44078
-
#6855 Úgylátszik a legjobb olasz és legjobb Spanyol csapat ugyanannyira vette komolyan a kupát -
#6854 Nem jutott be az Olasz Kupa elődöntőjébe a Juventus labdarúgócsapata.
A bajnokságban vezető torinóiak ugyan 1-0-ra nyertek Rómában, ám az első mérkőzésen 3-2-s vereséget szenvedtek, s idegenben lőtt több góllal a fővárosiak jutottak tovább.
A találkozó 18. percében a torinói Ibrahimovicot és a római Dacourt-t kiállította a játékvezető.
Olasz Kupa, negyeddöntő:
Roma-Juventus 0-1 (0-0)
G: Mutu (48.-11-es) -
#6853 sajnálom és részvétem...jó lett volna egy Palermo-Juve a Coppa Italia elődöntőjében :(
-
#6852 Mondjuk nem értem, én se annyira, hogy amíg nincs BL miért kell ennyire óvatoskodni. De azt méginkább nem, hogy a csoda holland hátvédsor fektető miért nem áll végre elő 1 olyan produkcióval amivel méltó lenne a hírnevéhez.... -
#6851 Én bánom, tököm tele van, h megnyerjük a Scudettot és ennyi
-
#6849 no comment akarcsak a milan meccsre is...(nem kotekedik) -
#6848 Bánja a fene, remélem az Udinese ellen Trez - Dp megint nagyot alakít a többiekkel. -
#6847 Kiestünk :( -
#6846 Lehet most már későn -
#6845 Alex már bent van ill. Emo is -
#6844 DP pályán van, de tény genygébbek vounk mint a Roma most. -
#6843 Trez és DP 1általán padon vannak, vagy teljesen pihentetik őket?? -
#6842 multkor is a végén rúgtunk kettőt -
#6841 Én úgy érzem fiúk, kiesünk :( -
#6840 36' -
#6839 Sajna nem tudom követni:( -
#6838 Hányadik percben áll a meccs? Mert én amin nézem ott 75 perc van kb. a livescoren meg még 3 perc van vissza.
-
#6837 Rem csak azért is kiverjük a Rómácskát. -
#6836 tippmikszhez nekem elég :-) -
#6835 Bunyó volt, aztán valamiért kiállították kettőjüket.
De ez az egy gól nem elég.. -
#6834 vezetünk :-)
kérdezem +1* "miért volt a kettős kiállítás?" -
#6833 VEZETÜNK EMBEREK!!!
48 minute A. Mutu (Pen) 0-1 -
#6832 2 gól kell -
#6831 mért volt a kettős kiállítás? -
#6830 Ennél több kell, így simán kiesünk. -
#6829 Én neten nézem CCTV5!
Buzi bíró ezzel megölte a meccs iramát..[Kiállítással] -
Ecto-Plasma #6828 Aki nezi, hol nezni?? Mert Rai Uno nem nyomja! -
Etelkozi Vata #6827 Aki nézi írja már mért volt a kettős kiállítás? -
Etelkozi Vata #6826 Na a Roma már rúgott egy gólt, de nem adták meg. -
#6825 ma este nyerni , mert raktam rátok :) -
#6824 -
#6823 remélem mi játszunk velük -
#6822 Öcsém, láttam ezt az eredményt valahol de nem hittem a szememnek! BRAVÓ! BRAVÓ! GRATULÁLOK SZÉP VOLT PALERMO!!! -
#6821 Az Olasz Kupa negyeddöntőjének keddi egyetlen mérkőzésén a Palermo 3-0-ra legyőzte a Milant és ezzel bejutott az elődöntőbe.
Andrea Caracciolo a Palermo második gólját jegyezte
A szicíliai együttes egygólos hátrányból kezdte a találkozót a tartalékos milánóiak ellen, de már a 10. percben ledolgozta a hátrányt Gonzalez góljával. Nyolc perc múlva már a déliek voltak előnyben, Caracciolo volt eredményes.
A piros-feketék vesszőfutását az újabb gólt szerző Gonzalez tette teljessé a 49. percben.
Olasz Kupa, negyeddöntő, visszavágó:
Palermo-Milan 3-0 (2-0)
Továbbjutott a Palermo 3-1-es összesítéssel.
-
#6820 Hopp , figyelmetlenül olvastam. Akkor is! :D -
#6819 Buffonnál is igaz volt, többek között -
#6818 cáfolat
emléxünk már ilyenre -
#6817 tudod mit jelent a deny? -.- -
#6816 Menjenek már a picsába.. -
#6815 Official Announcement: Real Madrid Denies the Statements Made by Ibrahimovic's Agent
Real Madrid C.F. denies the statements made by Zlatan Ibrahimovic's agent to a number of Italian and Spanish media. Real Madrid declares that it has not had any direct or indirect contact with and that no offer has been made to neither the player, his representative, nor Italian football club Juventus.
Real Madrid wants to make it clear that given the excellent and cordial relationship that it has with Juventus, the Italian club would always be the first to know if Real Madrid expressed an interest in any of its players.