44078
-
#6975 kép van a stadionról? -
#6974 hát én is ...
túl kicsi,ráadásul székek lesznek mindenhol -
#6973 én személy szerint fenntartásokkal fogadom az új stadiont... -
#6972 Jó is ez, csak töltenék meg, megérdemelné a csapat:( -
#6971 jaja:D
elvileg jövőre ebben a stadionban játszunk egy darabig -
#6970 Az a Ferraris körbe menetel sem volt semmi, majd felrobbant a tömeg:) -
#6969 nekem is nagyon tetszett,kellemeset csalódtam -
#6968 Ahhham hát tényleg nagy megtiszteltetés 1 ilyen dolog. A megnyitó ünnepség nem semmi volt, kitettek magukért Torinoba, Berlusconi meg el se ment, mert baloldali a város, gyönyörű.... -
#6967 Giraudo -
#6966 Futott még valaki vele a Juvéból Capellon és Alexen kívül?? -
#6965 holmi fáklya :P
ez hatalmas elismerés -
#6964 inkább játszani engedjék rendszeresen, nem holmi fáklyát cipelni :( -
#6963 fuss Alex fuss -
-
#6961 benne szokott,minden nap mutatják az aznap futókat -
#6960 Mi ??? Alex futása??? -
#6959 -
#6958 Eurosporton biztos lesz -
#6957 Alex ma futott az olimpiai lángal!!! -
#6956 mostmár azokkal a kódokkal a kezén ténylge koncentrációs táboros lett -
#6955 -
gergelyanevem #6954 hát valóban nem áll neki jól... -
#6953 jó ronda lett -
#6952 -
#6951 nem csalták el,mindkettő tizi befújható volt -
#6950 maximálisan egyetértek vele -
#6949 ezt osztom és én is erre akartam kilyukadni
jó kis hozzászólás! -
#6948 egy jó kis hozzászólás
"juvegrande2006-02-10 03:24:34 #53Észre kéne már ám venni kedves Milan és Inter drukkerek, hogy a Ti szátokból a bírót szídni egyszerűen nevetséges. Ugyanúgy segítik a bírók a milánói csapatokat. Mindig marad egy mentség a veszteseknek, a bírózás erről szól. Mindenki tudja, aki nem teteti magát teljesen hülyének, hogy nem a bírók miatt vezeti a Juve a bajnokságot. Hogy mást ne mondjak, egyértelmű tizenegyeseket nem kaptunk meg korábban, például a Chievo elleni meccsen, ami ugye 1-1 lett. De még a szuperkupát is hogy nyerte meg az Inter: úgy hogy nem adták meg Trezeguet teljesen szabályos gólját. Néhány napja volt egy összeállítás a sports.it honlapon: ugyanannyi bírói tévedést találtak az Inter mint a Juve javára. A különbség csupán abban van, hogy a Juve nem rinyál, nem bírózik, nem csalózik, hanem teszi a dolgát. Az Internek pedig kell a kifogás a 9 pontos hátrányért, a Milanról nem is beszélve. A Juve-Udinese meccs gólja les volt, előtte viszont nem találtok olyan meccset ahol a játékvezetőn múlt volna a győzelmünk, sőt. A Parma elleni büntető egy vicc volt azt elismerem, viszont volt szerencsém látni a meccset, így azt is láthattam, hogy egy Parma játékos szándékos kezezéséért a 16-oson belül nem járt semmi. Pedig bizony az büntető lett volna. Az Adriano-esethez szólva pedig, nemhiszem, hogy eltiltják, mivel a bíró látta az esetet, így az olasz szabályok szerint a szövetség nem tilthat el. Nameg nem is lenne érdeke a Galliani-ligának, mint tavaly amikor Zlatant elmeszelték a Milan-Juve meccsről. Milyen érdekes. Nah, további jó fröcsögést kedves milánói szurkerek, áltassátok magatokat továbbra is, hogy a bírók miatt nézitek a ***ünket.:) Engem nem zavar, sőt: szórakoztat!:) Forza Juve! "
-
#6947 Ha jól halottam elcsalták a Rómának a meccset két tizenegyest adtak nekik azzal nyertek és jelenleg a Cagliari óv. -
#6946 Figot minek? a légynek sem tud ártani nem hogy nekünk gondot okozni -
zambrotta #6945 teljesen felesleges arról írni, h ki verte meg eddig a parmát és ki nem
az tény, hogy az utóbbi meccseken gyengén játszottunk, de még mindig vezetünk 9 ponttal, úgyhogy majd akkor kell izgulni, ha már csak 2 vagy 3 lesz az előnyünk
egyébként most vasárnap én is megijedtem egy picit, mert mindenki arról beszél, hogy már miénk a scudetto és lehet, hogy ez elaltatott mindenkit...
vasárnap elég az iksz (plusz valaki nagyon rúgja le figot), bár nagyon jó lenne bealázni ezt az unszinpatikus bandát -
R9 #6944 omfg -
#6943 hát azért azt barokkos túlzás simának nevezni:D
4-3 lett a san siroban,Marchionni remeklésével -
#6942 nemsokan kedvelik -
#6941 dehogyis, Veled semmi gondom, az intert nem kedvelem :)) -
#6940 már azt hittem le akarsz oltani -
#6939 jajaja, hogy itt verik a nyálukat a drukkerek, de speciel a palermot kedvelem úgyhogy nem neked szólt :) -
#6938 "nyáladzás" ??? -
#6937 mi ez a nyáladzás a másik csapatok részéről, még a palermo hagyján, de hogy az inter... -
#6936 na én csak a jó csapatokat akartam mondani