33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#3480 má ígyis a sg legnagyobb divatgusztija,nehogymá még cselszkit is ráerőltesd :||w -
#3479 be leszel fenyitve ha nem Go Blues fog az aládban állni -
#3478 azt soha nem írom át -
#3477 remélem nem megy el mert nagyon jól játszik mostanság...
-
#3476 Márquez: "Maradok!"
A Chelsea érdeklődésére válaszolva már ma délután a mikrofonok elé állt Rafael Márquez, hogy biztosítson mindenkit: a Barcelonában kívánja folytatni pályafutását.
A mexikói válogatott csapatkapitányát - mint korábban közöltük - állítólag meg kívánja keresni a Chelsea a közeljövőben, mivel José Mourinho benne látja a távozóban lévő Ricardo Carvalho utódát. A védő a hírek hallatán viszont gyorsan a sajtó előtt elmondta, nem szerepel a tervei között Angliába szerződni.
"Még egy évem van hátra a szerződésemből, s számomra az első helyen a Barca áll, más ajánlatról pedig egyelőre nem hallottam. Nem tudom tehát, hogy a Chelsea ajánlata valós vagy sem, de a tény, hogy érdeklődnek irántam örömteli, mert ez azt jelenti, hogy más klubok is fölfigyeltek a teljesítményemre" - szólt a védő, aki ugyanakkor azt is elmondta, hogy a Barcelona a legfontosabb számára, tehát szeretné a katalánokkal megújítani a kontraktusát. "Tisztelem az angol futballt, de itt szeretném befejezni a pályafutásomat Barcelonában" - nyomatékosította a 27 éves játékos.
A szerződésújítási tárgyalásokat azonban még nem emelte a kiemelt feladatok közé a futballista, mondván, egyelőre a pályán van dolga. "Jelenlegi legfontosabb céljaim, hogy megtartsam a formámat az idény végéig, és azt követően szerepeljünk jól a világbajnokságon is." Utólag egyébként Márquez 2003-as szerződtetése a Laporta éra legjobb vásárai közé emelhető, mivel az akkor megválasztott új vezetés csupán 5 millió eurót fizetett a mexikóiért a Monacónak, a játékos jelenlegi értéke viszont ennél lényegesen több. -
#3475 Ja. Most már csak azt a FORZA AC MILAN!!!... kommentet kell a srácnál átírni :))) -
hup #3474 Barsza a király -
#3473 zsír logo -
#3472 -
#3471 hát igen Valdes mélyrepülése a Valencia elleni meccsel kezdődött -
#3470 innentől a Barca már csak saját magát kell hogy legyőzze mert ez elég tetemes előny és olyanokat nem kellene csinálni,mint a Depor ellen Andrade fejesénél..
ennyi
Osasuna elleni meccs meg NO COMMENT
kell 1 jó kapus,mert amit mostanság csinál Valdes az már..... -
#3469 az még bőven elég -
#3468 Tök mindegy. A lényeg, hogy 9 pont maradt az előnyből ;) -
#3467 de ha azt nézed, csak kéne egy jó kapus (Frey, vagy akárki),és ha a kamu 11-est nem vesszük bele akkor nyertünk volna Larsson góljával úgy hogy Eto'o nem nagyon volt a pályán. Így is elgondolkodtató hogy emberhátrányban is jobban játszanak a fiúk ha akarnak csak kaptunk két szerencsétlen gólt, meg egy fasz bírót. -
#3466 1. Valdest picsán kéne már rúgni
2. a tizi nem volt tizi
3. sárga se járt volna érte mivel hozzá sem ért Milosevichez Edmilson
4. Eto'o szinte semmit sem csinált
-
#3465 Thiago Motta a bűnös! -
#3464 Motta -
Monoton #3463 mííííí kinek ?? -
#3462 Megint piros ilyen nincs vazzeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3461 Gol megint Larson 2:1 -
Monoton #3460 mindíg van egy Larsson /sóhajt/ -
Monoton #3459 eztkihagyni :-O -
#3458 Edmilson-t és semmi nem volt ráadásul 2:0 a kurva geci annyát
-
Monoton #3457 Milosevics repül ám:D
a szándék a lényeg -
#3456 fasza itt se mennek a dolgok :\\\\ -
#3455 Bassza meg kiálitás -
Zséé #3454 na akkor sejtem milyen gólt kaphattunk... :( Még jó hogy nem látom -
Monoton #3453 Sztem is! -
#3452 Ez a Valdés gyerek kész vicc!Henry helyett inkább egy jó kapus kéne a Barcának! -
#3451 nagyon jó lett.
htx. -
#3450 kiraaa lett -
#3449 vagy egy ilyen...barca hazai...:)
-
Zséé #3448 márcsak 1 BFC-s kell :DDD -
Zséé #3447 -
#3446 ciao Zséé! ide is csináltam egyet...:)
egyelőre csak a cseremezessel próbálkoztam...de majd lehet megpróbálom a gránát-kék mezt is...:) -
Zséé #3445 szeva! Vasárnap 21:00 sport2 -
#3444 Sziasztok!
Mikor játszotok az Osasunaval, és melyik tv adja mikortól?
A Bl-hez sok sikert! -
#3443 sztem sem lesz gond a továbbjutással -
Davidsned #3442 Ha nem nézzük le őket és a jobbik formát fogjuk ki, akkor nem lehet gond. -
#3441 Ez az én véleményem is