82686

• JackDaniels #7921
    Érdeklődj gabber barátunknál:)
  • JackDaniels #7920
    PC
  • Lacesz
    Meghogy kell ilyen névikont csinálni??
  • Lacesz
    Sziasztok!! Milyen gép kell a game-hez???
  • JackDaniels #7917
    Ezen igazolások után nem lesz sok bajod a bajnokságban!:)
  • zaki
    3 olasz és 2 francia válogatott
  • Nadi
    A 3 olasz és 2 francia válogatottat írd már le
  • zaki
    ilyen a mesében nincs komolyan mondom... beállítom a félidőben Utakát, erre a következő percben kap egy sárgát szabálytalanságért, aztán reklamál a bírónak, kap mégegyet, és kiállítják. komolytalan bazze... már csak kényszerből játszik a pali, nyáron úgy elzavarom a csapatból, mint a p*csa
  • zaki
    Zambrottát szvsz nem fogod tudni leigazolni, max a pályafutása végén. vagy nagyon a zsebbe kell nyúlni, és még akkor sem biztos, hogy el akar onnan jönni
  • szanics
    Kaptam még 31 millió fontot igazolásra, úgyhogy most már árra való tekintet nélkül mondhattok védőket!
    A bal oldalon Zambrottára gondoltam és van ugye Chivu, jobbra Bonera/Panucci, úgyhogy megvan a két ember, középre Mexes mellé kellene még egy tuti csávó, aki erős és jól fejel.
  • gabber_saviola
    a bochumban nem volt ilyen jó! :D
  • Tono34
    Van egy játékosom aki nem érzi jól magát mert fél, hogy nem a legjobb poszton játszik. Mit tehetek vele? Ő egy középső középpályás és ott is játszik, esetleg legyen irányító?
  • zaki
    ő is jó játékos, nem hiszem, hogy ismernétek

• gabber_saviola
    hú ez nekem is kell!
  • DONGUBA
    en egybol megvettem es eleg jol fejlodik nalam a rodaban.
  • zaki
    jah.. és én hülye, csak most veszem meg... pedig 3 évig otthon játszott dél-afrikában, kutyának sem kellett... mind1, ha új játékot kezdek őt is leigazolom kapásból
  • DONGUBA
    nalam is jo de nem ennyire
  • szanics
    Te, ez nagyon meleg!
  • DONGUBA
    gyááááááááááááááááááááááá de kemeny
  • zaki
    nálam totti mindig támadóközéppályást játszott, és parádézott
  • szanics
    Nálam Sneijder irányító középpályást játszik 4-4-2-ben, Perrotta van mellette.
    Seedorf és D'Agostino van a szélen.
    Totti nem olyan jó, mert kénytelen csatárt játszani (Sneijder sajna jobb középpályán ), de azért játszik, mert ő a Totti.
  • zaki
  • zaki
  • zaki
    Sneijder akkor nagyon nagy spíler nálad szélsőként... Perrotta nálam is olyan 10 gólos volt mindig kb, jó kis játékos. nálam Totti volt a gólpassz király, szezononkánt 20-25 megvolt mindig
  • szanics
    Bakker, ez kemény. 2006-os vb-döntőben Anglia-Németország 3-0.
    Ez még rendben van, de utána kirúgták Klinsmannt a gyenge szereplés miatt.
  • szanics
    Owen 25, Sneijder 24, Perrotta 14, Totti 13, Seedorf 11, meg a törpiek még néhány.
    De a legnagyobb király D'Agostino volt 3 góllal, 28 gólpasszal és 8.22-es átlaggal.
    Hozzám most jön C. Babayaro, Ismäel, velük próbálom foltozgatni a védelmet...
  • DONGUBA
    nyomj be mokoenarol kepet pls
  • zaki
    bazze, utolsó 7 meccsemen 4X kaptam ki, méghozzá nem is akárhogyan... 1-4 Lyonban, St Etienneben 0-4, otthon most kaptam ki először, a Bordeaux vert meg 2-1-re, majd az uefa kupából vert ki a palermo 3-1-re megint a sok sérült, eltiltott... nem baj, jövőre olyan csatársorom lesz meg védelmem, hogy jön ingyen pl Mokoena (kiba nagy játékos lett belőle), D'Alessandro, Gallas, Kerzsakov, Ben Arfa, Edixon Perea, Evandro Roncatto, meg még 3 olasz válogatott középpáylás, + két fiatal francia válogatott
  • zaki
    1ébként kiknek köszönheted ezt a sok gólt?
  • zaki
    én is úgy szoktam
  • zaki
    ez teccik :)
  • zaki
    azé gra. nem semmi, milyen kevés gólt kapott a két milánói csapat
  • Tono34
    Bocs, úgy értettem, egy új szezonnak kell nekiindulni, folytatva az előzőt. Nem engedd a gépet ilyen könnyen nyerni :)
  • szanics
    Ja, az edzést meg rábíztam az assistantra.
  • szanics
    Na jó, elkezdtem egy újat. A fél csapatot kiraktam, úgyhogy most viszonylag szűk, 25 fős első kerettel fogunk nekivágni a 3. szezonnak.
    Lehetőség szerint mindig a legjobbak játszanak majd, a nagyon buta csapatok ellen itthon, az extra-lúzerek ellen idegenben lesz pihentetés.
    A keretbe viszont még kell legalább 1 DL és 1 DC, hogy nyugodtan kezdjem a szezont, úgyhogy ha van jó ötletetek, azt szívesen fogadom!
  • Tono34
    Nem szabad, el kell kezdeni egy újat csakazértis alapon!
  • szanics
    Hú, de mocskosul nehezen indul a hétfő reggel mindenkinek!
    Írjatok valami bíztatót, mert éppen azon töröm a fejem, hogy egy ilyen (#7876) szezon után pihentetem egy keveset a Rómás mentésemet.
  • Tono34
    Na elindulta bajnokság (L1), a védelemmel kellene vmit csinálnom, de nem tudok igazolni senkit, mert max 1600 euró fizut tudnék adni, míg a többiek a tartalékoknak adnak ennyit :(
  • szanics
    Ja, egy kis hozzáfűznivaló: ennél azért jóval több esélyem volt a bajnoki címre, mert az utolsó 4 körben már minden mindegy alapon támadni kellett, ennek eredménye 4 forduló alatt megszerzett 4 pont lett.
  • szanics
    Azt hittem, nem csak utolsó leszek este, de első is reggel. Erre este Gabber, reggel meg Stephen előzött meg. Na mindegy, jó reggelt.