281
Az új Resident Evil film
-
#41 megelőztél :) -
#40 -
#39 Az még semmi, de minek van hivatalos oldal, ha semmi fejlődés nem tapasztalható rajta, legalábbis képek és videok terén. Azért már előrukkolohatnának vmivel, mert fél éve ugyanazt a trailert bámulom:)) -
#38 Külföldi bemutató: szept. 10.
minek van hivatalos oldal, ha nem nézitek meg??? :P -
#37 kint elméletileg aug-szept, itthon okt-nov -
Csaba #36 Köszi. -
#35 ősz körül szerintem -
Csaba #34 Mikor mutatják be a filmet a mozikban? -
#33 akkor végeredményül? :) -
#32 csak a Kivágott jeleneteket hagyták ki. 1600 forintot megért végülis. -
#31 nem is rossz ez a DVD -
#30 na megnézem milyen a DVD verzió Divx-ben nem tetszett a film.... -
#29 azt hiszem én is megveszem:) -
#28 kira! :)
thx az infot! azt hiszem akkor ezt a számot be is fogom szerezni! :) -
#27 Nem reklam akar lenni, de biztos sok mindenkit erdekelhet (ebben a topicban):
Aprilis 5-en, hetfon megjeleno HaziMozi cimu ujsagban a DVD melleklet a Resident Evil lesz, az elso resz termeszetesen. Ara: 1598 HUF, ez elegge barati sztem... -
#26 Várom nagyon!
Az első rész király volt!!!!!!!!!! -
#25 jöhetne már vmi újabb előzetes -
#24 na akkor mind1... -
Ramza #23 A játékban emlékeim szerint nem volt majomfeje. -
#22 sztem teljesen beleillik a képbe. nem is képzeltem el másképp élöben Jill-t... :) -
Ramza #21 szerintem szörnyű választás -
#20 1 kis kép Jill-röl (aki látta a Szétcsúszva c. filmet, annak ismerös lehet a csaj)
-
Takezó #19 régen... -
#18 én sem a csajok miatt nézem a filmet, csak mellékesen megjegyeztem, hogy Ö bizony 1 jó kis p*na! :) -
#17 régen az ember az ilyen filmeket nem a p*nák miatt nézte meg :( -
#16 sorry, végét akartam írni.. -
#15 pedig Ö jó pina... :) -
#14 2004 eleje most van...... -
Takezó #13 Michelle Rodriguezt gondolom nem támasztják fel :( -
#12 persze, Hollywood-ban már mozgolódnak... :)
De sajna még semmi konkrét. Asszem annyit tudni, hogy 2005-ben lesz a film, vagy 2004 eleje. De én 2005 közepére tippelek...
Még arra leszek kiváncsi, ha a 2. részt filmesítik meg, és nem az alapvonalat, vagy valami kitalációt, akkor ki fogja James Sunderland-et jáccani... :) -
#11 Az biztos kiraly!
Ubereli a Residentet siman.
Elso reszt mar vegignyomtam parszor, eppen nehany napja fejeztem be ujra, GOOD+-ra :)
Most estem neki a masodik resznek, nagyon kiraly!
Mikor igerik a filmet belole? Csak annyit olvastam, hogy lesz. -
#10 én SH irányba vagyok nagyon elfogult! :)
így a film hajó ha nem, nekem akkor is a kedvencem lesz! :) -
#9 Nekem is nagyon tetszett az 1. is.
Vagy csak elfogult vagyok Resident Evil iranyaban? :) -
#8 most több föhös van. mint írtam most 4 komolyabb hös van, nem csak ilyen "társ". ez a film nagyon sokat ígér! -
#7 most olvasom, hogy a főszereplő csaj maradt az, aki az 1. részben (Millia Jovovich, alias Lilu) -
#6 jó volt az, szódával elment... és tetszett a zenéje :) pedig a büdös életbe nem hallgatnék ilyen zenét, de a filmben nagyo jó volt :) -
#5 mikor készül el a 2. rész? -
#4 sztem nagyon fullos volt az 1. film is. csak az olyan bevezetés volt a 2. részbe! kiváncsi vagyok, hogy a nemesis, milyen lesz! :) -
#3 remélem jobb lesz mint az első, az eléggé B kategóriás volt -
#2 Na ezt a filmet már nagyon várom!! Addig még megnézem néhányszor a KAPTÁRT...