34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    persze hogy nem. pálya közelébe nem engedném ezt a faszfej bírót
  • hedonist
    Sneijder sztem nem érdemli ezt, de hát ez van, így is menni fog a szekér..

Marco meg egy pöcs ezt tudja mindenki nem kell foglalkozni a szarságaival, egyébként sztem belrusconi, ha egy pici esze is van szarik rá:) aki egyébként szintén egy pöcs, szóval nem biztos,h lesz esze:D
  • Fabio Capello
    Inter: Sneijder két, Lúcio egy meccset kapott, Materazzit figyelmeztették

Wesley Sneijder kétmérkőzéses eltiltást kapott az Olasz Labdarúgó-szövetségtől, miután kiállították a Serie A 21. fordulójának vasárnap esti rangadóján (Internazionale–AC Milan 2–0).

Mint ismeretes, a találkozó 27. percében a holland középpályás hevesen reklamált, amiért pirosat kapott, majd gúnyosan meg is tapsolta Gianluca Rocchit. A találkozó hajrájában kiállított Lúcio egy találkozót kénytelen kihagyni.

A szövetség továbbá figyelmeztette Marco Materazzit is, aki a diadal után Silvio Berlusconi olasz kormányfő eltorzított maszkjában ugrándozott a gyepen.

Ignazio La Russa védelmi miniszter súlyos „stílushiánynak" nevezte a világbajnok otromba tettét, hozzátéve, hogy szerinte Materrazzi helyesen tenné, ha mielőbb bocsánatot kérne a miniszterelnöktől.

A 36 esztendős volt válogatott játékos azzal védekezett, hogy csupán tréfáról volt szó, nem kell nagy ügyet csinálni belőle.

A védő azzal vált hírhedté, hogy a 2006-os vb-döntő hosszabbításában provokálta Zinedine Zidane-t, aki lefejelte őt, s ezért piros lapot kapott. Az olasz csapat végül büntetőpárbajban lett világbajnok.
  • WuFraZselic
    Paolillo: ”Egyesek újra nyílttá akarják tenni a bajnokságot, de ez nem fog menni! Sajnos ezen a fantasztikus hangulatú estén, ahol a csapatok a legtöbbet igyekeztek kihozni magukból, a játékvezető hagyta kifolyni az eseményeket a kezéből. Ronaldinho már egyből az elején megúszta a lapot, Sneijder kiállítása pedig enyhén szólva is túlzás volt. Borriello szavait mindenki láthatta és hallhatta az egyik ítélet után, azért nem járt semmi ellenben a hollandnak a tapsért azonnal piros lap következett. A Fiorentina-Milan meccset pedig még mindig nem játszották le, pedig a szabály szerint már másnap meg kellett volna rendezni. Egy bajnoki meccs az nem jolly kártya a pakliban hogy akkor használjuk fel amikor akarjuk. Egyesek kedvükre alakítgatják a programjukat, ám alaposan pórul jártak. Jobban teszik hogyha mostanában a bajnokság nyílttá tétele helyett szépen csendben maradnának!”
  • Oziris666
    Fifában simán piroslap:D
  • WuFraZselic
    aha, akkor már cask azt szeretném megtudni, hogy a 81. percben mikor boriello kb 10 centire a bíró pofájától 30másodpercen át ugatott, és tisztán leolvasható volt a "kurva anyád, bazd meg" és egyéb olasz szépségek, akkor miért is nem történt semmi? itt a csapaton kivül senki sem akarta, hogy nyerjünk
  • Grove4
    Abszolút nem flémkeltésből írom,de azért Mourinho is vicces egy kicsit.

- "A szünetben a játékvezető azt mondta nekem hogy a tapsért állította ki Sneijdert [...] személyes sértettsége vezette az ügyben és nem a szabályok betartása.”

Úgy csinál,mintha sehol sem történt volna ilyen.Őt is kiááították már nem egyszer,mert pofázott.Most is mondta a magáét,és igen a gúnyos taps a játékvezető felé nem a FOCI része,meg biztos,hogy oda is szólt neki valamit.

-Lucio kiállítása is jogos volt szerintem,vagdalkózott,meg kezezett is,szóval szerintem megérdemelte.
    -Maiconhoz szerintem sem nyúltak,eljátszotta.

Viszont a Milannak meg lett volna a lehetősége,hogy megnyerje a meccset,de nem éltek vele.
    -Azt hiszem a 10 perctől emberelőnyben játszottak.
    -A második félidő elején be kellett volna rúgdosni a helyzeteket.
    -Abate nem tudom mit csinált.
    -Ronaldinhot sem tudom mit csinált.
    -Lucio kiállítása.

Szóval megvolt az esély,hogy megverjék az Intert.

"nem akarták hogy mi nyerjünk ma este";"a piros lap kiosztása nem ugyanolyan megítélés alá esik ha rólunk van szó";"Az Inter tehát nem nyerhette meg ezt a mai meccset, ám a sors úgy hozta hogy mégis nyert. Biztos vagyok benne ha Ronaldinho belövi a büntetőt akkor nem öt hanem nyolc perc lett volna a hosszabbítás!"

Ugyan már,ez is....? Ezek az összeesküvés-elméletek is nonszensz,minden csapattal történik ilyen arról nem is beszélve,hogy Bariban vagy Sieneban mire fel hosszabítottak 5 percet?Tavaly is voltak kedvező ítéletek az Inter számára,ezzel nem azt akarom mondani,hogy nekik kedvez a bíró,de ne jöjjön már itt azzal,hogy ellenük fújt.Részemről ennyi,no flém.

• limperatore
    Mourinho igen kritikus volt

Jan. 25. 08:45 -SAN SIRO- José Morinho a tegnap esti meccset követően több nyilatkozatot is tett, ám a vasárnapi esti Rai2-n levő Domenica Sportivaban keményen kritizálta a játékvezetőt védelmező ex-bírót Tombolinit.
    De menjünk szép sorjában, hiszen erre csak később került sor. ”Elégedett vagyok! Megmutattuk mindenkinek hogy ezt a meccset csak akkor veszíthettük volna el, ha hatan maradunk a pályán. Ez lett volna az egyetlen mód, mert szerintem még heten is megvertük volna a mai ellenfelünket. Ez az a meccs amely minden edző álma, hiszen egy ilyen meccsen kell nyerni és jól játszani és mi megtettük, legyőztük az ellenfelünket is és legyőztük a játékvezetőt is. Látványosan játszottunk és könnyedébben is nyerhettünk volna és pont ez az a dolog ami miatt tüske maradt bennem erről a meccsről. Fantasztikusan voltunk, a Milan tette a dolgát, ellenben a játékvezető valami teljesen mást csinált. Én egy külföldi edző vagyok itt, az önök bajnokságában és egy napon tovább is fogok állni innen és a bajnokság akkor is lesz így ez a probléma nem feltétlenül az enyém hanem az önöké. Azt kell mondjam hogy szerencsések vagyunk hogy kilencen fejezhettük be ezt a meccset. A szünetben a játékvezető azt mondta nekem hogy a tapsért állította ki Sneijdert. Majd azt mondta nekem, hogy én is mérges lennék akkor ha egy játékosom mondjuk ironikusan megtapsolna, kritizálva a munkámat. Na erre én nem is válaszoltam semmit hagytam az egészet. Aztán persze megértettük az egészet, hiszen ő a személyes sértettsége vezette az ügyben és nem a szabályok betartása.”
    Megkérdezték tőle hogy a bajnokság véget ért-e. ”Közel sem mondhatunk ilyet, hiszen ki tudja mik fognak még történni. Elég pár hasonló eset mint ma, vagy mint mondjuk Bariban mikor az ellenféltől kellett volna kiállítani valakit teljes joggal és nem történt meg. Lesznek még bőségesen nehézségeink, de mi mindent meg fogunk tenni azért hogy megszerezzük a scudettot!”
    Aztán jött az ominózus bejelentkezés a DS élő adásába. A kérdés arra irányult hogy hallja-e az ellenséges hangokat. ”Sajnos látom is őket, hiszen itt a piros lap kiosztása nem ugyanolyan megítélés alá esik ha rólunk van szó. Ez egy nagyon kellemetlen dolog és főképpen azoknak kellemetlen akik nem akarták hogy mi nyerjünk ma este. Szerencsére a csapatom van olyan erős hogy ilyen ellenszélben is megállja a helyét. Amennyiben ma nem nyertünk volna akkor a bajnokság újra nyílt, sőt ha kikapunk kimondottan izgalmassá alakult volna. Az Inter tehát nem nyerhette meg ezt a mai meccset, ám a sors úgy hozta hogy mégis nyert. Biztos vagyok benne ha Ronaldinho belövi a büntetőt akkor nem öt hanem nyolc perc lett volna a hosszabbítás! Az Inter nyert mert megérdemelte a győzelmet, de a körülmények miatt nagyon sok embernek szégyellnie kellene magát! Örülnöm kellene de nem tudok felhőtlenül boldog lenni mert még tizenhat meccs van hátra ami komoly aggodalmakkal tölt el.” Jutott kritika a Milannak is. ”Ronaldinho elrontotta a büntetőt, akkor is ha edz, jó formában van és még gyakorolja is. Azért rontotta el mert mi az előtte lévő 90 percben nem hagytuk őt játszani!” Leonardoval szemben viszont már elnézőbb volt a portugál. ”Nagyszerű ember, nem hallottam még hogy ma mit nyilatkozott, de ahogyan ismerem biztosan belátta hogy mi jobbak voltunk ezen az estén.”
    A hírt küldte: gaRRy
  • limperatore
    Materazzi Berlusconi maszkban nyomta :D:D:D:D

• limperatore
    istenem annyira nevetségesek vagytok hogy pontozzák meg mit értek vele ? :D olyan mint általános elsőben volt a fekete meg a piros pont

egyébként nem is vonom vissza amit szücsynek írtam mert egész végig osztotta az észt hogy fos intert úgy alázza majd a milan meg dinho 3-t vágod most legalább... kussol
  • LasCar16
    grat amúgy, de matyit ezé pontozzák má meg
  • szucsy89
    grat, kivéve limpnek, őt remélem bannolják
  • WuFraZselic
    köszönjük szépen
  • Nuno88
    grat nektek, 2:0 9 emberrel... megérdemeltétek
  • limperatore
    santon nagyon jó volt egyébként
  • WuFraZselic
    ne szaladjunk előre :D jövőhéten Parma idegenben, aztán Cagliari majd Napoli szintén idegenben. a 2 vendég meccs kibaszott nehéz lesz :D
  • limperatore
    Remélem a Chelsea ellen is hozzuk ezt a formát de akkor már formában lévő Maiconnal és Cambiassoval, meg Muntari helyén Stankoviccal.... nagy meccs lesz
  • hedonist
    multikill
  • limperatore
    én nem kapok mert ebbe semmi rossz nem volt hááááááhááááááá
  • DONGUBA
    En ilyen szovegert kaptam buntit kivancsi vagyok te kapsz-e:D
    Amugy jobbak voltatok ennyi.
  • limperatore
    ja és szücsy szerint zanetti nem jó játékos :D:D:D:D:D::D:D hááááááááháááááááá kb a meccs embere volt 3 milanos közül úgy hozta ki a labdát hogy dinho álmába se :D:D:D:d
  • limperatore
    hogy osztottad az észt h az összes interest kifogod röhögni amiért kikap majd a bilantól azt kurvára 10 emberrel rommá vertünk :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ha van sneijder elmondom ez nem 2:0 hanem 4 vagy 5:0
  • WuFraZselic
    egy kibaszott kemény meccset nyertünk meg, a 2. félidő elején bunkerfocit játszottunk, majdnem meg is lett az "eredménye" mert a milan bizony lőhetett volna 2-3 gólt a félidő elején. Júlio, Pandev, Milito, és Zanetti óriási tapsot érdemel, Capitano mindenhol ott volt, Júlionak nem lehetett gólt lőni. Pandev gólja gyönyörű volt

Lúcio kiállítása pedig no comment, de nem is érdekel, 9 emberrel is majdnem vágtunk egy 3. gólt. nagyszerű csapatunk van!

FORZA INTER!!!
  • fsgh
    MMMEEGGGVVAANNN!!!!!!!!:DDDDDDDDDd

• hedonist
    Ma nem lehet gólt lőni neki! :D
  • WuFraZselic
    EZ MI A KURVA ANYÁMÉRT SÁRGA LAP? kezezett Lúcio oké, jogos 11es, de ezért lap?

és kivédi a büntetőt Júlio, úristen mit játszik ez az ember
  • Fabio Capello
    és kivédi Cesar O.o
  • Fabio Capello
    Lucio piros...
  • WuFraZselic
    Milito le, Mario be. kibaszott jól játszott már megint a Herceg
  • WuFraZselic
    azért ez inkább sárga, pláne a 25. percben és úgy, hogy előtte nem kicsit balfasz módjára állt a labdába nem csoda hogy sneijder felvolt baszva (tudom, hogy a bíró a pálya tartozéka, de kb végignézte hogy fejbetalálja a labda)

úgy kezdétek a 2. félidőt mint mi az elsőt, azzal a különbséggel hogy mi éltünk vele...
  • szucsy89
    Sneijder saját magának köszönheti
  • WuFraZselic
    most kezdjük el számolni utólag? ronaldinho és ambrosini már rég nem lenne a pályán ha normálisan vezetné ezt a meccset. vagy sneijder még mindig fentlenne...

64 perc emberelőnyt kaptatok, fogd már a bíróra hogy nem tudtok élni vele
  • szucsy89
    hozzá sem ért, + kezezett is a saját 16osotokon belül...ennyit erről
  • WuFraZselic
    aha akkor nézd újra a a lassítást, favalli jobb lábával elkapta maicon bal lábfejét, a 2. ismétlésből TÖKÉLETESEN látni lehetett. aztán nehogy már nektek legyen egy szavatok is a bírói tevékenységre, jobban nem játszhat a kezetekre
  • szucsy89
    kellett hozzá Maicon színészi játéka azért...
  • fsgh
    PPPPPPPAAAANNNDDDEEVVVV!!!!!!!!
  • WuFraZselic
    PANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEV!!!!! 2-0 mekkora szabadrúgás gól
  • WuFraZselic
    úristen mekkora labdát adott Milito! kapufa bazzeg :S már megint
  • WuFraZselic
    ááá Milito, ebbe a helyzetbe sokkal több volt :S
  • WuFraZselic
    2. félidőbe remélem nem állítanak ki tőlünk senkit, bár ha ilyen durvaságokat követünk el mint Sneijder kétségeim vannak efelől...

ironia off, FORZA INTER!

(Muntarit meg lecserélhetnénk, Motta jöhetne)