44078

ibogldrc.jpg

• bmffm856
    erről beszéltem :D [szurkolói ellentét ]
  • 9csöves9
    Firenzébe akkor sem mennénk ha már csak a legkisebb falucska és köztük lehetne választani:D
  • bmffm856
    lehet...de a két csapat szurkolói-kapcsolatának múltja alapján nem valószínű...[mondjuk ez alapján Milánóban sem]
  • Kit--Kat
    Nem tudhatod.
  • bmffm856
    de Firenzében viszont tuti nem menne senki.....ebben azért igazam volt...
  • bmffm856
    ezt nem tudtam...de érdekes...:)
  • Kit--Kat
    Még Milanoba is, több Juve drukker van ott, mint a hány NMilan vagy Iner, felmérés alapján.
  • bmffm856
    egyébként tervbe volt véve anno, hogy elköltözik a Juve...nem tudom mért nem lett belőle semmi...de az tuti, hogy -ahogy mondtad- Milánó kivételével mindenhol teltház lenne a meccseiken...najó...talán Firenzében sem......de azt látom [elég sűrűn adnak juve meccset], hogy mindenhol teltház előtt játszanak, és ez tuti a juve miatt van, mert az éppen aktuális ellenfelek [most elsősorban az Ascoli elleni meccsre gondolok, az igencsak szignifikáns példa volt] nem játszanak teltház előtt...szerintem mindenképpen érdemes lenne fopntolgatniuk a költözést...mert építhetnek akárhány stadiont, Torinoban nem fog megtelni egy sem..az ziher...
  • gabber_saviola
    ok akkor értek mindent asszem
  • Kit--Kat
    HTX!!!^^
  • Kit--Kat
    Én megkockáztatnám, hogy elköltöznék Torinoból akárhova elmehetnénk olaszba, csak 1 helyet találunk ahol nem lesz soha teltház....
    Pedig megérdemelnék, ha másnak drukkolnék biztos sokat röhögnék a Juventuson helyzetén.
  • bmffm856
    egyébként jó az aláírásod ;)
  • bmffm856
    nem feltétlenül...a mi olasz honlapunk sem a legszínvonalasabb...ahhoz képest a tiétek egy mestermunka...komolyan a mi olasz honlapunknál amit egy barátommal csinálunk itthon, az sokkal jobb, és ez nem nagyképűségből...
  • bmffm856
    [de nem kötekedni akartam, csak viccelődni :) ]
  • bmffm856
    hát igen...megcselekedtük mit megkövetelt a haza :)
  • 9csöves9
    jaja de ahhoz képest hogy a leglátogatottabb,az egyik legszínvonaltalanabb is szerintem az élcsapatok között
  • Kit--Kat
    Gondolom azon, hogy míg a nagy Juvenak a satdion harmada-negyede van kihasználva meccsenként, a kis csíra másodosztályú Torino meg teltház előtt játszik.
  • bmffm856
    jó kedvem van...ennyi...három pontszagot érzek a levegőben...
  • Breki33
    Viszont Olaszoszágban, ha az egészet nézzük a Juve a legkedveltebb csapat.

És ez abból is látszik hogy a legtöbbet látogatottt sportoldal a na melyik??
  • Breki33
    Torino a népszerűbb csapat mert Juve az arisztokrata csapat.
  • 9csöves9
    az a kötelességetek:)
  • gabber_saviola
    akkor nem vágom, hogy miért röhögsz
  • bmffm856
    a dolgok jelenlegi állása szerint elég valószínű...de azért tettünk nektek szerdán egy nem kis szívességet...:)
  • bmffm856
    nekem semmi...:) a Torino abszolute közömbös csapat számomra...a teltház viszont jó dolog...:) [azzal sincs semmi baja]
  • 9csöves9
    csak az a baja a képnek hogy addigra már 3 csillag fog díszelegni :)
  • gabber_saviola
    most mé röhögsz, mi bajod a Torinóval és a teltházzal?
  • 9csöves9
    Zambro még a Werder elleni első meccsen sem játszhat
  • bmffm856
    igen szerintem is...elég extravagáns szerintem azokkal a kiálló rudakkal a szélén...de szép az biztos...
  • 9csöves9
    ezek voltak az első látványtervek

szépnek szép
  • bmffm856
    a Torino a másodosztályban...és általában tele van ^^
  • bmffm856
    erről mit tudtok? [én semmit, de érdekes]

Juventus Arena
  • gabber_saviola
    szép stadion, amugy ezt ki szokta használni? u20?
  • Breki33
  • 9csöves9
    http://www.stadiotorino.it/images/aggiornamenti/novembre05.htm itt van amikor még készült de mindjárt keresek néhányat
    elvileg 35 ezer főt tud befogadni
  • bmffm856

Stadio Comunale
  • Breki33
    mert a b közép állni szokott és dajojni
  • gabber_saviola
    aha, az érdekelne
  • 9csöves9
    hát azért mert nálunk nem angol színházi tapsikoló nézők vannak hanem ultrák, akik meg nem szoktak ücsörögni
  • Kit--Kat
    És az miért baj?
  • 9csöves9
    melyikről? a communaleról amelyikbe ideiglenesen költözünk?