281
Az új Resident Evil film
-
Pogi #121 Ja csak nem értem, hogy akkor már mért nem lehetett 100%ig hű maradni a játékhoz. -
Végülis ha úgy vesszük tényleg igaz történet alapján, hiszen ha a valóságban nem adják ki a játékot, akkor ez a film nem készült volna el. -
#119 jaj hagyjatok már az igaz történettel
pfff.
csak is -
#118 Ez is igaz történet alapján készült, szal... -
#117 ja, csak is -
#116 Lehet, hogy a vállából kiálló csápokat akarja hátulról kitépni :D -
#115 Kicsit nehezen menne leütni -
#114 Elméletileg szept vége-okt eleje a megjelenés, én leszek az első aki jegyet vesz rá.
Ahogy lehet foglaltatni én már is lefoglalok egy "párat" . :D -
#113 Vagy épp mögé settenkedik és le akarja ütni -
#112 igaz :) -
#111 Az ál zsaru volt aki a legnagyobb életszerűséggel csinálta a dolgot ebben igazad van. De ezt ném értem:Kaplan kicsit átlendült a ló másik oldalára, és egy akkora paragépet alakított, hogy vááá ! Ezt arra érted ,hogy beszari volt? Azért megnézném ,hogy mi hogy reagálnánk ha elöttünk vágna fel pár embert egy lézer . Szerintem azért lett paragép mert rajta volt a felelősség és miatta haltak + -
#110 nem tudom, Kaplan kicsit átlendült a ló másik oldalára, és egy akkora paragépet alakított, hogy vááá :D
Michelle pedig hozta a "dögös kommandóscsajszi" skatulyaszerepét.
A legjobb alakítása szerintem az álzsarunak, Matthew Adison-nak volt. (Bár Milla is beleadott mindent a film közepétől, mert az elején nagyon ratyin játszotta a szerepét.) -
#109 nekem a kaplan a legszimpatikusabb +michelle rodriguez. Kár , hogy meg murder-t.
Mint látod a nevem ötletét is ő adta , anno. -
#108 jaja, szinte sajnálom, hogy az első részbeli szimpatikus álzsaruból egy ilyen dögöt csináltak. :) -
#107 +Szerintem jól megvan csinálva a NEMESIS -
#106 Alig bírom kivárni az októbert, már csak Jill miatt is! -
#105 Hát a játékban nem volt benne semmilyen emberi érzés :D -
#104 ja, szerintem van a nemesis-ben egy "kis" emberi érzés (maradék) -
#103 Jól látom a 2.-es képet?
A Nemesis megvédi Alice-t??? -
#102 Az első olyan max payne 2-s kép,nem? -
#101 új pöpec képek:
A többi itt:
Re:Apocalypse képek -
winnie #100 kb november -
Riker #99 Magyar premierről tud valaki valamit?mert amit átnéztem oldalakat ott a US en kivül még 6-7 ország van,de MO. sehol sincs kiirva:( -
winnie #98 véget ért a poszter tervező netes verseny (bárki nevezhetett az előre megadott képekből összetákolt poszter art-talitt lehet szavazni az 5 legjobbra! -
#97 A Nemesis cuki :D -
#96 szerintem te a szent Johhannára gondoltál... -
#95 Elég gagyi de gondoltam berakom:
Ari:
Egy kis újság napjainkból: -
#94 ja, de nekem a brad pittes trójában csak a hosszúság nem tetszett , túl alaposak voltak , és még rosszúl is csináltak. A látvány igaz jobb ,de a hajós résznél iszonyúan látszik a számítógép -
#93 Effektekben azért a Brad Pittes Trója üt.
Történelmi hitelességben viszont a Trójai Szép Heléna a nyerő. -
#92 Én megnézem , mondjuk már láttam 100X jobb mint a brad pittes trója -
#91 Trójai Szép Heléna a címe. Nyár végén adják majd a TV2-n. -
winnie #90 de a magyar címe 'szép heléna', egy tévéfilm volt -
#89 da
-
#88 az a trójai (szép) heléna nem? -
#87 + a szép helénában is ő játaszik . a kisebb költségvetésű trojánban ami hű a mítoszhoz, nem mint a brad pitt-es troja.
-
#86 jah, en is birom. a sorted-ben nagyon jol nezett ki, bar a film nagyon szar volt... -
#85 Amúgy sienna guillory :
-
#84 Itt van személyes kedvenc színésznőm:
A kis kedves , bírom -
#83 Úgy néz ki, hogy a Nemesis nem fogja kímélni szegény Alice-t :D -
#82 a 2. kép kurva jó! :)