3478
-
maniac001 #1438 Szewa!
Ez melyik pálya?
Milyen géped van? -
#1437 na és akkor a hardon készült vidiók :)
free for all 6 player hard
hard 3*2-es team (bár a computer társ nem nagyon bontakozott ki) -
#1436 nah nagyon leült a topic emberek...
hoztam ismét képeket és két felvett gamét..
-
mstummer #1435 Nekem nagyon bejön a gém,csak télleg hosszabb kampány kellett volna. -
#1434 nem rossz a géjm, bár kevés hozzá a vasam :(
NST powwa -
antijedi #1433 jah, többek között :P -
#1432 És a kettőspontokban is van valami különleges :D -
antijedi #1431 sőt még a tinta is amivel a könyvet nyomtatták!!! -
#1430 Ja és a borítókép is fasza! -
antijedi #1429 mondtam én hogy nem bug? csak azt mondtam hogy a miatt van..., de attól még persze hogy bug :) aszem irták is azon a forumon hogy köv patchben javtiják, bár ennek nem tom mennyi valóságalapja van :) -
#1428 Lehet hogy tényleg emiatt van, azt elhiszem. Ha tényleg igy van, akkor is egy bug, szoval illene kijavitaniuk valami patchben lassan, már biztos szoltak nekik n+1-en erről. -
antijedi #1427 szal ha nem router, akkor max a negativ kisugrázásotok miatt lehet :) -
#1426 Jól teszitek ezt a könyvvásárlást, nagyon király történetek vannak abban a gyűjteményben. Utána meg még a polc disze is mert ultra igényesen van kötve :) -
antijedi #1425 ez nem vélemény külföldi forumon irták..., leellenőrizni nem tom ugyan de van valóságalapja mert csak veled meg icvel nem ment 3an másal probáltam simán felengedett többet is... -
#1424 Jedi ezt a routeres véleményedet meg se hallottam. Mert ha mégis meghallottam volna, akkor valami nagy, fekete sötétség jut eszembe, szóval inkább nem -
#1423 köszi -
Asmodeus84 #1422 A badge egy 64x64-es, az hiszem uncompressed tga. Az átlátszósághoz alpha channelel kell szórakozni. A banner egy 64x96-os tga, gondolom szintén uncompressed. A megfelelő helyre bemásolod és voila! :) -
#1421 gondolom Badges meg Banner könyvtárba kell bemásolni, de milyen formátumban, és hány*hány pixel? -
#1420 csá
hogy lehet saját logót bevinni army painterbe? kösz
pá:) -
Gandibá #1419 Én is arra spórolgatok :D -
#1418 Láttam a könyvet a Lurdy házban a nagy könyvesboltban, 4500-ért.
Amint alkalmam adódik, megveszem és kiokosítom magam W40k univerzumból :-) -
maniac001 #1417 Mert netem csak a munkahelyemen van, otthon nincs.
Játszani viszont otthon szoktam. -
#1416 Ha nincs időd keresgélni, akkor hogyan van időd játszani? -
maniac001 #1415 Sajna nincs időm keresgélni a Relic-en.
Megköszönném ha valaki belinkelne pár jó MOD-ot.
Pl. Tyranidák, Génorzók...
Thx -
antijedi #1414 lehet elvileg -
maniac001 #1413 na tegnap Miskolcon megvettem a Teljes Warhammer 40,000 univerzumot.
Az utolsó darabot hoztam el...
LAN-on is lehet nem eredetivel játszani? Csak 2 gép utp kábellel összekötve. -
Gear #1412 Nyugodj meg....mélylevegő ... lassan kifúj....nyugi nincs semmi baj.
Egyébként a direct connect-et nem tudtuk mi sem összehozni a haverral.Pedig nincs router és a tűzfalakat is kioltottuk.Vmiért nem ment. Na húztam X-aktákat nézni.
-
#1411 direct connect jól műxik . -
#1410 nemtudok még mindig stresszben vagyok :D -
antijedi #1409 azóta kideritettem: a routerek miatt van..., ha nincs se router se firewall senkinél visz több embert is de a routerek bekavarnak... :P (enyit a csodás routerekről :P) -
Smitiz #1408 Hogy nyomtok multit? Direct Connect? Próbáljátok ki BattleLannal (csak tipp, 2 nél több emberrel még nem volt alkalmam kipróbálni) -
#1407 -
Gear #1406 Nem mondom meg . -
#1405 Kíváncsi lennék hol tartasz a játékban mert ha jól számolom kb. a 6. küldetéstől ki lehet következtetni a sztori hátralévő részét, eltekintve néhány igen sablonos csavartól. De Sindri akkor is szimpi volt :D
- Sindriiii, Sindriiii, már megint itt vannak ezek az átkozott űrgárdisták a nyakunkon?!
- Nyuuugaaaallloooom, Lord Bale... -
Gear #1404 Jajmáááá...lépj tovább. -
#1403 nem , mekkel hívni 5 órai teára és ott orvul narkót tenni a teasütijébe ekkor átváltozik lilára a fekete páncélja és te ettől lehányod majd ő szörnyethal , te pedig temetést rendezel jönnek az eldák orkok nagy halotti tor .. ja hogy spoiler . .bocs ^_^ -
Gear #1402 Ja , meé ? Ki kell nyírni? -
#1401 gondoltad hogy nem fogod kinyírni a főellenséget ? húúú .. -
#1400 jah az a demon pack of tzeentz az aranyos :]
-
#1399 Nálunk is ez van... És mi se tudjuk miért. Valami bug lehet.