44078

ibogldrc.jpg

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33
    pedig azzal fognak jönni, hogy Nedved buktatása utánni szabad blablabla :-)
  • Breki33
    miért nekem? P

kicsit gyors
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    nah én is írok valamit :D

hihetetlenül boldog voltam,sztem megérdemelt volt a siker,egy internek nem így kell játszania ha nyerni akarnak.a védelem egyszerűen hibátlan volt amikor Canna hibázott ott volt Thuram,látszik hogy ők ketten össze vannak nőve,szenzációs védőmunkát mutattak :D Pavel mindenhol ott volt ismét rá lehetett ragasztani a "fáradhatatlan" jelzőt.Zlatan is nagyon jó volt ismét úgy szopatta az inter védelmét ahogy akarta,tényleg bejön neki ez a haj :D jó volt végre hallani hogy őt is mennyire éltetik a szurkolók :D Alex meg :D szenzációs szabadrugás volt én betömtem a sálammal a számat és mormogtam hogy ha ezt nem lövi be akkor soha semmit :D

az interről...egyszerűen hihetetlen mennyire megszégyenítik az Olasz futballt undorító hogy nincs náluk olasz játékos.menjenek el inkább vmi dél amerikai bajnokságba a keret és a brutalitásuk alapján oda illenek.bár nem hiszem hogy ott nyernének bajnoki címet :D nem értem hogy maradhatott pályán a gólt lövő Samuel,Cambiasso akik mindketten ütöttek is,rugdostak is úgy hogy a labda már nem volt ott,de ez szinte igaz az összes argentín keménygyerekükre...ha ezzel a meccsel kapcsolatban is a bíróra panaszkodnak akkor már nem tudom hova menjek :D

végül a szrukolók: szenzációsak voltak,rengetegszer sokkal hangosabbak voltak mint a milánóiak,nem tudom hogy tűrte szó nélkül az inter tábora hogy percekig hangosan szidtuk őket :D ennyit számít hogy jelen van a Viking,akig a Delle Alpiból sajnos ki vannak tiltva

nekem a szívem majdnem kiugrott a helyéről,jó kis derbi volt 8)

CHI NON SALTA NERAZZURRO HEJ HEJ! CHI NON SALTA NERAZZURRO HEJ HEJ!
  • NiGhTM4R3
    Ibrahimovic jól játszott, megérdemelte a gólt. Hisz "adós" a gólokkal egyébként is..fontos gól volt ez.
    De samuelt ki kellett volna állítania, azt hittM h felrobbanok 1-1nél. Aztán jött Del Piero..rá nM lehet szavakat találni. Fantasztikus focista..Nm csak a gólja miatt, hanem minden szempontból.

Nagyon kellett ez a győzelM. Sztem, az Inter sM hiszi h már behozhat minket.
    Forza Juve.
  • gabber_saviola
    Breki találtam neked vmit :P

• Barni
    Zlatan gólja

Del Piero gólja
  • Kit--Kat
    Lehet jól őrizték.
  • BADE
    Istenek voltunk!Alex milyen szabadot lőtt!Egyedül Trez volt az,aki kilógott,nemis emlékszem mikor volt nála a labda.
  • Breki33

• Kit--Kat
    MAx Respect Juventus!!!!
    De jó kikaptak a hentesek. Ezek állatok, ezeket nemengedném az A ligában játszani.
  • Breki33
  • Barni
    szép volt. köcsög inter kikapott!!!
  • Breki33

• Breki33

• Zséé
    Meeeekkkora mááák :DDD
  • Breki33
  • Breki33
    Márcsak Treznek kéne betalálnia

• Sheva
    megemelem kalapom ALEX előtt
  • gabber_saviola
    1-2
  • Breki33
    YESSSSSSSSSSSSSSSSS
  • gabber_saviola
    Bazzzzz mekkora !!!!!!!!!!4444444
  • zaki
    mekkora GÓÓÓÓÓÓL
  • Breki33
    huje hentes potyagólja
  • gabber_saviola
    1-1
  • Breki33

• Breki33
    köszi Ibra

• Breki33
    jön Delpiero

• Breki33
    tök hentes képe van

• R9
    nem tehetek arról hogy ezt csinálta de nálunk lement az egyik meghatározó játékos és bejött egy láma
  • Kit--Kat
    jól is tették, ezzel a külföldi csapattal csak így lehet bánni
  • Breki33
    baszki legalább nézd Samuel mit csinált

nem tudják elviselni
  • gabber_saviola
    nah jöhetne DP
  • R9
    pont te mondod lerugták veront meg majdnem figot
  • Breki33
  • Breki33
    na az undorító hentesek