34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    az :D de ez elvi kérdés egy milan elleni meccs :D

ez a muntari meg akkora balfasz h hihetetlen :D még ő is kifog menni
  • LasCar16
    mátyás ez csak 3 pont ASD?:AS?D
  • DONGUBA
    van benne valami amit mondasz
  • LasCar16
    jajj ne ezzel gyertek már, Sneijder túlpörgött, ennyi erővel már a negyed mezőnyt ki lehetett volna állítani
  • limperatore
    itt vagyok és geci ideges vagyok hogy ez a kibaszott csaló bíró elmehet a kurva anyjába :@@@@@@@@@@@@@@@@

geci ideges vagyok bazdmeg ronaldinho 1. percben hátulról utána csúszok maiconnak még sárgát se kap, faszom milanosok össze vissza szabálytalankodnak undorító és kurvára jobbak voltunk, első 10percbe 3:0 lehetett volna

ha nem nyerjük meg geci szétfog baszni az ideg
  • DONGUBA
    A lofas.....t lett..sokkal jobbak vagytok igy is
  • WuFraZselic
    ja és ez nem sárga lap. na jó bazdmeg ez már tényleg felháborító
  • fsgh
    A vicc az hogy így lett kiegyenlített a meccs hogy eggyel kevesebben vagyunk.

Nyerni kell így iS!
  • WuFraZselic
    hát, Sneijder irányítása nélkül nehéz lesz... kétlem sajna hogy 1-0 lesz a végeredmény
  • Fabio Capello
    ilyen milan-védekezés mellett simán nyerni fogtok, hatalmas bakikat csinál főleg Favalli...

Amúgy megszokhattad volna, ez kb minden bajnokságban így megy, mi is túl sokszor voltunk bajnokok, hopp bundabotrány, Fradi is, hopp kizárás, és még lehetne sorolni... Sejthető volt hogy előbb utóbb titeket is elkezdenek megszorongatni... :D
  • DONGUBA
    limperger hol van ilyenkor?:D
  • WuFraZselic
    mind1, kurvára nem akarja a szövetség hogy újra bajnokuk legyünk, elég csak az utóbbi 3 meccsünkből a chievo és barira gondolni... ez meg egyszerűen szánalmas.

ja és ronaldinho 2. percben lucio után rúgott nálam sima sárgalap, még ha 2. percben akkor is
  • Fabio Capello
    ahogy elnéztem a heveskedését, simán elképzelhető, hogy odaszólt valamit rocchi felmenőiről, és ezen pöccent be a spori

viszont elég indulatos a meccs, rengeteg a szabálytalanság, nagyon töri a játékot, námteccik :D
  • WuFraZselic
    megtapsolta, oké. ez sárga lap. előtte nem csinálta amikor beleállt az ívelésbe ez a díszfasz.
  • Fabio Capello
    megtapsolta a bírót, ráadásul nem először, mi is kaptunk már ezért pirosat számtalanszor, ti is, és wayne rooney is anno :D
  • fsgh
    Velünk vanna a bírók mi??? EZT NEM HISZEM EL!!!!!!!
  • WuFraZselic
    na elmegy a faszomba ez a kamu bíró, kiállítja sneijdert a kibaszott semmiért.
  • Fabio Capello
    Sneijder piros O.o

Tök fölöslegesen reklamált, egyértelműen rájátszott Lúcio...

Elvesztettétek azt akivel nyerhettetek volna... :/
  • DONGUBA
    Hat van egy erzesem hogy ma nem nyerunk mert jobbak vagytok
  • hedonist
    mai okosságodat is hallhattuk,köszi a holnapiig tűkön ülve várunk!
  • DONGUBA
    ABATE mekkora golpasszt adott:DD
  • Fabio Capello
    Milito 1-0
  • WuFraZselic
    DIEGOO MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • WuFraZselic
    jézusom Sneijder, mekkora helyzet volt :S
  • WuFraZselic
    Sneijder baszki :D
  • WuFraZselic
    FORZA INTER :)
  • LasCar16
    ha már ennyire figyelmes vagy akkor Nesta-t mért hagytad ki? kékségnél meg az albionnál távolabbra nem igen látsz
  • fsgh
    Na akkor

FORZA INTER!!!!!!!!!
  • WuFraZselic
    Pato hiányzása szerintem a milánnak előny, nem nekünk. nincs túl nagy formában, és akkor finoman fogalmaztam :)
  • hedonist
    Azért JM kissé megfeledkezett arról az apró tényről, hogy a Milan hiányzói között nem csak Zambrotta van ott, hanem Alexandre Pato, ami nem kis előny!

na hajrá kékek!
  • WuFraZselic
    INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 10 Sneijder; 27 Pandev, 22 Milito

Milan: 1 Dida; 20 Abate, 19 Favalli, 33 Thiago Silva, 77 Antonini; 8 Gattuso, 21 Pirlo, 23 Ambrosini; 32 Beckham, 22 Borriello, 80 Ronaldinho

cserepad: 1 Toldo, 2 Cordoba, 8 Thiago Motta, 23 Materazzi, 30 Mancini, 45 Balotelli, 89 Arnautovic

Sneijder a kezdőben, remek! alig fél óra a kezdésig... FORZA INTER!!!
  • limperatore
    A Corriere is egy Mourinho-idézetet emelt ki a mai derbi előtt, José Mourinho kijelentette, hogy nem csoda Ronaldinho gólerős játéka, miután a Milannak megítélt büntetőt rendre a brazil végzi el.

:DDDDDDDDDD
  • limperatore
    Eljött a nagy nap
    Jan. 24. 10:29 -MILANO- Ma este az elmúlt évek legjobban várt milánói derbyére kerül majd sor, így most elsőként nézzük José Mourinho tegnapi sajtótájékoztatóját.
    -Hogyan telt a hét?
    ”Teljesen normálisan és nyugodtan, remekül dolgoztunk igaz sokszor úgy tűnt hogy lesznek újabb és újabb kiesők de végül mindenki összeszedte magát. Szeretem az ilyen napokat!”
    -Változott az Inter és a Milan a nyári meccshez képest?
    ”Nem tudom. A Milan más szellemben játszik, mi szerintem nem sokat változtunk. Náluk mindenki bevethető, talán csak Zambrotta nem. Nálunk viszont kissé más a keret mint augusztusban, de ez ha hiszik ha nem ugyanolyan meccs lesz mint a többi, még akkor is ha a derbyk valóban speciálisak.”
    -Ki a jobb a két csapat közül?
    ”Az amelyiknek több pontja van és a végén megnyeri majd a bajnokságot. Nem a pontbeli differencia a fontos, vagy hogy ki van éppen jobb formában. Ez valóban más meccs mint a többi de ugyanannyi pont jár érte mint bármelyik másikért.”
    -Santon vagy Muntari kezd majd a balszélen?
    ”Erre nem válaszolok.”
    -Mi lenne ha ma telefonálna Berette hogy válasszon egy dátumot a derbynek?
    ”Akkor a mai napot mondanám mivel teljesen mindegy hogy mikor játszunk le egy meccset. Ami a foci Oscar díjátadón történt az egy másik történet, mivel meg kellett mutatni hogy igenis látjuk mi folyik körülöttünk. Legalább nevetni tudjunk mikor a hátunkba nyomják a tőrt…”
    -Mit gondol Leonardoról?
    ”Örülök neki hogy ősszel nem hamarkodott el bizonyos döntéseket a vezetőség a Milannal mivel mostanra megmutatta hogy igenis remek edző.”
    -A Juve és a Roma már nem fog beleszólni a scudettoba?
    ”Január van, sok fordulót le kell még játszani, korai erről beszélni.”
    -Sorsdöntő lehet egy esetleges Inter győzelem?
    ”Nem, mert annyi történik hogy hat pontra nő a különbség, de nekünk még nagyon sok pontot meg kell szerezzünk a bajnoki címhez. Persze a győzelem ettől függetlenül sokat számítana.”
    -Hallotta a héten a rosszakarók hangjait?
    ”Nem, nem hallottam, ezen a héten csendben dolgoztak.”
    -A dátumváltozásokkal kapcsolatosan Lippi azt mondta hogy az Internek megértőbbnek kellene lennie…
    ”Ez nem a mi problémánk. Lippinek pedig azóta komplexusai vannak az Interrel kapcsolatosan mióta megbukott itt mint edző. De szerintem mindenki megvan itt nélküle is…”
    -A Milan jobban játszik?
    ”Ezt nem tudom ki mondta, de ha majd több gólt lőnek mint mi, több győzelmet szereznek és több pontot is akkor majd lehet ilyenekről beszélni addig szerintem felesleges.”
    -Milyen lesz az Inter vasárnap este?
    ”Listavezetőként érkezünk erre a meccsre és lesz ami lesz a pályán elsőként fogunk levonulni is.”

lippit h szétoltja :ASD
  • WuFraZselic
    holnapi keret

1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni

2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 29 Giulio Donati, 39 Davide Santon, 46 Felice Natalino

7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso, 28 Alen Stevanovic, 30 Mancini, 44 Sebastian Carlsen, 48 Lorenzo Crisetig

22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic

Sneijder tegnap belázasodott edzésen, kérdéses (volt), hogy játszik-e, de az hogy a keretben van mindenképp jó jel!
  • limperatore
  • Tomy Lee
    Hát igen.Az,hogy Muntari nem játszik még lehet pozitívum is:-)
    Viszont Stanko-nak ott lenne a helye Derbi-n
  • WuFraZselic
    akartam is mondani :D
  • limperatore
    Muntari szerencse h nem játszik :D
  • Fabio Capello
    Itt is, ott is sok a hiányzó az Inter–Milan milánói derbi előtt. Valószínűleg az Inter ghánai középpályásának, Sulley Muntarinak is ki kell hagynia a vasárnapi mérkőzést, miután a szerdai edzésen combsérülést szenvedett – adta hírül a labdarúgó klubja.
    Muntari kiesése tovább növeli a hiányzók listáját az Internél, amely az Afrikai Nemzetek Kupáján szereplő Samuel Eto'ót is kénytelenek nélkülözni.

Thiago Motta és Dejan Stankovics szereplése sem biztos még, de ők nagy valószínűséggel pályára léphetnek a San Siróban.

Az AC Milan játékosait sem kerülik el a sérülések. A piros-feketéknél Alexandre Pato és Alessandro Nesta szereplése kétséges.
  • limperatore
    A hangulatkeltés megkezdődött

Jan. 20. 09:16 -MILANO-
    A hangolás a derbyre már szombat este Bariban megkezdődött mikor Mourinho a következőket mondta. ”Igen a derby vasárnap este lesz legalábbis ha addig Galliani nem telefonál Berettának hogy meg szeretné változtatni a dátumot.”
    Mint köztudott a Milan kérésére rakták el a Fiorentina elleni elmaradt meccsüket és a kupameccsüket is más időpontra azért hogy szerintük egyenlő feltételek mellett tudjon a két csapat készülni a vasárnap estére.
    Massimo Morattit ezzel a kijelentéssel kapcsolatosan a tegnap előtti díjátadón kérdezték. ”Mourinho a legprofibb edző akivel valaha is találkoztam és ez nem csak a focira érvényes nála hanem szinte minden egyébre is. Élmény vele együtt dolgozni, remélem hogy a győzelmek a jövőben sem fognak elmaradni.”
    Ezt a bókot pedig Mourinho ahogyan illik megköszönte. ”Két napja nem foglalkozok ugyan focival de azt tudom hogy a dolgok így is rendben mennek, ami pedig a győzelmeket illeti mindent meg fogunk tenni.” Ezután viszont egy újabb döfést intézett a Lega ellen. ”Kíváncsi vagyok hogyha én is felhívnám doktor Berettát mint ahogyan doktor Galliani tette mi történne. Vasárnap például nem lesz a keretünkben Eto’o mivel az Afrika Kupán van, illetve hiányozni fog négy középpályásunk is, éppen ezért szeretném hogyha a derbyt nem vasárnap hanem mondjuk valamikor áprilisban játszanánk le…”
    Erre a Lega részéről Beretta csak ennyit mondott viccesen. ”Tudja mindenki a telefonszámomat, tárcsázzon nyugodtan!” Végül az eseményről távozó elnök így folytatta. ”Mourinho nyilatkozatával kapcsolatosan ne engem kérdezzenek hanem őt. A Coppa Italia versenynaptára rugalmas és ezzel a változtatással éppen azt akartuk elérni hogy az Inter és a Milan is ugyanolyan feltételekkel készüljön a derbyre. A múlt hét közepén lett meg a megoldás csakúgy mint a rossz idő miatt elmaradt meccsek esetében is, ahol csak a klub érdekeit tartottuk szem előtt semmi mást.”
    A történet itt még nem ért véget, ugyanis Moratti még a következőket mondta az egésszel kapcsolatosan. ”Nincs semmi katasztrófa az ügyben, egyedül az nem tetszett nekünk hogy a felek az utolsó pillanatban változtattak meg mindent és ez eddig nem volt jellemző. Mourinho szavaiban volt irónia is és biztos vagyok benne hogy ahhoz hogy megnyerjük a derbyt nem kell a Milan fáradtságára apellálnunk. Nagyszerű csapatunk van, ezt megmutattuk Bariban is ahol a meccs előtt teljesen elfogadhatónak tartotta mindenki a döntetlent. Vasárnap pedig nagyszerű meccsre számítok, győzzön a jobbik!”