Resident Evil - Apocalypse

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
nem is rossz ez a DVD

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
na megnézem milyen a DVD verzió Divx-ben nem tetszett a film....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Alien
azt hiszem én is megveszem😊

Sadun Tryst
kira! 😊
thx az infot! azt hiszem akkor ezt a számot be is fogom szerezni! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Mayday
Nem reklam akar lenni, de biztos sok mindenkit erdekelhet (ebben a topicban):
Aprilis 5-en, hetfon megjeleno HaziMozi cimu ujsagban a DVD melleklet a Resident Evil lesz, az elso resz termeszetesen. Ara: 1598 HUF, ez elegge barati sztem...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kori
Várom nagyon!
Az elsõ rész király volt!!!!!!!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Alien
jöhetne már vmi újabb elõzetes

Sadun Tryst
na akkor mind1...

A játékban emlékeim szerint nem volt majomfeje.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sadun Tryst
sztem teljesen beleillik a képbe. nem is képzeltem el másképp élöben Jill-t... 😊

szerintem szörnyû választás

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sadun Tryst
1 kis kép Jill-röl (aki látta a Szétcsúszva c. filmet, annak ismerös lehet a csaj)

régen...
Sadun Tryst
én sem a csajok miatt nézem a filmet, csak mellékesen megjegyeztem, hogy Ö bizony 1 jó kis p*na! 😊

Punker
régen az ember az ilyen filmeket nem a p*nák miatt nézte meg 😞

Sadun Tryst
sorry, végét akartam írni..

Sadun Tryst
pedig Ö jó pina... 😊

Punker
2004 eleje most van......

Michelle Rodriguezt gondolom nem támasztják fel 😞
Sadun Tryst
persze, Hollywood-ban már mozgolódnak... 😊
De sajna még semmi konkrét. Asszem annyit tudni, hogy 2005-ben lesz a film, vagy 2004 eleje. De én 2005 közepére tippelek...
Még arra leszek kiváncsi, ha a 2. részt filmesítik meg, és nem az alapvonalat, vagy valami kitalációt, akkor ki fogja James Sunderland-et jáccani... 😊

Mayday
Az biztos kiraly!
Ubereli a Residentet siman.
Elso reszt mar vegignyomtam parszor, eppen nehany napja fejeztem be ujra, GOOD+-ra 😊
Most estem neki a masodik resznek, nagyon kiraly!
Mikor igerik a filmet belole? Csak annyit olvastam, hogy lesz.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sadun Tryst
én SH irányba vagyok nagyon elfogult! 😊
így a film hajó ha nem, nekem akkor is a kedvencem lesz! 😊

Mayday
Nekem is nagyon tetszett az 1. is.
Vagy csak elfogult vagyok Resident Evil iranyaban? 😊

Sadun Tryst
most több föhös van. mint írtam most 4 komolyabb hös van, nem csak ilyen "társ". ez a film nagyon sokat ígér!

zaki
most olvasom, hogy a fõszereplõ csaj maradt az, aki az 1. részben (Millia Jovovich, alias Lilu)

zaki
jó volt az, szódával elment... és tetszett a zenéje 😊 pedig a büdös életbe nem hallgatnék ilyen zenét, de a filmben nagyo jó volt 😊

csabawarchief
mikor készül el a 2. rész?

Sadun Tryst
sztem nagyon fullos volt az 1. film is. csak az olyan bevezetés volt a 2. részbe! kiváncsi vagyok, hogy a nemesis, milyen lesz! 😊

Punker
remélem jobb lesz mint az elsõ, az eléggé B kategóriás volt

HuAn82
Na ezt a filmet már nagyon várom!! Addig még megnézem néhányszor a KAPTÁRT...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Sadun Tryst
Már elindult egy kis ideje a Resident Evil - Aapocalypse c. filmhonlapja, ahol már 4 kis kép és 1 elözetes videó már meg is tekinthetö. Jó hír, hogy ebben a filben nem csak a cég és a zombik lettek a játékból véve, hanem a hösök is. Most szerepelni fog Jill (Sienna Guillory), Nikolai is például. Szal' ÖJÖMBÓDÓTTÁ! 😊

← ElőzőOldal 6 / 6