3478
-
#1398 <b>Senki nem tud ebben segiteni...surgos lenne..</b>
"Valaki tudna segiteni miert nem megy multi-ban csak ha 2 en jatszunk....es a harmadik nem tud be lepni.." -
Gear #1397 így van -
#1396 És ő honnan tudta volna előre, hogy leirod mindezt? Ilyenkor illik az elejére beirni azt, hogy Spoiler. De már mindegy :) -
#1395 Nem, tévedsz, én csak azt írtam le, hogy meghal Sindri, meg azt, hogy a sztori befejezetlen. De azt még nem tudod, hogy miért... Ha meg annyira nem akartad megtudni, nem kellett volna elolvasni a hozzászólásomat... -
#1394 Valaki tudna segiteni miert nem megy multi-ban csak ha 2 en jatszunk....es a harmadik nem tud be lepni..
koszi -
Gear #1393 KMöszönjük hogy leírtad a végét.Mi akik még nem toltuk végig, még úgysem tudtuk mi lessz. -
#1392 Vazzzeg KIRÁLY !!! -
#1391 Na, be is fejeztem. Tényleg nem volt vmi nagy kihívás, bár igaz az Eldarok mindjárt az első 5 percben kihullottak a sorból, így egyedül kellett folytatni a harcot... De, hogy azok a kis rózsaszín démonok milyen idegesítőek voltak... Miattuk kellett az összes kontroll pontot bevédenem 5-6 telepített ágyúval.
Sindri meg sajnos meghalt... Szipp-szipp, pedig olyan szimpatikus alak volt :)))
Meg ez a befejezetlen történet... Hát ez már kegyetéenség a fejlesztők részéről... De már legalább tudom miért DAWN of War az alcím... -
#1390 van építkezés -
#1389 az az uccsó küldetés .. elég könnyű .. -
#1388 Nah, ha minden igaz hamarosan elindulok a mindent eldöntő csatába... És végre, kaptam magam mellé szövetségest is, meg ellenfélnek egy nagy darab démont, így talán nem lesz olyan unalmas és sima ügy az egész harc, mint pl. amit az áruló Isador ellen vívtam... Hehh a kis nyomi még könyörgött az életéért...
Egyébként elég szánalmas, hogy a program néha beszkriptelt egységutánpótlással támogatja meg a front mögött szenvedő mesterséges inteligenciáját... Hogy van az, (9. térkép) hogy már nincs egy darab bázisa, sőt épülete sem, enyém az összes kontroll pont, sőt még a nagy idéző aréna közepéről is kiirtottam mindent, de a négy artifact védelmére, még folyamatosan kap démonokat meg hasonló okosságokat... -
#1387 Érdemes, mert van bent olyan ami még nem jelent meg magyarul. -
#1386 Én nem kételkedtem, csupán kérdeztem!
Asszem utánajárok és megszerzem! -
#1385 Tégy úgy. -
#1384 Köszi szépen! Szerintem még a napokban elkezdek játszani vele!! -
#1383 Blasta, miért ne lehetne még kapni? Sőt... Nagyon igényesen is van kötve, úgy mint az új Asimov kötetek. -
#1382 space marine, chaos space marine, eldar, ork -
#1381 Hi!
Még nem játszottam a gameval eltudnátok mondani milyen fajok vannak benne? Amúgy én úgy tudtam , hogy nincs benne építkezés most mégis van??? Előre is köszi! -
#1380 Ezt még lehet kapni? -
#1379 tedd meg , megéri :) -
#1378 Jó ez a játék is. -
#1377 A közeljövőben vszeg be is ruházok rá, úgysincs mit olvasnom mostanában könyvek terén. -
#1376 Az Ian Watson-féle gyűjteményt én is ajnálom, nagyon jó kis könyv(ek). -
#1375 Csak egyett kell, "Ian Watson teljes Warhammer 40.000 univerzuma" a címe, kb. 4.500Ft (ez egy gyűjteményes kötet).
Ha pedig a világ előtörténete érdekel, itt megtalálod. -
#1374 Amúgy egyre jobban kezd tetszeni ez a világ :) Ha befejeztem a játékot bevásárolok a Warhammer regényekből. -
#1373 A káosz légiók erősek? Mert most fogok először szembeszállni velük nyílt csatában (8. küldetés). Egyébként tényleg nem túl hosszú a hadjárat (Mennyit is mondtatok, 11 küldi?) de elég tartalmas. Egy-egy pályához biztosan kell 2 óra amíg valaki átviszi. Nekem legalábbis igen, mert nem sietek sehova...
Jobban szeretem magam teljes biztonságban tudni mielőtt rohamra indulok. Most is volt egy igen szivatós kis helyzetem, mert sznte az egész mozgósítható seregem a hídnál kiépülő hídfőállásomat védte :) és közben az eldarok felhúztak egy támaszpontot az alapbázisom tőszomszédságában... El is vesztettem miatta egy erekjét, de aztán a Predator tankjaim odaértek és legyalulták az egészet. A bevethető kommandó is nagyon tetszik, a folyó túloldalán már szinte csak két ilyen Squad-al és néhány felderítő csapattal operáltam, igen eredményesen.
Amúgy meg THX a tippet a venerate-re :) Nagyon fúrta már az oldalamat a kíváncsiság. -
Underdog #1372 Hali! WarCraft Rules!!!!!
A Warhammer nagyon megközelíti, de a Campaignben kellett volna egy kis eredetiség, nameg hosszabbnak kellett volna lennie, de szerintem oltári, viszont a Warcraft mögött elmarad!
Ja, és nemtom ki írta,hogy a Battleneten az egész rush tanfolyam, de azt ajánlom neki,hogy jáccon többet vele, mer inkább csak rusholás próbálkozásokról lehet beszélni!
Szerintem amúgy ne nagyon hasonlítgassuk a Warcraftot és Warhammert - bár tény,hogy van hasonlóság - de két külöm világ, és két külön játék!!!
Csáo
-
#1371 Persze, sok újjat már nem lehet mutatni a Starcraft óta, de azért lehet finomítani a dolgokon. Pl kellemes meglepetés volt annak idején a Homeworld 1 (máig az egyik kedvencem), valamint a Ground Control 1 (detto). Na ezek hoztak még sok eredetiséget, ráadásul fantasztikus single player campaign volt mindkettőben. -
#1370 Az lesz az, tényleg "Venerate the Immortal Emperor" lehetett a szöveg.
A magyarázat pedig megint a világban keresendő: a hatalmas birodalomban csak úgy lehet a rendet és az egységet fentartani, hogy az Istencsászár köré kiépítették a vallást. Az űrgárdistákba is belenevelték az ájtatos tiszteletett a császár iránt, megerősítve lojalitásukat. -
kHares #1369 Esetleg tipp: Venerate.
Talán olyasmi, hogy tisztelni vkit. vagy vmit. -
#1368 Meg még azt hozzátenném, hogy a Blizzard az egyik legeredetibb fejlesztőcsapat. Hmm, most soroljak jól megszokott fejlesztéseket, amik semmi eredetiséget nem tartalmaznak, és csak apénzsajtolásra mennek? Pl. Sims sorozat összes kiegészítőjével (van vagy 50) vagy mostanában már sajnos az Unreal Tournament, vagy ismét sajnos az 'új' Valve játékok is (lásd Condition Zero) nem is beszélve a tucatnyi kis fejlesztőcsapatról, akik azt hiszik a nagyok koppintásából majd megélhetnek... Khhhmmm, Armies of Exigo khmmm, amiben van kb 2 új ötlet a WC3-hoz képest. -
#1367 Esetleg te tudnál segíteni? (Lásd előző hozzászólásomat)Hisz felsőfokúd van, én meg még ott azért nem tartok :) -
#1366 Tetszett, de erre már nagyjából magamtól is rájöttem, főleg miután elolvasgattam a hivatalos oldal körítés szövegeit. De azt még mindig nem tom, hogy mi pontosan az a szó, amit a Librarian mond a blablabla the immortal emperor szövegében.
Tuti, hogy csak egy szó az a Blablabla és én vmi venorrate-et vettem ki belőle, de ennek semmi értelme nincs.... Vkinek esetleg vmi tipp? -
#1365 warhammer rox -
ShaiHulud #1364 wc3 rox -
VGQ #1363 Hát én azért nem mondanám,mert a 2 iszonyat el volt cseszve.Minden pálya lényege az volthogy tarts ki amig elfogy a gép nyersanyaga,aztán keresd meg a bányát amihez sétáltatja az embereit és addig üsd öket amig ki nem fogyott a pénzböl a parasztgyártás miatt.És ezt nem is javitották.Viszonyt ilyen a wc3ban nincs!!
És sztem a hangulat simán megmaradt.Még a könyv olvasása közben is azon voltam: "hogy is volt ez a játékban,melyik szereplö hogy nézett ki??"
Csak nem értem mi az amit kivágtak az 1-2böl és jo is volt.
Kaptál a kezelhetöségért +3 egységet.
Fejlesztett grafika
nem izom 3d
2 féle nyersanyag korlátozodás 2 helyett.
Kieggyenlitett egységek
a történet nagyon ott van
Istenkirály videok
jo multi
nem tudom mi hiányzik??
Talán a démonok,de azok helyett kaptál 2 uj fajt.És még egy csomo kiegészitö egységet. -
antijedi #1362 az a "forradalmi" hero és reasource kezelés baszta csak el igazán wc1 és 2 hangulatát ... :)
ja és mellelseg nekem nagyn ugy tünt hogy ami 1-2 ben jó volt azt kivágták az ablakaon és mindent átörököltek amit nem kellet vona :P -
#1361 ja de ez itt a warhammer topic :) -
#1360 Pont ezért lepődtem meg, amikor azt olvastam a wowról, hogy ízig-vérig Blizzard játék, megvan hangulat, a játékélmény, meg minden. Szóval talán nem viselte meg őket annyira. -
#1359 AnarchnoiD azt írta, hogy fél attól, milyen lesz a WoW azután, hogy a Blizzard húzó emberei (akiknek a régmúlt nagy sikereit köszönhették) leléptek.
Szvsz félek, hogy a Blizzard is úgy jár, ahogy a Westwood. Nagy sikerek, majd egyre laposabb játékok, és végül megszünés...