Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
13 éve itt. Szép idő.
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
Az én tudásom eddig tartott😊
13 éve itt. Szép idő.
A név még mindig Szomszéd™ és 120x20as.Elvileg ennyi😄Ha van még valami fasza5ös öltletetek hozzá akkor azt is megnézem😄Köszönöm szépen<#worship>#worship>
к.ιηтнуα.
13 éve itt. Szép idő.
к.ιηтнуα.
13 éve itt. Szép idő.
Am errõl lenne szó😊
к.ιηтнуα.
★ 汤姆 李
Köszi szépen<#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szabad lenne megkérni hogy a nevem ne legyen rajta?
És a kép mozogjon úgy ahogy a nevem? de ne folyamatosan hanem csak néha 1 picit.
És a képnek esetleg egy kis árnyékot lehetne csinálni?...?
Ha nem nagy kérés?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
itt a kép:
A nevem az adott, és megoldható hogy a háttérben villámos animáció legyen+kérhetném hogy passzoljon valamelyik üzenetfejléc színhez?
Köszönöm szépen elõre is!
GET OVER HERE!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
████████████████████████████<#boxer>#boxer>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szeretnék egy logót kérni
Ezt a képet
Köszönöm szépen.
120x20 Fekete háttér baltás név fehérrel és egy kicsi animációt! elõre is köszönöm!
Nem válalok Konvertálást,visszarakást névtábla...stb http://tirpa.picturepush.com
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
#93345 és #93355:
Szépek!<#eljen>#eljen>
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."