44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    Lippinél kapott de sztem utolsó évben nem játszott már igazán jól.

Most újra felpörgött
  • Breki33
    nézdcsak meg pesben ki a kedvenc játékosom akivel lődőzgettem neked a gólokat P
  • gergelyanevem
    valóban jobban megy neki mióta bizonyítania kell, de azért többször is kaphatna több lehetőséget a bizonyításra, mondjuk nekem mindegy, csak lőjje ilyen szorgosan a gólokat.
  • Etelkozi Vata
    Na, akkor jó! :) p
  • Breki33
    Beismerem, sőt elmondtam, hogy Capello nagyon jól motiválja őt és sokkal jobban játszik mint mikor stabil kezdő volt.

Azért Trezt aki a góllövőlistán elég előkelő helyen jár nem nagyon kellett kihúni.

Ja és nem szoktam felkapni a vizet :-)
  • Etelkozi Vata
    Azért Breki most egy kicsit ismerd be, hogy EZ A DEL PIERO, ő most nagyon kell, és nélküle nem tartana ott a csapat, ahol. Soxor húzta már ki idén a szarból az Ibra-Trez kettőst, elvégezte a munkájukat.
    Én is leírtam már kicsit, de bebizonyította, hogy nélküle nem Juve a Juve! Capello csodát csinált vele?

Ja, és fel ne kapd nekem a vizet!! :)
  • 9csöves9

nem semmi önbizalom:)
  • gabber_saviola
    bitte :P
  • Barni
    dánke
  • gabber_saviola
    tűzróka
    ----> oldal mentése------>Weboldal(teljes)----->letöltve a flash :)
  • Barni
    nem lehet valahogy letölteni ezeket a videókat úgy hogy gépre?
  • Breki33
    Ezzel kapcsolatban egy jó kis video

klikk
  • BADE
    szerintem Cordoba-t is ki kellett volna szórni,1 támadás alatt 2-szer rúgta meg Nedvedet(az elsőnél nem esett fel),aztán meg földhöz vágta a labdát.A labda földhözvágása minimum sárga,az előtte történtekről nem is beszélve!
  • Breki33
    All of juventus' goals and highlights in Serie A so far...

klikk
  • Breki33

• Breki33
  • Breki33
    Paparesta volt a legjobb

A La Gazzetta dello Sport hétfői számában egy teljes oldalt szenteltek a derby d’Italia osztályzatainak és az indoklásoknak. Az alábbiakban ebből szemezgetünk.

INTERNAZIONALE
    Julio Cesar 5.5 (A második félidőben két lövés ment a kapujára, és mindkettőből gól született. Del Piero szabadrúgása ráadásul az ő oldalára érkezett), J. Zanetti 6, Córdoba 5.5, Samuel 7 (Sohasem adja fel, és fejes góljával újra nyílttá tette a meccset), Burdisso 6, Figo 6 (Kevésbé volt kreatív a megszokottnál, talán a két fiatal szélsőhátvéd elleni csaták nagyon kifárasztották), Verón 6.5, Kily González 5.5, Cambiasso 6 (Teljesítménye elmaradt a megszokottól, talán mert Emersonnal kellett farkasszemet néznie), Sztankovics 5.5, Adriano 5 (Nagy kedvvel kezdett, de igazából egyetlen helyzete volt, amelynél Thuram blokkolta. A szabadrúgásgólja szép volt, de felesleges), Recoba –, Martins 5 (Mind a három ígéretes helyzetét elrontotta), Cruz 6

JUVENTUS
    Buffon 6 (Megtette a kötelességét, Samuel góljáról nem tehet), Balzaretti 6.5, Thuram 7 (A második félidő első negyedórájában kétszer is utolsó emberként mentett), Cannavaro 6, Chiellini 6.5, Blasi –, Camoranesi 6, Mutu –, Emerson 7 (Cambiasso ugyan igyekezett lefékezni az előretöréseit, de így is ő a Juventus lelke, ő tartja lábon a csapatot, amikor az ellenfél a legjobban támad), Vieira 5.5 (Támadásban és védekezésben is visszaesőben van), Nedved 5 (Egyszer sem tudott a tehetségéhez méltó akciót bemutatni, de nagyszerűen tud szabadrúgásokat kiharcolni), Ibrahimovic 7 (A megfelelő pillanatban lecsapott a megfelelő labdára, ezzel járult hozzá a sikerhez), Del Piero 7 (Az első szabadrúgása még fölément, a másodikkal már odaajándékozta a bajnoki címet a Juventusnak), Trezeguet 5.5

PAPARESTA 7.5
    Az utolsó néhány percet leszámítva kézben tartotta a rangadót, aztán a kék-feketék idegessége miatt kicsúszott a kezéből a meccs. Adriano szabadrúgásgóljánál tökéletesen döntött, akárcsak a Córdoba–Nedved ütközésnél. Egyedül Emersonnak felejtett el sárga lapot adni.
  • Breki33
    Fabio Capello, a Juve mestere óvatosságra int: „Ne legyünk biztosak a bajnoki címben, hiszen a Roma például kilences győzelmi sorozatban van, azaz nagyon kell figyelnünk. Ma nyerni jöttünk Milánóba, és ez az eredményen is meglátszik.”

Ami az Intert illeti, a kék-feketék nehezen fogadták el a vereséget, az öltözőben Roberto Mancini mester a játékvezetőnek, Dejan Sztankovics az egyik partjelzőnek esett majdnem neki, és még Luis Figo is szinte felrobbant. „Del Piero szabadrúgása előtt Nedved egyszerűen feldobta magát, Córdoba hozzá sem ért. Három évet játszottunk együtt, ismerem őt. Amúgy jól játszottunk, a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna” – értékelt Mancini, akivel (ez utóbbi tagmondatában) egyet kell értenünk, akárcsak azzal az olasz újságíróval, aki vasárnap este egy televíziós műsorban azt találta mondani: „Adriano meg nem adott szabadrúgásgólja tökéletesen jelképezi az Intert: szép és hiábavaló.”
  • Breki33
    A scudetto neve Del Piero – írta címlapján a La Gazzetta dello Sport, Olaszország legtekintélyesebb sportnapilapja, amely szerint gyakorlatilag lehetetlen feltartóztatni a története 29. bajnoki címe felé menetelő Juventust. Minderről az érdekeltek is meg vannak győződve, bár a győztesek öröme azért visszafogott volt. „Nem tudom, hogy tényleg ez a gól döntötte-e el a bajnoki cím sorsát, de a következő néhány mérkőzésen sokat tehetünk azért, hogy így legyen – jelentette ki Alessandro Del Piero, aki már 190 gólnál jár a Juve mezében. – Jókora előnyünk van, ám most nem szabad felemelni a lábunkat a gázpedálról. Nagyszerű formában vagyok, nem zárom ki, hogy megnyerjük a bajnokságot, a Bajnokok Ligáját, a válogatottal a világbajnoki címet, és enyém legyen az Aranylabda. Úgy érzem magam, mint a régi szép időkben.”
  • Sheva
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez nagyon büntet
  • gergelyanevem
    jah igaz :D
  • Kit--Kat
    Inkább hány nem argentín, így könnyebb összeszámolni:D
  • gabber_saviola
    :DDDDDddddddd
  • gergelyanevem
    hány argentín is van a csapatban?:D
  • 9csöves9
    :DDDDDDDDDDDDDDDDd

• Kit--Kat
  • Laffite
    Nincs kedvenc olasz csapatom, de meg kell hagyni, Del Piero nagyon nagy sportember. Néha alig-alig kap lehetőséget, mégis képes mindíg produkálni valami nagyon emlékezeteset. Le a kalappal!
  • Kit--Kat
    jahh azon én is meglepődtem, hogy azt mondta ők játszák a legszebb focit:S
  • Breki33
    hát, hogy Inter az esélyesebb meg ők játszák a legszebb focit.

Legalábbis a riporter ezt mondta.
  • Kit--Kat
    Miért miket?!
  • Breki33
    LIppira kicsit kiakadtam, hogy miket nyilatkozott az esélyekről.
  • Kit--Kat
    Lippi Del Pierot dicséri
    A Squadra Azzurra szövetségi kapitánya szerint Del Piero a Juventus élõ legendája.

"Mikor Del Piero megdöntötte Boniperti rekordját felhívtam telefonon és azt mondtam neki: Alessandro irigyellek, mert a klubbod élõ legendájává váltál! -idézte föl a beszélgetést Lippi.

"Beírta magát a Juventus tifosik szívébe és nem elsõsorban góljai inkább a stílusa miatt. Tizenkét évvel ezelõtt is már érett játékos volt. Huszonéves fiúként is hihetelenül éretten viselkedett és a sikerek ellenére sem változott meg. Del Piero emberileg nagy hatással volt rám. Játékosként mára sokat változott, akkor is nagyszerû mikor az elsõ perctõl játszik és akkor is ha csak csereként lép pályára!"-dicsérte Alexet egykori edzõje.

Forrás: www.juventusfc.hu
  • Kit--Kat
    az beckham megcserélve
  • Breki33
    Erről jut eszembe a focilistán jött

"Varga Attila wrote:

> sírtam a röhögéstől. nagyon mulatságos volt.
    >
    > REAL ZARAGOZA - REAL MADRID 6-1
    > Helyszín: Zaragoza, 40.000 néző
    > Játékvezető: Pérez Burrull
    > Gólszerzők: Diego Milito (15., 22., 34., 56.), Ewerthon (60., 83.), ill.
    > Baptista. (38.)

De legalabb nem hiaba vettek meg az uj brazil szupersztart. O meg a
    felelmetes Zaragozanak is be tudott talalni."
  • Breki33
    Sztem van aki jobban szereti már

Számomra kb középmezőny, kb mint Várhidi szakértő úr.

Az biztos, hogy európában nincs még egy ilyen csatárhármas
  • Breki33
    kiaza Backhem??
  • gabber_saviola
    Te szereted Ibrát itt a legjobban :P
  • Kit--Kat
    Én szabadrúgás előtt a szívemre, a mez által pedig a Juve címerre raktam a kezem, én éreztem, hogy bepuszilja, talán soha nem volt még ilyen jó szabadrúgáslövő passzban. Backhem elmehet a spájzba Alex mostani rugóformája mellett:DDDDD
  • SmithZ
    http://juvepoland.com/download.php?op=list&id=1

A gólok Forza Juve
  • Breki33