33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#3296 ki sérült meg? -
Zséé #3295 ezazzzzzzzzzzzzzz 3-2 -
#3294 Uhh elég csunya sérülést remélem nem komoly! -
#3293 nem rossz meccs...:) henke ha beáll gólt lő...:) nem értem mért akar hazamenni...mondjuk...a honvágy nagy úr... -
#3292 szeva Zséé :) -
Zséé #3291 szeva Peti :) -
Zséé #3290 Góóóóóóóóóóóóóóóóól
Larsson szokásos gólja -
#3289 2-2 Larsson :) -
Csesza #3288 2-2 Larsson -
Zséé #3287 mostmár egy kapust is kell igazolni mer ez tűrhetetlen! -
Zséé #3286 ez nemigaz! ilyen hurka gólt... -
Csesza #3285 nahbmeg 1-2 -
Zséé #3284 bmeg ilyet kihagyni... -
#3283 23' Barcelona [1 - 1] Deportivo La Coruna
2' [1 - 0] Ronaldinho
15' [1 - 1] D.M. Juanma
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
-
Zséé #3282 sebaj... -
Csesza #3281 bmeg 1-1 -
#3280 1:1 :\\\\\\\\\\\\\ -
Csesza #3279 szabadrúgás, könnyedén -
Zséé #3278 1-0 -
Csesza #3277 gól Ronaldinho -
Zséé #3276 Nah Forca Barca!! -
#3275 http://www.freestylefoci.hu/index.php?page=magyvid
Karászi Roland, és adam182 videóit ajánlom főleg.
nézegessétek az oldalt... -
#3274 Hát igen. Van benne valami -
#3273 tény hogy a gyerek már most jól cselez, meg sokmindent tud amihez mi még 12 évesen hozzá sem szagoltunk, de tegyük hozzá hogy itt Magyarországon is ismerek jópár embert aki ennél jobban freestyle-ozik...
Attől független a gyerek őstehetség, csak arra akartam rávilágítani hogy mi sem vagyunk elveszett emberek, csak ránk a kutya nem figyel oda... -
Kanál #3272 ocsmany hatter :DDDDDDDD -
#3271 akkor ezt most ketten takarítottuk ki? :P mert én is töröltem sokat -
#3270 én még 1x ide nem jövök az tuti, következő adagot te pucolod ki 15 percig ezt az ocsmány hátteret néztem a hülye gyerek szövegelésével megfájdult tőle a fejem :( -
#3269 takarítás után kinyitva -
#3268 Ott a pont
-
#3267 Ne keress értelmet egy értelmetlen tettben! -
#3266 Tudjátok mit nem értek?
Minden csapatban vanna színesbőrű játékosok,amikor szidják az ellenfelet,akkor a saját csapatukban levőket is nem?
Amikor a Chelsea meccsen is huhogtak,ha Drogba pályán van őt nemérinti?
Semmivel sem fehérebb.
Érdekes,de ezt már régóta figyelem.
Nemszabadna a lelátókra ilyen mebereket engedni.
-
#3265 Sajna ez a lényeg. Én is nagyon örülnék, ha maradna -
#3264 áhh szegény Eto'o -
#3263 A KAMERUNIT ISMéT MEGTALáLTáK
Rasszista sértegetések
Írta: H. PetI
--------------------------------------------------------------------------------
Samuel Eto'o akaratán kívül lett főszereplője a tegnapi mérkőzésne, nem először érték ugyanis rasszista sértegetések a kameruni játékost. Az események miatt a csatár a 77. percben le akart vonulni a pályáról. A támadó határozottan el is indult, hogy elhagyja a játékteret, csak Esquinas Torres és a technikai stáb tudta meggyőzni pár perc után, hogy folytassa a játékot...
Frank Rijkaard és játékosai nem mulasztották el az alkalmat, hogy elmondják véleményüket az este történtekről. Mindannyian visszautasítják, elítélik az ilyen jellegű megnyilvánulásokat, amelyekre sajnos nem először volt példa Zaragozában. A holland mester elmondta, "sajnálatos, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek. Samuel Eto'o emberi lény, és nagyon rosszul érezte magát. Szeretném hangsúlyozni, hogy játékostársai minden pillanatban mellette álltak, s támogatták." Rijkaard nyilatkozatát azzal fejezte be, hogy "Eto'o felülkerekedett a körülményeken, s a lehetséges legjobb teljesítményt nyújtotta, így segítve csapatát a végső győzelemhez.
A csapatkapitány Puyol, a kapus Victor Valdés, és a mexikói Márquez is támogatásukról biztosították Eto'ot. Rafael Márquez: "Sértegették, s normális, hogy ilyenkor zaklatott lesz az ember. Ez csak egy bizonyos csoport támadása volt." Victor Valdés: "Ő egy nagyon ösztönös ember, s vannak elvei. Ebben az esetben a pártján kell állnunk, és támogatnunk." Carles Puyol: "Mindenki hallhatta, mit kiabálnak neki, s ő úgy döntött, elhagyja a pályát. Próbáltuk meggyőzni, s végül azt mondtuk neki, ebben az esetben tegyen, amit jónak lát. Nem ez az első eset, hogy ilyen megtörtént, s ennek véget kell vetni!"
-
#3262 allat -
#3261 nyálas a kiscsávó nagyon :D -
#3260 én azt megtudom,persze nem ilyen lazán kicsit erőltetve ,de vmikor elég szépen összejön -
#3259 nagyon kemény
most is azt a cselt próbálgatom amit Ronaldinho után megcsinált:D
[nem jön össze neki] -
#3258 nem gyenge a kissrác,
remélem úgy lesz mint Messivel,hogy majd jön fel a nagyba,mondjuk addig még van idő -
lord nihilus #3257 há' nem kettészarom mingyá magam :)))
sejtem hol lesz 5 év múlva a srác...:D
csoda ha addigra dekázni megtanulok :P