44078
-
#7297 Nédda, itt a Breki, és még házigazda is...
hm hm... :P -
#7296 -
#7295 -
#7294 -
#7293 -
#7292 -
#7291 huh ezt nem tudtam -
#7290 mert az menő -
#7289 de miért? -
Etelkozi Vata #7288 Van "e"-je csak shiftként használja, vagyis a shiftet használja "e"-nek. -
#7287 adjunk e betüt? P -
NiGhTM4R3 #7286 Az h kiváló az eredmény, azt azért nM mondanám. 1-2-nél még azt mondtam:)
De a továbbjutás nem kétségS. -
Etelkozi Vata #7285 Sajnos nem láttam a meccset, mert nagyon késő volt, dolgozó ember nem engedheti meg magának a hajnali egyig való tévénézést (meg csalódott is voltam a másik kedvenc veresége miatt).
Klassz lehetett, hogy Alex beállása után sikerült fordítani, de hát a németek azok németek, amíg a bíró le nem fújja a meccset, fel nem adják az istennek sem.
Szerintem az eredmény kiváló, a továbbjutás simán kivívható. -
#7284 pont ez ugrott be nekem is -
#7283 pont a hétvégén nyilatkozta Capello mennyire utálja ha rögzitett szituációból kapunk gólt...nem csak ő -
#7282 kicsit jobbak -
#7281 Felivelésekből, a tipikus beállunk 1 gólos fezetésnél színpadi felvonásból. -
#7280 hát ja, de azért a Werder nem egy Real -
#7279 A végén hogy kaptatok kettőt??
[elaludt :)] -
#7278 tavaly csak öt perc hiányzott ellenetek :DDDDDD -
#7277 hátha megint úgy játszunk a visszavágón mint tavaly,hogy "1-0-ra kell csak nyerni azt az 1 gólt meg csak belőjjük" akkor csak nagy szerencsévesl sikerülhet
az első 30 percet meg kell hajtani,vagyunk olyan jó csapat hogy már az elején beverjünk nekik 2-3-t -
NiGhTM4R3 #7276 IgN érdekes meccs volt. Első félidő tragédia volt, alig volt nálunk a labda, amit ha nagy nehezN +szereztünk rögtön vágtuk előre aminek sok értLme nM volt. Ibra a kedvecM, de tényleg nM mutatott semmit. Del Piero-t hamarabb kellett volna behozni. Blasi meg gyenge, de sztM a tegnapi meccsN jobb volt mint szokott..
Az első gól nevetségS volt..azért rengeteg mákja volt a Werder-nek, lásd. első gól, és rengeteg levágódó labda pont hozzájuk pattant. a 3. kaputt gólunkat +éreztM, de tényleg. Mondtam csak mi lehetünk ennyire pechesek h a 93. percben, az utolsó lehetőségükből beszerencsétlenkedjék a gólt. Felháborító..
Ugyanakkor sztM nincs miért aggódni, hazai pályán lealázzuk őket, adigra talán visszatér Zambrotta is (hiányzott) és "komolyabban" vesszük a mérkőzést. Ciki lenne kiesni ezek ellN! -
#7275 Most elmondom a véleményem csak azért is. A védelmünk 1 átjáró ház volt, nagyot csalódtam, nem ezt vártam tőlük. Zlatan most egy 0 volt, egy jó passzára vagy megoldására nem emlékszem, pedig ha nem veszi ilyen lazán 1 gólt és 1 gólpasszt jegyezhetett volna simán. Del Pieron látszik jóformában van, eheleyett csak azért sem kezdő a Juveban. 1x megnéznék 1 meccset amikor végig játsza, a múltkor is őt hozta le Capello. Trez az Trez, megtett a dolgát. Zalayeta nem tudom miért jött be, Camoval lehet többet értünk volna az uccsó 10percre. A középpályánk olyan semmilyen volt. Nedved viszont odatette magát, és szép gólt lőtt. Cannavaro most elég gyenge volt főleg magához képest. Felíveléses idióta gólokat kaptunk és egyet megint pontrugásból, valamit kéne tenni ez ellen. Buffon szerintem nem tehetett a gólokról, de a barvúrjaival mindenképpen levette a válláról a felelősséget. -
#7274 ja elírták
de mást is pl a gólpaszt adót -
#7273 én úgy láttam,hogy Kannás passzolta rá Schulz lábára a lasztit,mit összeszerencsétlenkedtek akkor... -
#7272 WERDER BREMEN (német) - JUVENTUS (olasz) 3–2 (1–0)
Bréma, V: Mejuto González (spanyol). G: Schulz (39.), Borowski (87.), Micoud (92.), ill. Nedved (73.), Trezeguet (82.)
WERDER: Wiese – Owomoyela, Fahrenhorst, Naldo, Schulz – Baumann – Frings, Borowski – Micoud – Klose (Valdez, 68.), Klasnic
JUVENTUS: Buffon – Blasi, Thuram, F. Cannavaro, Balzaretti – Camoranesi (Zalayeta, 74.), Emerson, Vieira, Nedved – Ibrahimovic (Del Piero, 58.), Trezeguet
BAJNOKOK LIGÁJA 2005–2006
NYOLCADDÖNTŐ
CSOPORTBEOSZTÁS
EREDMÉNYEK
A CSOPORTOK VÉGEREDMÉNYE
A 3. SELEJTEZŐKÖR EREDMÉNYEI
A 2. SELEJTEZŐKÖR EREDMÉNYEI
AZ 1. SELEJTEZŐKÖR EREDMÉNYEI
A BAJNOKOK LIGÁJA SZURKOLÓI FÜZETE (letölthető)
BL-nyerőcsapat – Állítsd össze és vezesd sikerre saját sztárcsapataidat!
A BEK (BL) döntői
Futball-lexikon
A két felvonásos német–olasz párharc szerdai epizódjának első félideje szinte pontos másolata volt a Bayern München–Milan csata első negyvenöt percének: a hazaiak jelentős fölényben játszottak, megszerezték a vezetést, miközben a látogatóknak csak villanásaik akadtak.
Ivan Klasnic, Tim Borowski és Torsten Frings lőgyakorlatát csak Federico Balzaretti léc fölé szálló fejese szakította meg, majd jött a 39. perc, és a leírások szerint megérdemelt hazai gól. Klasnic sarokkal tette Chrsitian Schulz elé a labdát, ő azonban Gianluigi Buffonba lőtt. A kipattanóból Miroslav Klose próbálkozott, akkor Patrick Vieira mentett a gólvonalon, pechjére azonban Schulzot találta el, róla pedig a kapuba pattant a labda. Schulz ezt megelőzően legutóbb 2004. október 30-án szerzett gólt a Werder első csapatában, akkor a Hamburgnak talált be, azóta semmi.
Frank Fahrenhorst még a szünet előtt 2–0-ra alakíthatta volna az eredményt (alig bólintott mellé), majd a második félidő első igazán nagy brémai lehetősége is az ő nevéhez fűződött, de fejese után a labda a kapufát találta el.
Ez a 65. percben történt, ami azt is mutatja, a Juve mennyire más felfogásban futballozott, mint az elsőben. A tornióiak lényegesen nagyobb hangsúlyt fektettek a támadásokra, meggátolták a brémaiak kombinatív játékát, csak sokáig éppen gólt nem tudtak rúgni. Aztán a Zlatan Ibrahimovic helyett beszálló Alessandro Del Piero tett arról, hogy izgalom költözzön a meccsbe: Pavel Nedvednek pazar, Dabid Trezeguet-nek mázlis gólpasszt adott, és máris a vendégek álltak jobban. A slusszpoén viszont ezután jött: Borowski, majd Johan Micoud is betalált, így a Bréma előnnyel mehet a visszavágóra. -
zambrotta #7271 valaki tudna nekem egy olyan weblapot mondani, ahol juve indulók, szurkolói dalok vannak magyarul
vagy ha esetleg valaki tudna nekem e-mailban küldeni jó lenne -
#7270 Tualajdonképpen végiggondolva, három embert nem neveznék meg rossznak, ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy jók voltak. Del Piero, Trezeguet, Thuram. Talán még Buffon is, bár szerintem az első gólban benne volt, de előtte nagyot védett kétszer. -
#7269 eredmény elfogadható
a mutatott játék nem
főleg így -
#7268 végülis ha úgy vesszük a két lőtt gól az jó de így kikapni...Zlatan 0 volt,amint beállt Alex utána értek vmit a támadásaink
nagyon gyorsan térjen vissza Zambro mert mind a két oldalon nem viselem el a gyenge szélsőhátvéd produkciót -
#7267 szvsz lazán tovább fogtok menni -
#7266 Na mind1,az biztos,hogy nem fogok jól aludni... -
#7265 Én mindíg szartam amikor Blasi oldalán vitték a labdát, kiszámíthatatlan, hogy éppen mire képes, néha meglepően jó megoldásokat választott de gyakran katasztrófa volt az ember. -
#7264 az a lényeg,hogy nyerjünk 1-el,de jobb lenne több góllal
Ibra nagyot alakított ma vagyis inkább tegnap...
Nem értettem Capellonak a Camo-Zacsi cseréjét,miért nem Mutu-t hozta be?
A védelem pedig szar volt,egyedül Thuram nyújtotta a tőle várhatót,Kannás elég sok hibával játszott,Balza még mindig nem tanult meg beadni ill. javíthatna a védekezésén is,Blasiról inkább nem is beszélek,elvétve volt jó megmozdulása,de összességében alibi volt -
#7263 Minden az összeállításon múlik majd visszavágón. -
#7262 nem szeretem,ha az eredmény után kell futnunk,csak nehogy az legyen,hogy 1-0-ra játszunk,aztán meg beszívunk a végén 1-et
-
#7261 álmomban sem gondoltam,hogy ez lesz a vége,de legalább Alex betalált,igaz nem az ellenfél,hanem a saját kapujába:D -
#7260 Ilyen szarul játszani a juventust tavaly láttam a Liverpool ellen otthon, mikor kiestünk 0-0-val.
Ez azért elég rossz előjel.Ne legyen igazam, de szerintem ki fogunk esni.
Kérdés. Mi van Chiellinivel, meg Zambrottával? -
#7259 kár ezért a meccsért, amilyen gólokat kaptunk hát röhej főleg az első és az utolsó... -
#7258 :}