FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
görcs 😄D:😄😄😄D😄:

juventus felülmúlhatatlan na, ez a lényeg

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
csupán annyi, hogy les volt. juvénak ebben a szezonban IS többet segitenek a játékvezetõk (errõl statisztika van, nem én találtam ki), de legyetek kiakadva még 3 hétig Balotelli esetén

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ki a rákot érdekel itt a juve meccs?

fejezzétek be

ForzaInter
jajj, el ne kezdjétek plz😄

Yo, Bitch!

9csöves9
semmi értelme ezeknek a vitáknak meg én má le is szarom az egészet,de mond már meg hogy mi volt a szabálytalan Marchisio góljában?😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
jaja, viszont megadták marchisio "szabályos" gólját a Napoli ellen, meg nem fujtak be tizit a Palermonak ellenetek pl, akkor most hol itt a gond?!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mátrix végre játszik

😄

Csacsi
Jah, mert nekünk a sazbályos gólunkat lesnek ítélik, míg a ti mûeséseteket 11-esnek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

limperatore

limperatore
juve h kiszopott tegnap 😄 breki nagy csapata 😄😄d

ForzaInter
Normáliskal sztem nem lenne bajunk😄

Yo, Bitch!

Fabio Capello
mét csak a nerazzurik? a becsületes ellendrukkert már nem látják szívesen? :'( 😄

ForzaInter
Kedves Interisták!

Az Inter Club Ungheria idén is megtartja debreceni klubnapját! Március 7-én, szombaton minden Nerazzuri-t szeretettel várunk a közös focira és meccsnézésre!
A foci helyszíne még kérdéses, amint tudom megírom.
A közös meccsnézés a Bem téren található Darts Klubban (Bem téri villamosmegállótól 20 méter) lesz este 6 órától (Genoa - Inter).
Várunk mindnekit szeretettel!
Kérem, hogy akinek van kedve jönni focizni is az keressen meg, jólenne tudni, hogy kb. hány emberrel számoljak!
20-951-2-951

Pepe

Yo, Bitch!

limperatore
<#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Toldo 2 évvel meghosszabbította a szerzõdését (2011ig) így biztos hogy nálunk fejezi be a pályafutását

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini.

Strikers: 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli, 21 Victor Obinna.

FORZA INTER!

fsgh
vagyis kiteszek egy kettöspontzárojelet.
majdnem ugyanaz😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
😄D olyan aranyos hogy mindig mosolyog 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
😄DDDDDDDDDDDD

Yo, Bitch!

limperatore
😊

fsgh
jó meccs volt😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
juvesok h görcsölnek most 😄D

ForzaInter
😄D

Yo, Bitch!

pAtOcA
De nem a mai védelmünk miatt..

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

ForzaInter
Vége, 3-3. Így csak 2 pontot csökkent az elõnyünk.. Második félidõben nagyot küzdöttek a fiúk.

Yo, Bitch!

limperatore
Asszem bebizonyosodott ismét h mi vagyunk a legjobbak 😄

nah, jó meccs volt, szép volt

egy x benne lehet mindig a pakliban, fõleg egy Roma-tól

pAtOcA
3-3 a vége,asszem a látottak alapján (meg amit a védelem mûvelt) elégedettek lehetünk.. Balotelli jó volt

pAtOcA
Hát most nagyon gyerünk,hátha innom kell 😄

GYERÜNK GYERÜNK GYERÜNK GYERÜNK GYERÜNK GYERÜNK GYERÜNK!!!!!

pAtOcA
CRESPOOOOOOOO 3-3 😄

ForzaInter
CRESPITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MIKOR HA NEM MOSTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yo, Bitch!

WuFraZselic
ottvan B+

pAtOcA
Ez igaz,csak 0-2,1-3..hát de legyen igazad és Atleticosan fordítsanak 😄

WuFraZselic
nemelsõ alkalom lenne, fõleg hogy az interrõl beszélünk

WuFraZselic
stanko és de rossi jólelvannak 😄

pAtOcA
Hát,ha innen fordítanak akkor bebaszok

WuFraZselic
na, remélem most 2-3ról felállunk mint ma az atletico 😊 (amugy agüero nem volt rossz, ez ilyen fél-interes közlemény 😄)

amugy hihetetlen, kiváncsi lennék mizajlik le az öltözõben az Internél... united ellen, és most is, elképesztõ milyen akarattal jön ki a csapat a 2. félidõre, valamihez ért mourinho, csak ha ez ilyen nehézkesen indul, már meccs elõtte b*ssza le õket hogy "vezet az ellenfél"

ForzaInter
gól 2-3😄

Yo, Bitch!

pAtOcA
Bevan lõve,most nagyon rákéne kapcsolni h hozzunk pontot-pontokat

WuFraZselic
én a cserérõl beszéltem ofcourse...

amugy szerintem ez jogos tizi, bekell lõni

pAtOcA
2-3,alakul

ForzaInter
tizenegyes

Yo, Bitch!

ForzaInter
mert Burdisso feltudja? ugyanolyan lassú még talán lassabb, és talán a legrosszabb védõnk... Cordoba-Mátrix kettõs pedig évek során már nagyon összeszokott, így egyértelmûen Mátrixot kellett volna kezdeni, ráadásul teljesítménye alapján idén az egyik legjobb...

Yo, Bitch!

WuFraZselic
amugy várhidiék is okosak studioba, miért nem matrixot hozta be mourinho?! csak nekem evidens hogy a roma sokkal gyorsabban játszott, most pedig a gyors kontrákra rendezõdik be vélhetõen, materazzi nem tudja felvenni a versenyt velük szerintem =/

ForzaInter
fasza... És pont ilyenkor hibázik a 4 legmegbízhatóbb emberink közül kettõ...

Yo, Bitch!

pAtOcA
1-3..