33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• asfa
    hát ja!ez igaz!de amit művel a Benfica az nem semmi!A Man Utd majd a Pool a barca erősebb de ezek után nem mondok semmitt!bár nem is drukkolok a Barcának!
  • Zséé
    Jó persze, nem azt mondtam hogy egyértelmű a továbbjutás de azért a cselzi jóval nehezebb ellenfélnek számított...
  • asfa
    hát azért a Poolt nem mindenki veri az Anfield Roadon 2-0-ra!
  • Sheva
    hát ne vegyél rá mrget
  • Zséé
    Nemám! Nagy dolog kiejteni a Poolt. De mégis könyebb lesz mint a cselzi...
  • Sheva
    nem kell leírni a portugálokat
  • fernando torres
    - - Nézőcsúcsot hozott a Chelsea vendégjátéka Barcelonában

- Amióta Joan Laporta beült az FC Barcelona elnöki székébe, vagyis 2003 júniusától számítva a Chelsea elleni, kedd esti BL-meccsen látogattak ki a legtöbben a Camp Nou Stadionba: Ronaldinhóék 1-1-re végződött, számukra továbbjutást érő fellépését több mint 98 ezren látták a helyszínen.
    Az EFE spanyol hírügynökség beszámolója szerint egészen pontosan 98 436 nézőt regisztráltak, csaknem ezerrel többet, mint az előző nézőcsúcs alkalmával: jelesül 2004. augusztus 25-én, amikor a Gamper Kupa keretében rendezett Barca-Milan meccsen 97 571 ember volt kíváncsi a kedvencek játékára.

A keddi, nyolcaddöntős visszavágón annak dacára született látogatottsági rekord, hogy a szokásostól eltérően ezúttal csak alig egy órával a meccskezdet előtt nyitották ki a Camp Nou kapuit, így némelyek csupán kisebb-nagyobb közelharc árán jutottak be a katalánok futballszentélyébe. Magában a stadionban aztán már nem volt gond, a legkisebb incidens nélkül ért véget a csata, igaz, a mintegy 4 ezer angol szurkolót elkülönítették a hazai drukkerektől.

A találkozó után viszont már előfordultak balhék: az EFE összegzése szerint 14 embert vettek őrizetbe a barcelonai rendfenntartók, köztük tíz angolt annak nyomán, hogy bárokban berendezési tárgyakon, ülőalkalmasságokon, vagy éppen helyi szurkolókon igyekeztek levezetni - több-kevesebb sikerrel - a Chelsea kiesése miatti dühüket. Négy Barca-hívőt ugyanakkor a város főutcájáról, a Rambláról vezettek el "hűvösebb helyre" a rendőrök, miután tomboló örömüknek ablaküvegek betörésével, kukák felgyújtásával igyekeztek sajátosan hangsúlyos kifejezést adni. (MTI)
  • lord nihilus
    nem lesz könnyű de megoldják remélem
  • Jagi
    simmán! :D
  • Zséé
    Benficát kaptuk. Kötelező a továbbjutás!
  • horpeti
    :DDDDDD
  • Sheva
    :DDDDDDDDDD
  • Matthew Prosac
    Valszeg Merk nagy tételben fogadott a döntetlenre a bet&win-en. Zsírul megcsinálta :D
  • hup
    levertük a cselszit
  • Davidsned
    Mindenki tudta, h mind1, de én mint barcadrukker nagyon felhúztam magam, hiszen előtte etoo miatt lehetett akár volna 2-0 is erre meg döntetlen lett a vége emiatt.
  • B0B0
    Szvsz is
  • horpeti
    sztem úgy volt vele, hogy megadta a sok küzdésért a Chelseanek, Terry szegény már agyon volt sérülve.

mert középkezdéskor rögtön lefújta, tehát ő tudta, hogy teljesen mind1... :)
  • lord nihilus
    de az a tizenegyes....júúúj az fájt ráadásul Merk
  • lord nihilus
    OLLÉ!!! Roni újra visszanyerte erejét :)) az a gól, nem emlékszem h 1 játékos í gy elküldött volna 3 chelsea védőt valaha, GRATULA BARCELONA !!!
  • Csesza
    ha valaki betudná linkelni a gólokat akkor azt megköszönném
  • Jagi
  • horpeti
    Gratu, szép volt Barca!

Élveztem a meccset, bár a hátrányban levő Chelseanek drukkoltam, de csak azért, mert hátrány.. amúgy mind2 csapatot kedvelem :)

A meccs is tetszett, Roni megérdemelte a gólt!
    Nem volt egyszerű dolog, amikor a Juve Brémát láttam, azt láttam, hogy mérföldekkel lazább a védekezés mind2 oldalon (Barca-Chelsea meccs után szembeötlő volt)... szóval le a kalappal mind2 csapat előtt, ami presszing ott volt :)
  • B0B0
    Tanítani való 16-oson belüli szerelés volt...
  • Jagi
    Hát, kiesett a szemem mikor megláttam...
  • B0B0
    Komolyan mondom, először azt hittem, hogy lefújják belemenésnek, mert a védők megálltak.
    Az a 11-es meg kész vicc. Olyan mint amilyet a Milan kapott a Bayern ellen

Na sebaj. Barca továbbjutott... :)
  • Sheva
  • Matthew Prosac
    Leborulok Dinnye hatalmassága előtt.
    Nincs nála jobb. Élvezet nézni. Isten!
    [mondja ezt egy Man.U-fan aki hétről hétre élvezkedik C.Ronaldo dribbliein]
  • Zséé
    Köszi most jó
  • gabber_saviola
    nah fent újra, szedheted :)
  • Zséé
    Remek! Köszi Józene :DD
  • gabber_saviola
    most rakom fel újra
  • Zséé
    az megvolt eddig is de akkor is csak 2-3 másodperces :(
  • gabber_saviola
    jaj elpasztam :P

jó link

bocsika
  • mohuska
    gratula srácok....egy madrid drukker.....
  • Zséé
    ez most csak pár másodperces vagy én csinálok valamit rosszul? Mert 2-3 másodperc szólal meg...
  • gabber_saviola
    nah berakom ide is

ha valakit érdelel, akkor itt egy zene ami ment a Sport1-en Spanyol gólösszefoglalók alatt LINK

Beth a suna neve :P

• asfa
    grat továbbjutott a jobbik!
  • Monoton
    ezmit méreget?
  • gabber_saviola
  • Zséé
    Biztos megrakta a döntetlent nagy összegben...