel. :DD Egy valaki van, akinek még a teljesítményét sem ismerném el soha (pedig jó játékos :D), ez az ember pedig Ibrahimovic... -
R9 #2604 3 gólpassz 1 meccsen nem változás?vagy csak szokásos forma?:P -
Csesza #2603 egszerűen nem teccik ahogy játszok nekem ezért nem szimpatikus mint egy primadonna! állandóan feldobja magát, a labdái 80% elbasszta, lassú stb stb
de remélem megváltozik majd a véleményem! -
#2602 de a szeretett csapatodban játszik. Én se szerettem Beckhamet, mégse írtam baromságokat róla, és egy év óta nagyon odateszi magát a meccseken, nem mondanám rá mostmár soha, hogy csak reklámember, mert ha nem is olyan jó, mint Dinho, legalább küzd. Ha Figo ott lesz még jövőre, te se fogod többé ócsárolni, abban biztos vagyok... -
_Vegeta_ #2601 Okes h nem csipazod, de nem kell ennyire a vilag ele tarnod, h huu te mennyire utalod stb. Attol h masok csinaljak neked nem kell utanozni oket, tudod az utanzas a legszanalmasabb dolog. En ezert utalom tobbek kozott a divatmajmolokat.
A masik meg: Attol h utalod nem lesz rossz jatekos, Figi igenis a vilag egyik legjobb jatekosa(a posztjan meg aztan foleg). En hiaba utalom adrianot meg ronaldinhot mint a ge*it, nem fogom azt mondani mien szar jatekosok is, mert nem azok. -
Csesza #2600 abbahagyom de egyszerűen nemtudok mit mondani rá annyire nem szímpatikus ember, de ugyanígy szidják mások az én általam "szeretett" játékosokat mégse szólok! -
_Vegeta_ #2599 Kezd mar kicsit irritalo lenni ez a logikatlan Figo utalatod.
Enis utalok egy-ket jatekost megis elismerem a tudasukat. -
Csesza #2598 ha te mondod... -
#2597 Mi bajod Figóval mindig is jól játsot!>:( -
R9 #2596 Figo igen is jó ;-) -
Csesza #2595 Figo-ra de benne is van a szövegben -
#2594 kire gondolsz? -
Csesza #2593 Délutáni póker délen
Dec. 19. 10:30 -Reggio Calabria- Tegnap délután a 2005-ös szezon utoló előtti meccsén a Reggina otthonában 4:0-ra győztünk (Cordoba, Martins, Adriano, Pizarro), így 8 pontra faragtuk a hátrányunkat a Juventussal szemben. A meccs kulcsfigurája a 3 gólpaszt és egy bődületes kapufát lövő Luis Figo volt. Holnapután a Meazza stadionban az Empoli ellen, remélhetőleg ott folytatják a fiúk ahol tegnap abbahagyták.
- miva? a fostarisznya játszott egy jó meccset? hála istennek! -
Csesza #2592 -
#2591 ok! meg a sport1(vagy 2ön)en is adják a z összefoglalót 18:15-kor -
Csesza #2590 bocsbocs megtaláltam már! -
#2589 -
Csesza #2588 a gólokat valaki esetleg kitudná linkelni??? aztmondják Adriano gecinagy gólt lőtt meghogy Recoba szétszopatta a kapust! -
#2587 Mi csak örülhetünk!!:-)) -
R9 #2586 -
#2585 Ez szép volt!! Behozhatjuk a Juvét!!Remélem!
Lécci ne flémeljetek!Kösz... -
Csesza #2584 te nagyon megvagy csúszva... -
#2583 pofad???
Hat mi ez a stilus kisfiam? -
#2582 kicsit kurtuláltabban kéne fórumoznod, semmi mást -
Csesza #2581 például befogod a pofád és ha nem teccik akkor nem olvasod el a hsz-eit! -
#2580 de mitcsinaljak ha ilyen lama szegeny -
#2579 ezt megértem.....én is törölném -
R9 #2578 látod gabber az ilyenekért törlöm a commentjeit -
#2576 hát van mit -
R9 #2575 kösz :D -
Csesza #2574 nah tehát nyertünk 4-0ra
Cordoba
Oba
Adriano
Pizarro -
#2573 -
Csesza #2572 valaki nemtud adni címet??? -