82686

• Nadi
    Látta valaki Gera gólját?
  • Magic Boy
    Nekem is jöhet magchester United-es!
  • franco
    Eljátszottam a gondolattal milyen lenne ha ez az én keretem lenne. nem volt nehéz
    Így állnék fel: Buffon-Bonera,Legrottaile,Mexes-Jankulovski,Blasi,Totti,Dédé-Gilardino,Trézeguet,Zlatan
  • Nadi
    Thx
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    nyomom neked is 10 perc
  • Nadi
    Az benne a legjobb, hogy ez a program nekem is megvan
  • RemX
    Köszi a gratot!
    Nem úgy néz ki hogy meg tudnak mostanában szorítani az olasz bajnokságban, mert nagoyn jó ifiket is szerváltam, de most az angolok miatt lesz igazán érdekes a játék!
    A Tottinak ez volt az első éve nálam, hol csatárt, hol támadó közepet játszott és első évben 27 gólt lőtt szal jól ment neki... Gilardinot is ingyen szereztem meg :P és ő első évében most 32 gólt termelt... ezek a jó üzletek! Amúgy a Gilardino most 52milla eurót ér... :)
  • gabber_saviola
    Pain Shop pro
  • zaki
    nekem megvan, csak nem töltődik be
  • Nadi
    Oké.De milyen programmal csinálod?
  • gabber_saviola
  • zaki
    INGYEEEN?! mázlista
  • zaki
    grat az eredményekhez, cm03/04-ben én is hasonló sikereket éltem át, itt már nem annyira :/
  • gabber_saviola
    nyomok egy jobbat!
  • Nadi
    A cappucino skin megvan valakinek?
  • RemX
    Szia Zaki!

Ha aszondom lejárt a szerződése és ingyen elcsábítottam akkor utálsz?! :)))
  • zaki
    Tottit mennyié igazoltad le?
  • Nadi
    Milyen programmal csináltad?
  • Nadi
    Köszi szépen jó lesz
  • RemX
    Hűűű Gabber te tucc valamit! :)
    Nekem nem akarsz egy Rem-X feliratú Fradi címerest csinálni? :)))
  • gabber_saviola
    mi legyen a logón?
  • gabber_saviola
    yo?
  • gabber_saviola
  • RemX
    Blasi DMC igen!
  • Magic Boy
    Nekem nemcsinálnál?
  • Rudee
    Írtam hogy holnap. Ma már csak a WBA-Newcastle meccs megy.
  • Nadi
    Az jó mert az én MU-mba kéne egy középpályás(igaz Blasi középpályás?)
  • RemX
    Ja azt elfelejtettem mondani hogy ezt a Blasi gyereket mindenkinek csak ajánlani tudom! nagyon fiatal és pofátlanul jó!
  • JackDaniels #5808
    Télleg jó brigád! Egymás ellen nem jáccottatok még edzőmeccset? Kíváncsi lennék az eredményre:)
  • Nadi
    Nem izgulok amitt csak nézni akarom mert jó meccs lesz
  • Nadi
    Azt látom.
  • RemX
    Köszi... 4 védős rendszer, de mint látod azért van hozzá alapanyag is! :)
  • JackDaniels #5804
    Nyer a MU ne aggódj!:DD
  • Nadi
    És ott mire vigyem mert csak a WBA-Newcastle-t találom
  • JackDaniels #5802
    Faxányosan bírja a csákó! André Terminátor! PPPPPPP
  • Nadi
    Gratulálok!Nem semmi 38 meccsen 17 gólt kapni.
  • Rudee
    Itt olvashatod holnap.
  • RemX
    Szasztok srácok!!!
    Én jelenleg a Juventussal nyomom és azt kell mondjam valahogy nagyon belenyúltam a tutiba, mert most minden szép és jó! 3. évemet zártam, eddig 3 bajnoki cím, 2 szuperkupa, 2 kupagyőzelem és egy BLsiker és egy BL döntő, tehát nem csoda hogy delighted velem mindenki :)
    2 és fél év alatt bekerültem az olasz Hall of Fame-be, mint 9. a top10-ben :)
    most a 3. évem végén az angol szövetség könyörgött emilben hogy ugyan legyek már a szövetségi kapitányuk... még soha nem csináltam ilye, de most bevállaltam a Juve mellett :) Kíváncsi vagyok milyen lesz... Ki kell jutnom a 2008-as EB-re ami szerintem sime ügy lesz, pláne hogy már 15 pontunk van a csoportban és a második norvégoknak csak 8...
    Jelenleg a Juvéban minden posztra van legalább két nagyon jó játékosom, tehát a rotációs rendszer kitűnően alkalmazható! leírom az A illetve B csapatom de szerintem bárhogy össze lehet keverni őket :)
    A: Buffon - Zambrotta, Mexes, Cannavaro, Dédé - Camoranesi, Blasi, Totti(Nedved), Kapo - Gilardino, Trezeguet
    B: Taylor - Zebina, Legrottaglie, Bonera, Jankulowski - Gasbarroni, Tacchinardi, van Bommel, Olivera - Ibrahimovic, Del Piero
    szal most elég jól állunk... ezeket még nem is említettem : Juán, Birindelli, Diouf, Marchisio, de Nigris :)
    Az utolsó bajnokság 8 fordulóval a vége előtt eldőlt és a végén 102 pontot gyűjtöttem úgy hogy 127 gólt lőttem és 17-et kaptam... Szal valamit nagyon elkaptam most és kíváncsian várom mire leszek képes az angolokkal! :)

remélem senkit nem untattam a rövid kis élménybeszámolómmal!

HARJÁ MINDENKI! HAJRÁ MAGYAROK!
  • Nadi
    És olyan oldalt se tud senki ahol szövegben közvetítik a meccset?