44078
-
-
-
-
-
#7091 pedig azzal fognak jönni, hogy Nedved buktatása utánni szabad blablabla :-) -
#7090 miért nekem? P
kicsit gyors -
#7089 -
#7088 nah én is írok valamit :D
hihetetlenül boldog voltam,sztem megérdemelt volt a siker,egy internek nem így kell játszania ha nyerni akarnak.a védelem egyszerűen hibátlan volt amikor Canna hibázott ott volt Thuram,látszik hogy ők ketten össze vannak nőve,szenzációs védőmunkát mutattak :D Pavel mindenhol ott volt ismét rá lehetett ragasztani a "fáradhatatlan" jelzőt.Zlatan is nagyon jó volt ismét úgy szopatta az inter védelmét ahogy akarta,tényleg bejön neki ez a haj :D jó volt végre hallani hogy őt is mennyire éltetik a szurkolók :D Alex meg :D szenzációs szabadrugás volt én betömtem a sálammal a számat és mormogtam hogy ha ezt nem lövi be akkor soha semmit :D
az interről...egyszerűen hihetetlen mennyire megszégyenítik az Olasz futballt undorító hogy nincs náluk olasz játékos.menjenek el inkább vmi dél amerikai bajnokságba a keret és a brutalitásuk alapján oda illenek.bár nem hiszem hogy ott nyernének bajnoki címet :D nem értem hogy maradhatott pályán a gólt lövő Samuel,Cambiasso akik mindketten ütöttek is,rugdostak is úgy hogy a labda már nem volt ott,de ez szinte igaz az összes argentín keménygyerekükre...ha ezzel a meccsel kapcsolatban is a bíróra panaszkodnak akkor már nem tudom hova menjek :D
végül a szrukolók: szenzációsak voltak,rengetegszer sokkal hangosabbak voltak mint a milánóiak,nem tudom hogy tűrte szó nélkül az inter tábora hogy percekig hangosan szidtuk őket :D ennyit számít hogy jelen van a Viking,akig a Delle Alpiból sajnos ki vannak tiltva
nekem a szívem majdnem kiugrott a helyéről,jó kis derbi volt 8)
CHI NON SALTA NERAZZURRO HEJ HEJ! CHI NON SALTA NERAZZURRO HEJ HEJ! -
NiGhTM4R3 #7087 Ibrahimovic jól játszott, megérdemelte a gólt. Hisz "adós" a gólokkal egyébként is..fontos gól volt ez.
De samuelt ki kellett volna állítania, azt hittM h felrobbanok 1-1nél. Aztán jött Del Piero..rá nM lehet szavakat találni. Fantasztikus focista..Nm csak a gólja miatt, hanem minden szempontból.
Nagyon kellett ez a győzelM. Sztem, az Inter sM hiszi h már behozhat minket.
Forza Juve. -
#7086 Breki találtam neked vmit :P
-
#7085 Zlatan gólja
Del Piero gólja -
#7084 Lehet jól őrizték. -
#7083 Istenek voltunk!Alex milyen szabadot lőtt!Egyedül Trez volt az,aki kilógott,nemis emlékszem mikor volt nála a labda. -
-
#7081 MAx Respect Juventus!!!!
De jó kikaptak a hentesek. Ezek állatok, ezeket nemengedném az A ligában játszani. -
#7080 -
#7079 szép volt. köcsög inter kikapott!!! -
-
-
Zséé #7076 Meeeekkkora mááák :DDD -
#7075 -
#7074 Márcsak Treznek kéne betalálnia
-
#7073 megemelem kalapom ALEX előtt -
#7072 1-2 -
#7071 YESSSSSSSSSSSSSSSSS -
#7070 Bazzzzz mekkora !!!!!!!!!!4444444 -
#7069 mekkora GÓÓÓÓÓÓL -
#7068 huje hentes potyagólja -
#7067 1-1 -
-
#7065 köszi Ibra
-
#7064 jön Delpiero
-
#7063 tök hentes képe van
-
R9 #7062 nem tehetek arról hogy ezt csinálta de nálunk lement az egyik meghatározó játékos és bejött egy láma -
#7061 jól is tették, ezzel a külföldi csapattal csak így lehet bánni -
#7060 baszki legalább nézd Samuel mit csinált
nem tudják elviselni -
#7059 nah jöhetne DP -
R9 #7058 pont te mondod lerugták veront meg majdnem figot -
#7057 -
#7056 na az undorító hentesek