Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl a képbõl szeretnék egy 120*20-as logót kérni!
A felirat rá pedig ez legyen: L.I.P.P.E.T
Köszi!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Mind2 jó lett! 😄
Hamarosan be fizetek újra Vip-re és használni is fogom a logót!
Még 1x köszi! 😄<#worship>#worship>
egy normál méretû logót kérnék szépen, a logó színe legyen egyszínû a logó melletti "léccel" (halványkék) szeretném ha a SOMA felirat jamaica (raszta) színekben lenne (piros, zöld, sárga) az sem lenne rossz ha egy betûben több szín keveredne
illetve ezt a gifet ha bele lehetne rakni a nevem mellé annak nagyon örülnék
elõre köszönöm
?????
#93442 ..megpróbálom
Egy kérésem lenne, mégpedig az, hogy csak a név legyen animálva semmi más.
Amúgy nagyon köszi jó logókat csinálsz grat! 😉<#eljen>#eljen>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
#93424 ???
#93418 ?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Szeretnék kérni egy logót. Ebbõl a képbõl úgy, hogy a karszalag legyen benne, meg a logón a nevem Nuno.
Köszönöm elõre is!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Ne sértõdj meg, mert a minõsége nagyon jó (meg ilyen kicsiben én ilyet meg semmilyent sem tudok) de még valahogy nem az igazi, hiányzik belõle az, ami a "régi" logómnál volt, hogy amikor megkaptam, egy napig csak azt néztem, hogy milyen szép. 😊)
De tényleg köszi, mégegyszer a fáradságot. 😊
Ha még valaki megpróbálna, annak nagyon örülnék. 😊
Már jópár éve használom a mostani logómat, és nagyon szeretem, de most már egy újat szeretnék.
Egy Volga-Dnepr An-124-re gondoltam. Innen nekem végülis bármelyik kép megfelel alapnak. Jó lenne ha az orr-része lenne benne, a nevemmel (Ratcustom) együtt. Valamilyen animáció is lehet benne, de valami szolid, mint a mostani logómban. A mérete pedig 120*20-as legyen. Nagyjából ennyi.
Elõre is köszönöm!
akárhogy nézhet ki, rád bízom! köszi elõre is! 😊
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Köszönöm 😊
| Email: [email protected] |
méret: 8 kb és 120x20
képek:KyleKennyStan
Extrák:A 3 figura olyan animácíót kaphatna,mint a játékgépnek forog a gurgulája,a figurák sorrendje mindegy,felõlem fedhetik is egymást 1 picit ,csak az animácíó legyen olyan mint a játékgépnek a forgo részé-é,amikor 3 ugyanolyan ábrát el kell találni,így jöjj be egymás után a 3 south parkos figura
név:Kev vagy Kevin
Ha a fenti animcáíót nem bírtátok felfogni akkor valami normálisat találjatok rá ki!!😄
Ha valaki megcsinálja azt megköszönném <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
| Email: [email protected] |
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
?
#93344 ???
Pszt.

13 éve itt. Szép idő.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas