33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#3208 Vagy igen, vagy nem... -
#3207 lehet,de nem olyan biztos az -
#3200 ha jön úgyis elkezd takarítani -
#3198 gondolom suliba -
#3197 Már írtam neki privit reggel 8-kor de még semmi... -
#3196 Pár hete volt cikk a Nemzeti Sportban MESSIás címmel : )))
Na hát ilyet! Van humoruk a sport újságíróknak! : ) -
#3195 Kösziköszi! Respekt! -
#3194 mekkora csapat a barca, azt a telibevert qrva eget...végre hosszú idő után a barca régi fényében tündököl!!!
született bayern fan vagyok, de ezt a barcat csak a divat tini csicskák utálják
ezt a cspatot csak szeretni lehet, mert annyira őszinte FOCIT játszanak -
#3193 Jó kérdés... : ) -
#3192 Gratula
Egyébként a házigazda, moderátor merre jár? -
#3191 lol -
#3190 És végül, de nem uccsó sorban
Bocs, ha volt már [szte biztos] de ezeket nem lehet elégszer látni :DD -
#3189 És ez meg van? -
#3187 Ezt már rég láttam, de besírok rajta annyira jó
:DDD -
#3186 Na de... Heinke megint jókor jött. Már nem is fog elmenni? -
Áááá!
Az előzőek nem idegeltek de hogy oldal "szaríbarca"-val
szétspammeli a topikot... mi ez ha nem faszlámaság? -
#3183 Hagyd a fenébe! Ilyennel nem lehet normálisan kommunikálni -
bandyx #3182 -
#3181 Ha nem tudsz káromkodás nélkül írni, beszélni fogok az osztályfőnököddel, hogy beszéljen a muteroddal, hogy az beszéljen az iskolaigazgatóval hogy fegyelmivel küldjenek vissza az oviba legózni. (:DDD)[szólok a havarom haverjának a haverjának eset]
Itt senki nem sértegetett, te meg faszlámáskodsz. Ha a Realosokkal normálisan tudunk beszélni akkor hogy jogy jössz te ehhez. Tükrözi az inteligenciád és a korod mind a 2 száma kb 10 lehet. Na húzzál el, vagy legyél normális! -
#3179 Megmondtam!
(#3062) -
#3177 Köszönjük az értelmes magvas gondolatokat -
#3174 Chelseanél meg rá kéne döbbenni 3 BL idény után, hogy nem minden a pénz! Taktika és csapat is van a világon... -
#3173 Na látjátok, hogy Larsson milyen hasznos volt most is. És azért volt itt színvonal ám!!
Jó meccs volt! Bár nem bántam volna, ha beakadt volna egy 3. is :) -
#3172 Sheva!! ez a kép mehetne a banner alá/felé/mellé/rá mind1 csak hogy lássuk/lássák
-
#3171 milyen 11es
melyik mecscet nézted? -
#3170 jajj gec a kiállításra gondoltam eh már fáradt vok :SSSS sry szal jogos volt a kiállítás meg a másik h be kellett volna fújnia 11est na sry :) -
Zséé #3169 jogos lett volna ha megkapjuk :DD -
#3168 11 es? rossz emccset néztél -
#3167 nem ez a fő bajom hanem amit mourinyyyo nyilatkozott. 35 percig tartott a meccs...
Figy azt mindenki elismeri h. Del Horno nem a labdára ment. Kész ennyi ezt bárhol kiállítják és mourinho se durcizott volna ha ezt nem a barca ellen teszi. máshol is kiállították volna csak nem kapták volna ennyire fel. -
#3166 húúúúúúúú rohadt jó meccs volt, megérdemelten nyert a Barca, a 11es nagyon is jogos volt, még jó h nem okozott komoly sérülést Messinek az a hülye.... szal összességében hatalmas GRAT a csapatnak szép és nagyon jó eredmény -
#3165 na azért hogy 10 emberrel is tud játsazni azé kemmény!nehogy azt hidd hogy 10 emberrel majd akárkit megverünk!de nem ezt mondta és Barcában tavaly ugynugy 1-0 után kiállították és ugy nyert a barca -
Zséé #3164 Hát tudtak ez a baj. Jól felpörögtek a 2. félidőre de a barca is felpörgött a végére :)) -
#3163 hallotatáok mit nyilatkozott Mourinho?
Röhej!!!! Labdára ment... HAHA!
Ez a stilusa nem tetszik! Ha ilyen nagy a a csapata akkor tud 10 emberrel is játszani! -
Zséé #3162 Savanyú a szőlő. mind1, nem érdemes vitázni... -
#3161 te meg erre itt alattam -
#3159 juj majndem írtam erre vmit -
Zséé #3158 Te milyen szúrkoló vagy bobi? -
#3157 nem te mondd már meg mit csináljak fassz@pókám -
#3156 #3121 :} -
#3155 Gratulálok a Barcelonának megmutatták melyik a legjobb Spanyol csapat
nagyon jó meccs volt