82686
-
#5757 Megvolt az idei első BL meccsem. Nem sikerült rosszul:)
-
#5756 Ferrari nagyon fos volt, eladtam.
De Rossi érdekes jelenség, nálam vagy 9-esre vagy 4-5-ösre játszik egy-egy meccsen, a kettő között nem nagyon van átmenet. Mostanában éppen utóbbi érvényesül, ezért nem eröltetem, mert D'Agostino viszont jó.
Tommasi nagyon nagy fos, Dacourt és Perrotta viszont nagyon jó nálam. -
rumos #5755 és mi van ferrarival meg derossival?
amúgy tommasi nem jobb dacourtnál? legalábbis a pontszámai alapján.
én még a játék elején vagyok, a 3-4-1-2-t erőltetem egyelőre. -
#5754 Akkor kitartás!!!!:PP
-
#5753 Bazz!!
A gamecopyworldről megszakadt a letöltésem az fmhungary.uw.hu meg nem jön be!! -
#5752 :D -
Nadi #5751 Cső!Megkaptam a privit de lépj már 1 pillanatra MSN-re -
#5750 A büdös picsáér nem lehet kicsit visszaolvasni??????????????????? -
#5749 gamecopyworld.com
gameburnworld.com -
#5748 Helló!!
Valaki adjon egy linket légyszi az 5.02-es crackhez!!
Előre is köszönöm!! -
#5747 Igyekszünk, de még össze kell szokni. Első két bajnokin (Parma és Fiorentina idegen) összesen 1 pontot szereztünk, mert 1. meccsen Mexes 22. percben pirosat kapott, másodikon meg megsérült Panucci és Chivu. Következő meccsre jó lesz a védelmem... -
#5746 Helyes, helyes:) -
Rudee #5745 Még nem néztem meg hogy kit hívok meg a válogatottba, de majd nyomatok képet. -
#5744 Huhh, de "szar" csapatod van!! -
#5743 jaja, sztem is -
#5742 Ő is jó kapus, az életben is.:) -
#5741 nálam meg ő véd:
-
#5740 én 3 védős rendszerben játszom + DML (Candela nagyon jó volt, most Grosso nagyon jól játszik ott), DMR (Mancini szuper, de eladtam, most Oddo van ott, ő is szupi). védőim: Padoin, Bonera, Ferrari, Bovo, Natali. első keretem 22 játékosból áll, abból csak 3 külföldi :) (Torres, Frey, meg egy fiatal angol később generált védő) -
#5739 a háromvédős ahogy olvasom öngyilkosság, bár én soha nem alkalmaztam -
#5738 Nálam nem olyan rossz (7.14), bár elég sok gólt kapunk szélről, és ahogy észrevettem, ebben a játékban hihetetlenül irreális az osztályozás.
Úgyhogy a védelem átalakításán gondolkozom, így: Bonera, Mexes, Chivu, Cufre, bár utóbbi is elég nagy kutyaütő, Candeláról meg ne beszéljünk...
A háromvédős játékrendszer meg nekem egyszerűen nem akar beválni, két DMC-vel sem. -
#5737 Panuccit mindenképp, többi jól hangzik. bár ha jól tolja nálad, akkor maradjon. nálam iszonyat sz*r volt, el is adtam. Oddo van nálam jobbszélen (balon Grosso). ajánlom őket figyelmedbe -
#5736 Pár játékost lecseréltünk az új szezonra, így 2004-2005-ös szezon elején a csapatom: Pelizzoli - Panucci, Bonera, Mexes, Chivu - Dacourt, Sarno, D'Agostino, Seedorf - Vieri (Owen), Totti.
Remélem, előrébb lépünk a tavalyi 3. helynél, mert ez a csapat azért erősebb. Ti kit raknátok még ki? -
#5735 Mán találtam is:)
Lásd lejjebb:) -
#5734 ennél jobb kapust minden sarkon találsz :) -
#5733 Azt nekem is kirakta. Én letöröltem:) -
Grenzjager #5732 és miért tesz ki nekem az asztalra 2db pdf fájlt (french&dutch manual.pdf) -
#5731 Értékei ellenére eléggé megbízható volt, de most már váltok. Jöjjenek a fiatalok.:) -
Grenzjager #5730 vindóz is újra inst. fm2005 is és még sem fut... kezdek gutautést kapni.... "A(z) fm2005.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." -
#5729 ilyen kalierű csapatba ő védett nálad? jobbakat is simán vehetnél -
#5728 Mostmár ő.:) De ezt az emberkét váltotta:
-
#5727 Thx! Nekem is teccik. Sajátgyártmány:) -
#5726 nem rossz. most ki véd nálad? -
#5725 Sikerült egy fiatal kapust találnom. Egészen jó értékei vannak.
-
#5724 szép az új logód -
#5723 Úgy látszik, szegény Fradinak az idén nem volt szerencséje! Viszont mióta eljöttem a DVTK-tól azóta már a 2. edzővel dolgoznak, de eddig semmi nekzetközi siker.:(
-
#5722 Grat! -
#5721 Végre volt egy kis idő és tudtam egy keveset játszani: Dag&Red 3.évad
1. évad 2.hely + FA Trophy (Remélem így írják)
2. évad 1.hely kiestem minden kupából
3. évad Jelenled 38 forduló után 11pont előnnyel vezetem a L2-t. Kiestem minden kupából, legjobban örültem, hogy a FA Kupa 5. fordulójában estem ki.
Pénzügyileg elég jól állok, az egyik játékosomat Chris Moore-t vette meg a Hull 1.7M euróért. -
Takezó #5720 akkor regisztráció időpontja.. tökmind1 ;) -
#5719 nekem is lassul, sőt tegnap meg is állt, (de segített a visszajátszás), időnkét realtime-ban fut, olyankor csesztetem a memturbót... -
#5718 ezt az agyonrugatást hol lehet beállítani? asszem ez lesz a megoldás
komolyra fordítva a szót nem túl rosszak, majd ráállítom a legjobbat...