34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    de mi kb végig támadtuk meccset, ti meg jártatok a mi kapunknál vagy 3*:d
  • WuFraZselic
    Maicont nem értem, eléggé leszarom kategóriában tolja... pontatlan lövések ,rendre fentmarad. Milito jöhetne...
  • 9csöves9
    jóval több helyzet.nálatok kb 2 nálunk meg 1.végülis igaz,kétszer annyi:D
  • Fabio Capello
    Mondjuk erre a buzmiránsra emlékszem, elég kedvelt hobbija támadás közben lefújni a félidőket/meccseket

Nincs pénz továbbképzésre, vagy mia fasz?
  • ForzaInter
    Baszki ezt nem hiszem el, hogy ilyen nyomorék potyagólal vezet a juve, Toldo is ilyenkor bakizik:@ ráadásul megint kifogtunk egy faszkalap bírót, ennyire egyértelmű tizit nem megadni, erre fasszopó aszisztens se mutat semmit.. Egyébként sztem nem játszunk rosszul, megyünk előre, hajtunk, jóval több helyzetünk is volt, rohadtuk nem reális az eredmény. 2. félidőben rúgni kell pár gólt, mert nem tom mit csinálok ha megint kikapunk a juvétól, lehet hogy olasz kupa és nincs nagy tétje, de csak verjük már meg őket.
  • WuFraZselic
    ez is szimpatikus, támadás közben lefújja...
  • Fabio Capello
    nem szívesen de egyetértek :D
  • WuFraZselic
    na a jó kurva anyád
  • WuFraZselic
    mi? :O
  • hedonist
    másik,h 6.5 ös odds nem lehet az inter győzelmére:)
  • Fabio Capello
    Na, a második diego-bombát csak megfogta, bár ez is majdnem kipattant

nooffence #3 :D:D:D
  • WuFraZselic
    hát evvan :D

(megtehetjük hogy cserekapust kezdessünk ellenetek)
    no offence #2
  • Fabio Capello
    Gyakrabban kéne Toldot játszatni, mert ez lesz a vége ;) :D

[no offence]
  • WuFraZselic
    fú de nagy potya :(
  • WuFraZselic
    pedig jól számoltál, a kilo = 1000 , úgyhogy "hivatalosan" 100 kiló az 100ezer :)

én 17ezret tettem az Interre, 26ezret nyertem hétvégén a milán elleni győzelemmel, remélem ma is duplán örülhetek :D
  • Fabio Capello
    Hivatalos kezdőcsapatok

Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Materazzi, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 10 Sneijder; 45 Balotelli, 27 Pandev;

A disposizione: 12 Julio Cesar, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 11 Muntari, 22 Milito, 25 Samuel, 89 Arnautovic;
    Allenatore: José Mourinho

Juventus: 1 Buffon; 21 Grygera, 5 Cannavaro, 3 Chiellini, 6 Grosso; 22 Sissoko, 4 Melo, 26 Candreva, 29 De Ceglie; 28 Diego, 11 Amauri;

A disposizione: 13 Manninger, 15 Zebina, 27 Paolucci, 32 Yago, 33 Legrottaglie, 39 Marrone, 43 Boniperti;
    Allenatore: Ciro Ferrara
  • Fabio Capello
    télleg

baszki má számolni se tudok :D
  • limperatore
    száz kilo az 10.000 nem? :D
  • hedonist
    hát, ha 1.65 az odds:D nem mondom azé nagy vállalás lenne:)
  • Fabio Capello
    száz kilóra nyersz hatvanötöt?
  • limperatore
    tedd meg ma az intert 100.000ft-tal és nyersz rajta 65000-t és ingyen van az ut :D
  • WuFraZselic
    bocs, a Chelsea ellen lenne 55ezer*

juve meccs még oly messze van... :P
  • WuFraZselic
    Inter Club Ungheria szervezésében kb 50ezer forint körül volt a milánói derby (busz, szállás, szurkolói foci, meccs etc), a Juve ellen ha jól emlékszem 55ezer lenne, szintén velük.
  • Fabio Capello
    engem is érdekelne. Valakinek csak meg kell hajigálni Forzát, Matyit meg Zselicet az ultraszektorból :D:D:D
  • buldozer99
    mennyiben fáj 1 ilyen meccs? inter-juve bajnoki engem is érdekelne...:)
  • hedonist
    Jó, egyébként nem utálom, csak nem tartom tiszta embernek főleg a Zidane-os szitu után. peace
  • ForzaInter
    Kedvenc játékosom, ahogy nagyon sok interistának is, többek között kint olaszországban, ultráknál ő a legnagyobb kedvenc. Lehet hogy voltak nagyon csúnya belépői, de minden Inter meccsen kihajtotta mindig a belét, és ment előre, küzdött és soha nem adta fel, ezért az egyik kedvencem és a szurkolóknak is, egy igazi harcos, aki ráadásul imádja az Intert is, és mindig tisztelettel beszél a klubról, eltűri azt is hogy csak csere pedig elmehetne még egy olasz középcsapathoz kezdőnek, mehetett volna a Fiorentinába, lazioba, tottenhambe is, de inkább maradt itt még akkor is ha csak csere, és keveset játszhat, és még jelentős fizetés csökkentéssel is szerződést hosszabított. Engem pedig kurvára nem érdekel más véleménye, az hogy ki a normális ne te mond meg nekem, én se mondom meg neked ki az, te útálod Mátrixot, igazából leszarom, de ne itt szidd az Inter topikban lehetőleg, csak ennyit kértem, nem hiszem hogy olyan nagy kérés lenne ez. Én se megyek át a Chelsea topikba egy játékosotokat sem szidni.

Egy megosztó személyiség, akit csak imádni és útálni lehet, ezt elismerem.
  • hedonist
    Kiváncsi vagyok a te véleményedre Materazziról!

nem mondanék amúgy saját véleményt egyik játékosotokról sem, mert az csak egy magánvélemény, másé lehet az ellentéte, de ne nézzük már egymást hülyének róla normálisan gondolkozó embereknek egyező a véleményük, egy faragatlan paraszt, ennyi a ezt nem kell sértésnek venni, mellesleg olasz csapatok közül az Interrel szimpatizálok szóval nem is veheted kötekedésnek vagy elfogultságnak.
  • WuFraZselic
    én is ezen kettő közt gondolkodom, juve vagy chelsea... de szerintem csak 1ikre lenne pénzem :D
  • ForzaInter
    Ááá, annyi pénzem nincs, majd a juve ellen, meg talán utolsó forduló, esetleg még egy udinei túra közötte, de a tuti csak a juve meccs, azon ott leszek.
  • WuFraZselic
    Chelsea ellen jösz? :)
  • ForzaInter
    Na írok már pár szót a meccsről, volt szerencsém kint lenni a derbin, a szokásos helyemen a nordba voltam azon belül a Boys San, onnét néztem/szurkoltam végig a meccset. Fantasztikus élmény volt, voltam már több Inter meccsen de sajnos derbin még nem, de hálistennek az első derbimen egyből nyertünk, őszintén szólva meccs előtt ezt nem gondoltam, többen is már x-et aláírtuk volna, elnézve az elmult meccseken mutatott formánkat és a milanét, de végül óriási győzelmet arattunk. Talán ez volt az elmult 4 év legemlékezetesebb derbije, szerintem még a 4-3-at is überelte, hangulat jóval paprikásabb volt mint az elmult években, ezért külön örülök hogy egy ilyen meccset sikerült kifognom. Ahogy írtam hangulat mint mindig nagyon jó volt, de mivel derbi volt most még egy lapáttal rátett a Nord, végig szurkoltuk az egész meccset, csak pár mps szünetek voltak mikor a capok egyeztettek, a góloknál valami iszonyat durva hangulat volt, mindenki egymás nyakában volt, ölelgettük egymást, rángattuk, minden volt, meg volt mindenki őrülve, mintha mindenki ismerte volna egymást, mellettem lévő srácnak mondtam hogy magyar vagyok, erre átölelt és adott 2 puszit. :D Meg volt mögöttem egy srác, még jobboldalt kb egymás nyakában voltunk a góloknál. :D Végig magyaráztak nekem, de nem nagyon értettem mit mondtak, csak pár szavat, mikor meg mondtam nekik hogy magyar vagyok csak mosolyogtak, nagyon szeretik az olaszok a magyarokat.. Koreot csak itthon láttam a gépen, nagyon jó lett, próbáltam magamat keresni, de nem találtam meg magam, csak boys capot, kb felette voltam 4el, de túl homályosak a képek ha ráközelítek, de a capot nem volt nehéz felismerni őt már láttam korábban is képeken, videokon meg meccsen is. Mikor kb 70 ezer interista ugrál és énekli a chi non salta rossonerot, azt felejthetetlen élmény. Szegény Ambrosini kapta az egész meccsen az ívet, meg Seedorf is, ment a "Clarence, NEGRO NEGRO" :D És Ronaldinhot sem kímélték, nem meglepő mondjuk.. A meccs is olyan jó volt kb mint a hangulat, volt minden itt, kiállítás, tizi stb. :D de sokkal jobbak voltunk mint a Milan, még emberhátrányban is, ehez kétség nem férhet, az egész csapat fantasztikus volt, talán egyedül Muntari lógott ki, bár annyira rossz ő sem volt, inkább első félidőben volt gyengébb, a nordba nagyon nem szeretik sok tifoso tapsolta, de nordba sok ultra a lecserélésénél negrozta meg huhogta, és hibáinál kapta a füttyöt. Bíró pedig botrányos volt, végig szinte ellenünk fújt, bár a Milan ellen is tévedett párszor, de sztem egyértelmű hogy ellenünk többet tévedett, de hálistennek döntően nem befolyásolta a meccset, kapta is az ívet, ment a "Rocchi tu sei figlio di puttana", meg a csalózást is nyomtuk. :D Milanisták jópár görögtüzet begyújtottak az elején az szép volt, koreujuk sem volt csúnya, hanggránátjaikat meg legtöbbet meccs előtt eldobták nordba tartalékolták és inkább a gólok után meg a meccs végén dobálták el, meg jó pár füstbombát begyújtottak. Kitett magáért mindkét tábor. Ja és Mátrix a végén óriási volt Berlu maszkban, TUTTI PAZZI PER MATERAZZI! Folytatás majd áprilisban a gobbok ellen. :D

FORZA INTER!
    AVANTI CURVA NORD 69!
    ROSSONERI CARABINIERI!
  • Tomy Lee
    Banner csak nálam hiányzik?Pár napja nem hozza be
  • Tomy Lee
    Hát ez milyen kérdés itt lol:D
    PERSZE,HOGY NYERÜNK!!
  • ForzaInter
    Ne itt illesd trágár szavakkal a játékosainkat ha lehet, más topikban tőlem anyázhatod is őket, nem érdekel, de itt ne, remélem nem nagy kérés.
  • ForzaInter
    Simán nyerni kell.
  • rooney8
    üdv inter fanok :D
    szerintetek nyerni fogtok holnap? :D
  • Fabio Capello
    nyádat :D
  • limperatore
    Nah remélem holnap a Sneijderrel felálló Inter odacsap a juvénak rendesen

örülnék egy 4-5 gólos győzelemnek
  • WuFraZselic
    buon compleanno, José :)