33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#3440 hát ja!ez igaz!de amit művel a Benfica az nem semmi!A Man Utd majd a Pool a barca erősebb de ezek után nem mondok semmitt!bár nem is drukkolok a Barcának! -
Zséé #3439 Jó persze, nem azt mondtam hogy egyértelmű a továbbjutás de azért a cselzi jóval nehezebb ellenfélnek számított... -
#3438 hát azért a Poolt nem mindenki veri az Anfield Roadon 2-0-ra! -
#3437 hát ne vegyél rá mrget -
Zséé #3436 Nemám! Nagy dolog kiejteni a Poolt. De mégis könyebb lesz mint a cselzi... -
#3435 nem kell leírni a portugálokat -
#3434 - - Nézőcsúcsot hozott a Chelsea vendégjátéka Barcelonában
- Amióta Joan Laporta beült az FC Barcelona elnöki székébe, vagyis 2003 júniusától számítva a Chelsea elleni, kedd esti BL-meccsen látogattak ki a legtöbben a Camp Nou Stadionba: Ronaldinhóék 1-1-re végződött, számukra továbbjutást érő fellépését több mint 98 ezren látták a helyszínen.
Az EFE spanyol hírügynökség beszámolója szerint egészen pontosan 98 436 nézőt regisztráltak, csaknem ezerrel többet, mint az előző nézőcsúcs alkalmával: jelesül 2004. augusztus 25-én, amikor a Gamper Kupa keretében rendezett Barca-Milan meccsen 97 571 ember volt kíváncsi a kedvencek játékára.
A keddi, nyolcaddöntős visszavágón annak dacára született látogatottsági rekord, hogy a szokásostól eltérően ezúttal csak alig egy órával a meccskezdet előtt nyitották ki a Camp Nou kapuit, így némelyek csupán kisebb-nagyobb közelharc árán jutottak be a katalánok futballszentélyébe. Magában a stadionban aztán már nem volt gond, a legkisebb incidens nélkül ért véget a csata, igaz, a mintegy 4 ezer angol szurkolót elkülönítették a hazai drukkerektől.
A találkozó után viszont már előfordultak balhék: az EFE összegzése szerint 14 embert vettek őrizetbe a barcelonai rendfenntartók, köztük tíz angolt annak nyomán, hogy bárokban berendezési tárgyakon, ülőalkalmasságokon, vagy éppen helyi szurkolókon igyekeztek levezetni - több-kevesebb sikerrel - a Chelsea kiesése miatti dühüket. Négy Barca-hívőt ugyanakkor a város főutcájáról, a Rambláról vezettek el "hűvösebb helyre" a rendőrök, miután tomboló örömüknek ablaküvegek betörésével, kukák felgyújtásával igyekeztek sajátosan hangsúlyos kifejezést adni. (MTI) -
lord nihilus #3433 nem lesz könnyű de megoldják remélem -
#3432 simmán! :D -
Zséé #3431 Benficát kaptuk. Kötelező a továbbjutás! -
#3430 :DDDDDD
-
#3429 :DDDDDDDDDD -
#3428 Valszeg Merk nagy tételben fogadott a döntetlenre a bet&win-en. Zsírul megcsinálta :D -
hup #3427 levertük a cselszit -
Davidsned #3426 Mindenki tudta, h mind1, de én mint barcadrukker nagyon felhúztam magam, hiszen előtte etoo miatt lehetett akár volna 2-0 is erre meg döntetlen lett a vége emiatt. -
#3425 Szvsz is -
#3424 sztem úgy volt vele, hogy megadta a sok küzdésért a Chelseanek, Terry szegény már agyon volt sérülve.
mert középkezdéskor rögtön lefújta, tehát ő tudta, hogy teljesen mind1... :) -
lord nihilus #3423 de az a tizenegyes....júúúj az fájt ráadásul Merk -
lord nihilus #3422 OLLÉ!!! Roni újra visszanyerte erejét :)) az a gól, nem emlékszem h 1 játékos í gy elküldött volna 3 chelsea védőt valaha, GRATULA BARCELONA !!! -
Csesza #3421 ha valaki betudná linkelni a gólokat akkor azt megköszönném -
#3420 -
#3419 Gratu, szép volt Barca!
Élveztem a meccset, bár a hátrányban levő Chelseanek drukkoltam, de csak azért, mert hátrány.. amúgy mind2 csapatot kedvelem :)
A meccs is tetszett, Roni megérdemelte a gólt!
Nem volt egyszerű dolog, amikor a Juve Brémát láttam, azt láttam, hogy mérföldekkel lazább a védekezés mind2 oldalon (Barca-Chelsea meccs után szembeötlő volt)... szóval le a kalappal mind2 csapat előtt, ami presszing ott volt :) -
#3418 Tanítani való 16-oson belüli szerelés volt... -
#3417 Hát, kiesett a szemem mikor megláttam... -
#3416 Komolyan mondom, először azt hittem, hogy lefújják belemenésnek, mert a védők megálltak.
Az a 11-es meg kész vicc. Olyan mint amilyet a Milan kapott a Bayern ellen
Na sebaj. Barca továbbjutott... :) -
#3415 -
#3414 Leborulok Dinnye hatalmassága előtt.
Nincs nála jobb. Élvezet nézni. Isten!
[mondja ezt egy Man.U-fan aki hétről hétre élvezkedik C.Ronaldo dribbliein] -
Zséé #3413 Köszi most jó -
#3412 nah fent újra, szedheted :) -
Zséé #3411 Remek! Köszi Józene :DD -
#3410 most rakom fel újra -
Zséé #3409 az megvolt eddig is de akkor is csak 2-3 másodperces :( -
#3408 jaj elpasztam :P
jó link
bocsika -
mohuska #3407 gratula srácok....egy madrid drukker..... -
Zséé #3406 ez most csak pár másodperces vagy én csinálok valamit rosszul? Mert 2-3 másodperc szólal meg... -
#3405 nah berakom ide is
ha valakit érdelel, akkor itt egy zene ami ment a Sport1-en Spanyol gólösszefoglalók alatt LINK
Beth a suna neve :P
-
#3404 grat továbbjutott a jobbik! -
Monoton #3403 ezmit méreget? -
#3402 -
Zséé #3401 Biztos megrakta a döntetlent nagy összegben...