3478
-
TANKboy #1478 Akit érdekelnek a különböző felségjelzések és zászlók azoknak itt van pár link. Vannak köztük igen igényessek is!
Badge and Banner
Banners and Badges
Banners Badges
Necrons Tyranids Tau banners badges
Itt pár bohókás található (pl. G.I. Joe, Trans Formers):
vicces
-
TANKboy #1477 Itt egy link egy olyan fórumra ahol a modokkal foglalkoznak. Érdemes kutászkodni ott, mert sok érdekes dolgot tudhatsz meg és van pár modding tools is ott. Jó böngészgetést!
Relic forums -
maniac001 #1476 Ja igen.
Bocs.
Szerintem nem fognak kiadni ilyet jó ideig. A Panzersnél is ez van, azt mondják majd kiadják a kiegészítő lemezzel (2005 Q2). Fasza.
A DoW kieg meg valamikor 2005 őszén jöhet szerintem :-((
Azért ha már ilyen rövid a kampány, meg ilyen kevés map van a skirmish-ben, kiadhatták volna azt a qrva map editort... -
#1475 még az 1444 óta sem tudom :)
jó lenne mihamarabb :-\ -
maniac001 #1474 Tudsz valamit erről a devtools-ról?
Olvastad hogy mi ez és mikor adják ki?
-
#1473 a whm szvsz valami belső fájlformátum, így magában nem hinném hogy bármivel is bele lehetne túrni. talán majd a dev-toolsal, ha egyszer kiadják végre -
#1472 ja... mondjuk én csak a demókat próbáltam, de ott 15 egységnél többet nem irányíthattam, itt meg azért...
nekem ez a graf jobban tetszik amúgy. -
maniac001 #1471 Nem tudod mivel lehet .whm fájlokat megnyitni?
Az ég textúrája ilyesmiben van. -
maniac001 #1470 Ja, jogos.
A másik favoritom a Panzers. Az egy hangyafasznyival szebb szerintem, de az megy szépen még 6XAA-val is.
Szvsz a DoW grafikai motorja nincs túl jól optimalizálva.
Ezt abból szűrtem le, hogy hiába veszem vissza low-ra a detail-eket, nem sok változás van. 2-3 FPS körül. -
#1469 azért a scrollozásnál gyakran szaggat a legtöbb stratégia
mellesleg szerintem nem is olyan súlyos, ha 20-30 fpsel megy, rtsben ennyi bőven elég, fpsben kell csak 50-60-akármennyi -
maniac001 #1468 Okay, köszi.
Mondjuk nekem inkább a scrollozáskor akadozik de ott nagyon.
Na majd kipróbálom 0Xaa-val. Bár én szeretek rázoomolni, mert azok a kombók amit csata közben lenyomnak, szédületes. -
#1467 nekem 2.8ason, 512 ram, és ua vid kártya mint neked. 2 személyes pályán mentem, csata közben 20 környékén volt főleg vízben, meg ha a land raiderek lőttek a lézerrel :)
max detail, minden fullon, 2*es AA (AA csak a te kedvedért, mert itt a 2*es, és a 0*os között nem sok különbség van normál nézőpontból, max a kijelölt egységek körüli körön látszik) -
maniac001 #1466 Aha ez lehet ugyanis én is csináltam új profilt.
Az a durva, hogy ha mindent low-ra állítok, akkor sem javul a helyzet.
Azért a 2XAA kell.
neked milyen vason megy?
Mennyi FPS-el? -
#1465 aa-t vedd le minek...
jah lehet,hogy rájöttem miért nem tucc save replay-t
tegnap csináltam új profil-t és utána nem sikerült a menetet felvenni.
szal szerintem ha nem csinálta meg az ember a tutorialt vagy pár campaign pályát addig nem lehet. -
maniac001 #1464 Még valami. A következő vassal, beállításokkal a játék 15-30 FPS-el mozog (Fraps-al mérve):
AMD Batron 2500@2800
ABIT NF7 rev 2.0
1024 MB ram Dual channel (2X512)
Sapphire Radeon 9800Pro 128MB (410/740)
WinXP SP1 Professional
ATI catalyst 4.9
2X Antialaising
Anisotrop Filtering alkalmazásvezérelt (tehát kikapcsolva)
Minden High, kivéve az árnyékot. Az Low.
Ez normális?
-
maniac001 #1463 Tudja valaki mivel lehet .whm kiterjesztésű file-t megnyitni? -
#1462 értelem szerűen van egy olyan mappa,hogy record (asszem ez vagy vmi hasonló) szal ide.
betölteni a lejjebb írt módszerrel lehet.
hát nekem aktív mindig a save replay..lehet,hogy egy reinstall segítene neked -
maniac001 #1461 Hová tudom bemásolni a netről letöltött replay-eket?
És miért van az hogy jópár skirmish game után nem aktív a record game vagy save replya, nem emléxem pontosan az opció nevére?
Tegnap véletlenül sikerült, de napok óta először aktív. Mitől függ?
Megnyerem a skirmish-t, kilépek, menteném a replya-t és nem aktív a gomb.
Tudja valaki miért?? -
#1460 Mindenre van megoldás,,,, :D aszem reinstall lessz!! :((... na jó éjt,,, holnap megcsinálom bye -
Gear #1459 Akkor válassz le (particionálj) egy területet a winyón és oda instalj egy warhammeres wint:P -
antijedi #1458 no comment... -
#1457 jaja,, az tuti, de épp ezt nem akarom :( mert xarával van mékve 2 weboldalam az meg leregeli magának mi a pálya és ha ujrarakom akkor nem tudom többet szerkezteni a menüt :((((((( -
antijedi #1456 win reinstall segit -
#1455 az 100 hogfy az összes cd jó ,autorun, install elkezdi tölteni a setupot és amikor a végére ér ezt írja ki :(((( Máshol meg működöttt(helyszín) -
bazsi123 #1454 hát ez így elég tág...
hibaüzenet? vmelyik cd rossz? elindul a telepítő? v mi a gond pontosan? -
#1453 Nem tudom feltanni a gémet :((((( CRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY mi lehet a hiba??? -
#1452 nm -
#1451 Köszi -
#1450 skirmish, load game, recorded games -
#1449 Megtudná mondani valaki ,hogy tudom lejátszani a rec fájlokat a játékban? -
#1448 miért van ez??? :(((((((((((( -
#1447 -
#1446 Hmmm, jó lenne ha valami hasonló minőségű cuccot adnának hozzá, mint ami anno a WC3 mellé volt. Azzel egész jó kis scriptelt pályákat írtam, animokkal meg minden finomsággal 1ütt. Reménykedjünk...
Egyébként ma vettem meg a Teljes W40K Univerzum könyvet, este neki is ugrok az olvasásának. -
maniac001 #1445 Igen, ez a redme-ben is van (legalábbis a modding tool), de vajon mikor lesz letölthető? -
#1444 elvileg már mellékelni akarták a pályaszerkesztőt, meg a moddinghoz szükséges cuccokat, a mai napig ez áll a játék honlapján a faqban. -
#1443 hát én is csak innen-onnan hallottam,hogy lesznek még más fajok meg ilyesmi (tiranidák-génorzók)
de konkrétat semmit se tudok, sajna... -
maniac001 #1442 A könyvek alapján szvsz nem lesz kampánya a többi fajnak. Én már annak is örülnék ha lenne egy jóóóó hosszú SM kampány.
Mindenki kieg-ről beszél, de ez nincs megemlítve hivatalosan sehol.
Tudsz valamit a pályaszerkesztőről?
Lesz?
Van?
Nem lesz? -
#1441 hát hardon már végig vittem a campaign-et.A lényeget megértettem bár nem mindig figyeltem arra,hogy mit szövegelnek :)
hát reménykedjünk abban,hogy ami kimaradt ebből az a kiegészítőben benn lesz. -
maniac001 #1440 Kimerítő a válasz :-))
Jó lenne ha jönne már hozzá a magyarítás. Állítólag készül, és a kampányhoz kéne nekem.
Amit hiányolok hogy egyik pályán sincs időjárás effekt.
Legalábbis a skirmish pályákon... -
#1439 az első a lutien a második a testing ground vagy vmi ilyesmi (ez így fejből:) )
amd barton 2.5+os --2260 mhz 430-as fsb-vel (thermalright xp 97 borda-3 headpipe + zalman cooler)
768 mb ram samsung-kingstone
9800 pro 410/760 (zalman 2 heatpip-os borda + cooler)
160 sata maxtor
asus a7n8x deluxe alaplap v2.0
coolik dx400 silent+sata aktív pfc-s táp
mx1000 laser mouse
na kb asszem mindent leírtam
3d mark2005: 2755 :)