82686
-
Nadi #5837 Látta valaki Gera gólját? -
#5836 Nekem is jöhet magchester United-es! -
#5835 Eljátszottam a gondolattal milyen lenne ha ez az én keretem lenne. nem volt nehéz
Így állnék fel: Buffon-Bonera,Legrottaile,Mexes-Jankulovski,Blasi,Totti,Dédé-Gilardino,Trézeguet,Zlatan -
Nadi #5834 Thx -
#5833 -
#5832 nyomom neked is 10 perc -
Nadi #5831 Az benne a legjobb, hogy ez a program nekem is megvan -
#5830 Köszi a gratot!
Nem úgy néz ki hogy meg tudnak mostanában szorítani az olasz bajnokságban, mert nagoyn jó ifiket is szerváltam, de most az angolok miatt lesz igazán érdekes a játék!
A Tottinak ez volt az első éve nálam, hol csatárt, hol támadó közepet játszott és első évben 27 gólt lőtt szal jól ment neki... Gilardinot is ingyen szereztem meg :P és ő első évében most 32 gólt termelt... ezek a jó üzletek! Amúgy a Gilardino most 52milla eurót ér... :) -
#5829 Pain Shop pro -
#5828 nekem megvan, csak nem töltődik be -
Nadi #5827 Oké.De milyen programmal csinálod? -
#5826 -
#5825 INGYEEEN?! mázlista -
#5824 grat az eredményekhez, cm03/04-ben én is hasonló sikereket éltem át, itt már nem annyira :/ -
#5823 nyomok egy jobbat! -
Nadi #5822 A cappucino skin megvan valakinek? -
#5821 Szia Zaki!
Ha aszondom lejárt a szerződése és ingyen elcsábítottam akkor utálsz?! :))) -
#5820 Tottit mennyié igazoltad le? -
Nadi #5819 Milyen programmal csináltad? -
Nadi #5818 Köszi szépen jó lesz -
#5817 Hűűű Gabber te tucc valamit! :)
Nekem nem akarsz egy Rem-X feliratú Fradi címerest csinálni? :))) -
#5816 mi legyen a logón? -
#5815 yo? -
#5814 -
#5813 Blasi DMC igen! -
#5812 Nekem nemcsinálnál?
-
Rudee #5811 Írtam hogy holnap. Ma már csak a WBA-Newcastle meccs megy. -
Nadi #5810 Az jó mert az én MU-mba kéne egy középpályás(igaz Blasi középpályás?) -
#5809 Ja azt elfelejtettem mondani hogy ezt a Blasi gyereket mindenkinek csak ajánlani tudom! nagyon fiatal és pofátlanul jó! -
#5808 Télleg jó brigád! Egymás ellen nem jáccottatok még edzőmeccset? Kíváncsi lennék az eredményre:) -
Nadi #5807 Nem izgulok amitt csak nézni akarom mert jó meccs lesz -
Nadi #5806 Azt látom. -
#5805 Köszi... 4 védős rendszer, de mint látod azért van hozzá alapanyag is! :) -
#5804 Nyer a MU ne aggódj!:DD -
Nadi #5803 És ott mire vigyem mert csak a WBA-Newcastle-t találom -
#5802 Faxányosan bírja a csákó! André Terminátor! PPPPPPP -
Nadi #5801 Gratulálok!Nem semmi 38 meccsen 17 gólt kapni. -
Rudee #5800 Itt olvashatod holnap. -
#5799 Szasztok srácok!!!
Én jelenleg a Juventussal nyomom és azt kell mondjam valahogy nagyon belenyúltam a tutiba, mert most minden szép és jó! 3. évemet zártam, eddig 3 bajnoki cím, 2 szuperkupa, 2 kupagyőzelem és egy BLsiker és egy BL döntő, tehát nem csoda hogy delighted velem mindenki :)
2 és fél év alatt bekerültem az olasz Hall of Fame-be, mint 9. a top10-ben :)
most a 3. évem végén az angol szövetség könyörgött emilben hogy ugyan legyek már a szövetségi kapitányuk... még soha nem csináltam ilye, de most bevállaltam a Juve mellett :) Kíváncsi vagyok milyen lesz... Ki kell jutnom a 2008-as EB-re ami szerintem sime ügy lesz, pláne hogy már 15 pontunk van a csoportban és a második norvégoknak csak 8...
Jelenleg a Juvéban minden posztra van legalább két nagyon jó játékosom, tehát a rotációs rendszer kitűnően alkalmazható! leírom az A illetve B csapatom de szerintem bárhogy össze lehet keverni őket :)
A: Buffon - Zambrotta, Mexes, Cannavaro, Dédé - Camoranesi, Blasi, Totti(Nedved), Kapo - Gilardino, Trezeguet
B: Taylor - Zebina, Legrottaglie, Bonera, Jankulowski - Gasbarroni, Tacchinardi, van Bommel, Olivera - Ibrahimovic, Del Piero
szal most elég jól állunk... ezeket még nem is említettem : Juán, Birindelli, Diouf, Marchisio, de Nigris :)
Az utolsó bajnokság 8 fordulóval a vége előtt eldőlt és a végén 102 pontot gyűjtöttem úgy hogy 127 gólt lőttem és 17-et kaptam... Szal valamit nagyon elkaptam most és kíváncsian várom mire leszek képes az angolokkal! :)
remélem senkit nem untattam a rövid kis élménybeszámolómmal!
HARJÁ MINDENKI! HAJRÁ MAGYAROK! -
Nadi #5798 És olyan oldalt se tud senki ahol szövegben közvetítik a meccset?