82686
-
#7921 Érdeklődj gabber barátunknál:) -
#7920 PC -
Lacesz #7919 Meghogy kell ilyen névikont csinálni?? -
Lacesz #7918 Sziasztok!! Milyen gép kell a game-hez??? -
#7917 Ezen igazolások után nem lesz sok bajod a bajnokságban!:) -
#7916 3 olasz és 2 francia válogatott -
Nadi #7915 A 3 olasz és 2 francia válogatottat írd már le -
#7914 ilyen a mesében nincs komolyan mondom... beállítom a félidőben Utakát, erre a következő percben kap egy sárgát szabálytalanságért, aztán reklamál a bírónak, kap mégegyet, és kiállítják. komolytalan bazze... már csak kényszerből játszik a pali, nyáron úgy elzavarom a csapatból, mint a p*csa -
#7913 Zambrottát szvsz nem fogod tudni leigazolni, max a pályafutása végén. vagy nagyon a zsebbe kell nyúlni, és még akkor sem biztos, hogy el akar onnan jönni -
#7912 Kaptam még 31 millió fontot igazolásra, úgyhogy most már árra való tekintet nélkül mondhattok védőket!
A bal oldalon Zambrottára gondoltam és van ugye Chivu, jobbra Bonera/Panucci, úgyhogy megvan a két ember, középre Mexes mellé kellene még egy tuti csávó, aki erős és jól fejel. -
#7911 a bochumban nem volt ilyen jó! :D -
#7910 Van egy játékosom aki nem érzi jól magát mert fél, hogy nem a legjobb poszton játszik. Mit tehetek vele? Ő egy középső középpályás és ott is játszik, esetleg legyen irányító? -
#7909 ő is jó játékos, nem hiszem, hogy ismernétek
-
#7908 hú ez nekem is kell! -
#7907 en egybol megvettem es eleg jol fejlodik nalam a rodaban. -
#7906 jah.. és én hülye, csak most veszem meg... pedig 3 évig otthon játszott dél-afrikában, kutyának sem kellett... mind1, ha új játékot kezdek őt is leigazolom kapásból -
#7905 nalam is jo de nem ennyire -
#7904 Te, ez nagyon meleg! -
#7903 gyááááááááááááááááááááááá de kemeny -
#7902 nálam totti mindig támadóközéppályást játszott, és parádézott -
#7901 Nálam Sneijder irányító középpályást játszik 4-4-2-ben, Perrotta van mellette.
Seedorf és D'Agostino van a szélen.
Totti nem olyan jó, mert kénytelen csatárt játszani (Sneijder sajna jobb középpályán ), de azért játszik, mert ő a Totti. -
#7900 -
#7899 -
#7898 Sneijder akkor nagyon nagy spíler nálad szélsőként... Perrotta nálam is olyan 10 gólos volt mindig kb, jó kis játékos. nálam Totti volt a gólpassz király, szezononkánt 20-25 megvolt mindig -
#7897 Bakker, ez kemény. 2006-os vb-döntőben Anglia-Németország 3-0.
Ez még rendben van, de utána kirúgták Klinsmannt a gyenge szereplés miatt. -
#7896 Owen 25, Sneijder 24, Perrotta 14, Totti 13, Seedorf 11, meg a törpiek még néhány.
De a legnagyobb király D'Agostino volt 3 góllal, 28 gólpasszal és 8.22-es átlaggal.
Hozzám most jön C. Babayaro, Ismäel, velük próbálom foltozgatni a védelmet... -
#7895 nyomj be mokoenarol kepet pls -
#7894 bazze, utolsó 7 meccsemen 4X kaptam ki, méghozzá nem is akárhogyan... 1-4 Lyonban, St Etienneben 0-4, otthon most kaptam ki először, a Bordeaux vert meg 2-1-re, majd az uefa kupából vert ki a palermo 3-1-re megint a sok sérült, eltiltott... nem baj, jövőre olyan csatársorom lesz meg védelmem, hogy jön ingyen pl Mokoena (kiba nagy játékos lett belőle), D'Alessandro, Gallas, Kerzsakov, Ben Arfa, Edixon Perea, Evandro Roncatto, meg még 3 olasz válogatott középpáylás, + két fiatal francia válogatott -
#7893 1ébként kiknek köszönheted ezt a sok gólt? -
#7892 én is úgy szoktam -
#7891 ez teccik :) -
#7890 azé gra. nem semmi, milyen kevés gólt kapott a két milánói csapat -
#7889 Bocs, úgy értettem, egy új szezonnak kell nekiindulni, folytatva az előzőt. Nem engedd a gépet ilyen könnyen nyerni :) -
#7888 Ja, az edzést meg rábíztam az assistantra. -
#7887 Na jó, elkezdtem egy újat. A fél csapatot kiraktam, úgyhogy most viszonylag szűk, 25 fős első kerettel fogunk nekivágni a 3. szezonnak.
Lehetőség szerint mindig a legjobbak játszanak majd, a nagyon buta csapatok ellen itthon, az extra-lúzerek ellen idegenben lesz pihentetés.
A keretbe viszont még kell legalább 1 DL és 1 DC, hogy nyugodtan kezdjem a szezont, úgyhogy ha van jó ötletetek, azt szívesen fogadom! -
#7886 Nem szabad, el kell kezdeni egy újat csakazértis alapon! -
#7885 Hú, de mocskosul nehezen indul a hétfő reggel mindenkinek!
Írjatok valami bíztatót, mert éppen azon töröm a fejem, hogy egy ilyen (#7876) szezon után pihentetem egy keveset a Rómás mentésemet. -
#7884 Na elindulta bajnokság (L1), a védelemmel kellene vmit csinálnom, de nem tudok igazolni senkit, mert max 1600 euró fizut tudnék adni, míg a többiek a tartalékoknak adnak ennyit :(
-
#7883 Ja, egy kis hozzáfűznivaló: ennél azért jóval több esélyem volt a bajnoki címre, mert az utolsó 4 körben már minden mindegy alapon támadni kellett, ennek eredménye 4 forduló alatt megszerzett 4 pont lett. -
#7882 Azt hittem, nem csak utolsó leszek este, de első is reggel. Erre este Gabber, reggel meg Stephen előzött meg. Na mindegy, jó reggelt.