82686
-
Grusi #5637 Kaptam épp mostegy ilyet, hogy "A város lakói azóta nem voltak ilyen izgatottak, mióta a hatvanas években megalakult a legendás Beatles" :D Beszarás, hogy még erre is figyeltek a fejlesztők :) (Persze ez angolul volt) -
#5636 Na jó ezt tudom,de Liverpolban is van kismillio csapat nemcsak a Liverpool! -
Grusi #5635 Miazhogy kivel? Liverpool a Beatles szülővárosa, te nagyon fiatal :D -
#5634 Na mi van most az én helyesírásom lessz a téma?
Nemlessz az nagyon off? -
#5633 Kivel? -
#5632 rolla? -
Grusi #5631 Az cink :)
Amúgy kezdtem egyet a Beatles őshazájában :) -
#5630 Mindig is 2-es voltam nyelvtanbol! -
Grusi #5629 Te, azért az LY-os szavakat nem ártana újra átnézned az ötödikes nyelvtankönyvben :D -
#5628 Nemmuszáj cserélni!Nekem is volt olyan,hogy egy kapussal és egy védővel áltam ki,mert a többiek sérültek és eltiltottak voltak! -
#5627 Nemtudok rolla,de kitudja! -
#5626 nemszoktam játszani magam! -
#5625 Az vót. Volt egy kapus, egy jobbközép védő és egy támadó középpályás cserém, és persze kiket kellett volna lecserélni 60-as fizikummal a 71. percben?? egy csatárt és egy védekező középpályást. Na ilyen ember nem volt még a büfében sem:DDDDD Hidd el, ha eléggé kihívónak éreztem volna a feladatot nem mondtam volna fel. De ez már irreális volt, nem pedig nehéz. -
#5624 te nem a mágus vagy? -
#5623 ne játszd már meg magad pls... -
#5622 Akkor is ha a kezdőnyi és 1-2 csere megvan érdemes megpróbálni,mert az már kihívás! -
#5621 Pont ezaz, hogy nem volt honnan már behívni. Ennyi eszem azé' nekem is van!!:DDDD Benéztem az utolsó kocsmába is, de a tequila vedelők közül senki sem volt alkalmas a válogatottba. Egy ember mondta:"én megyek focizni, de addig valaki vigyázzon a mankóimra"!! Na így nézett ki a válogatott! Ez nem kihívás!! :DDDD -
#5620 Egyébként fejlesztett már valaki stadiont? Remélem itt nincs olyan bug mint a 03/04-ben volt, hogy amikor elkezdik átépíteni a stadiont akkor ugye lecsökken a férőhelyek száma és a fejlesztést ehhez adja a gép hozzá, nem pedig az eredeti férőhelyek számához. PL: eredeti 32000 bővítés +6000 átépítés alatt 28000 végén pedig nem 32000+6000=38000, hanem 28000+6000 ami csak 34000. Remélem itt nem így műxik a dolog. -
#5619 Aztmondtad volt 14 embered és gondolom hívhattál is volna még be vagy hozhattál volna föl az U23-bol nam? -
#5618 kevered a kihívást a széllel szemben hugyozással :) -
#5617 Játékosok nélkül hogy a picsába(bocs) legyek eredményes?????? -
#5616 Dehogynem pont az a kihívás,hogy akkor is eredményes legyél! -
#5615 -
#5614 De ha nincs elég emberem, akkor az nem kihívás!!! -
#5613 Jó cspat Anglia,de pont ezért könyü velük VB-t nyerni ezért nincs benne olyan nagy kihívás,mint mondjuk Mexico-ban! -
#5612 Na ez viszont elég finomnak tűnik!! Asszem nem tudok rá nemet mondani!!:DD
-
#5611 Háááááááát, ezé'! Előbb-utóbb úgyis beleszakadok, ha nem tudom úgy összerakni a csapatot, ahogyan én akarom. Meg egyébkéntis a csúcson kell abbahagyni! Itt most ez volt a csúcs!:DDD -
#5610 ezé mondtál le? hüle -
#5609 lol, szeretnek téged nagyon -
#5608 Maradtam is volna ha nem sérültek volna folyton az alapemberek. Meg az úristennek sem tudtam senkit sem rávenni arra, hogy legyen a u23-nak a menedszere. Senki sem állt kötélnek. A végére volt, hogy a 22 emberből nem tudtam kijelölni csak 14-et. Na ez mán azé sok egy lelkiismeretes menedzsernek!!:DDDD -
#5607 Örülj,hogy ennyire ragaszkodnak hozzád!:) -
#5606 Lemondtam, mert amikor ki kellett jelölni a keretet valamilyen meccsre, nem volt semmi gond. Ez ugye 2héttel a meccs előtt történik. Mihelyst megvoltam ezzel a 2hétben min. 5 alapemberem sérült meg 2-3-4 hétre. A faxom kissé telelett ezzel hát lemondtam.Erre jönnek ezek a barmok, oszt.......... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#5605 ha te mondtál le, és sikeres voltál akkor visszahívnak.
engem még cm0304ben hívtak vissza az angolok. -
#5604 Esküszöm ezek nem normálisak!!!!!!!!!!!!!!
-
#5603 Nem bántásból mondom de ez bug. A HSV-s mentésemben ugyanígy vagyok -
#5602 sajátban van, ott lehet ilyet -
#5601 Nem bántom, de miért ők az elsők?? Miért nem a miénk?????:PDDDD -
#5600 hát, az nem igen fog menni asszem, van ott párszáz komment naponta -
#5599 Akkor chateljenek. Nem???????? Hogy néz mán az ki, hogy egy olyan tuti kis topik mint a miénk nem tud érvényesülni egy ilyen chattopik miatt!!:DDDD -
#5598 Milyen jó a Parma