Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Remélem a focis logókat még nem unjátok, ebbõl a képbõl szeretnék egy logót, animáció nélkül, a Real címernek az a része látszódjon ami a mostani logómon van és ha lehet igazodjon ehhez a fejléchez.
Elõre is köszönöm!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Köszi percho😊
I met God. She's black
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
#93332:
Én nem azt írtam, hogy kezdõ vagyok hanem azt, hogy nem vagyok profi!
Szabii kérte a logót, Martinez pedig megcsinálta, hisz errõl szól ez a topik😊
Shumika: Te pedig kérlek moderáld magad!😊
13 éve itt. Szép idő.
holnap jár le az 1 hónap és úgy gondoltam kérnék 1 új logot.
Ebbõl a képbõl kellene a logó, PARTY UP¡ felirattal(jó lenne ha így lenne a név, valami kis animációval,
ilyesmi animációra gondoltam)
szerk.: 150x25be 😊
ja és ha lehet illeszkedjen minden fejléchez😄
I met God. She's black
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Ha igen itt a két kép amibõl összeraktam.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
13 éve itt. Szép idő.

A lényeg hogy vagy a HVTM-es képbõl vagy amit utólag linkeltem 2 képbõl valamelyiket.
13 éve itt. Szép idő.
Nah ezt viszont nem mondta.....
13 éve itt. Szép idő.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Itt vannak még képek:
Amúgy elõbb a készítõt meg kérdezném, ugyanis ez egy kézzel rajzolt gép 😊
13 éve itt. Szép idő.
Valaki megtudná nekem csinálni logonak hogy vilogjon a név az legyen hogy Keszeg ha ezt valaki megcsinálja elõreis köszönöm!!!!!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Papi: az E30-as ez E34-es BMW
Kép:

Ezen is ott a Bömös, a narancs egy kiköpött drift gép, a neved is ott van...
13 éve itt. Szép idő.
/me álszent 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco