82686
-
#8041 Nekem eddig a legtöbb 3 ember volt aki elfáradt. Én olyan 30-40napot szoktam adni nekik, edzőmeccseket meg 2naponta nyomok 6-7-et, de csak ha bő a keretem és félidőben mindig cserélek 7-9 játékost.Szűkebb kerettel 4-5 meccs. -
#8040 hehe, jön is hozzám 2 héten belül ingyen -
#8039 de szerényitt valaki -
#8038 nem gyenge ez a perea gyerek... minden képen ott van :D -
#8037 Azt már megszoktam, hogy európában nincs ellenfelem, de hogy a világon sincs??:PPPPPPPPPPP
Viszont az 5milka£ nagyon jól jött:)
-
#8036 Azt hiszem Crespot megveszem majd meglátjuk hogy muzsikál Valenciában -
#8035 Legnépszerűbb témák
1. Football Manager 2005
2. BogyóKatica
3. White may
4. Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
5. America's Army
6. World of Warcraft
7. Humoros és aranyos képek
8. Macókacsa
9. Counter-Strike:Source
10. Tibia -
Grusi #8034 En altalaban hagyom defaulton, de ha nehez szezon van mogottunk (ha vege fele mindenkire panaszkodik a physio, hogy pihenésre van szükségük), akkor 2 hónap eltávot is kapnak a srácok. Edzőmeccsek utána két-három naponta. -
Nadi #8033 Ez nem igaz.Crespo a Sampdoriának 2 gólt lőtt és 10es osztályzatot kapott.A másik játékos akit ajánlok nektek az Dorasso.31 éves de nagyon jól nyomja.Az átlaga 8.26 -
#8032 A semmi extra alatt a 30 perc alatti 5-ös osztályzatot értem. Nálam az nem jó, ha lő gólt, ha nem.
-
#8031 Nem is ezt mondtam... -
#8030 Ti idénykezdet elött mikor szoktátok elkezdeni az edzéseket és mennyi szabadságot adtok a játékosoknak? A felkészülés során hány naponta játszotok edzőmeccseket? -
#8029 -
Nadi #8028 Hát jó azt nem lehet elvárni 1 játékostól se, hogy beáll csereként és mindig rúg 2 gólt -
#8027 igazad van. jó vétel :) -
#8026 Nálam a Rómában szintén csereember, de az én tapasztalatom az, hogy nagyon hullámzó a teljesítménye. Van olyan, hogy beáll és gólokat rúg, de van, hogy semmi extra. -
#8025 nemtom, nálam mindig jobb értékei vannak Jongnak, olcsóbb, balra, jobbra, középre is jó, és jól is nyomja. -
#8024 akkor má' Heitinga -
#8023 én leigazoltam ingyen, lőtt vagy 15 gólt a bajnokságban, utána viszont kölcsönadtam, majd eladtam. cserének nem rossz. nálam is inkább az volt -
#8022 Nigel de Jong? -
Nadi #8021 Nagyon megéri sztem -
Nadi #8020 Hát ez nem igaz.Crespo a következő meccsen is 3at rúgott -
#8019 Crespo ilyen jól nyomja?? Most kezdem a második szezonom és leigazolhatom ingyen. Megéri? Amugy nincs rá olyan nagy szükség csak csereembernek kellene. -
#8018 Akkor mondjatok jó bekket max 20 milláért
Amúgy éppen azért gondoltam Zambrottára, mert el akar jönni. Hátha összejön, a fizetési sapka alatt vagyok 500k-val, az nem lesz gond. -
#8017 Télleg itt ez a klub vb. Első meccs megvolt. Edző meccsnek kiváló!:PPPPPPP
-
#8016 Háát, ez a gyerek csinál olyanokat ilyen reflexekkel is pedig, hogy el sem tudom képzelni mit nűvelne egy 16-os skillel:) -
#8015 azért Nilmar zsinórban harmadszor gólkirály lett, 29 bajnokin 27 góllal. Év játékosa meg Padalino, őt vitte volna a Real Madrid is, de nem engedem -
Nadi #8014 Crespo beállt a 69. percben és rúgott egy mesterhármast -
viszont nagyon ideges vagyok, mert volt ez az időszak, amikor nagyon szarul ment. Lyon szétszedett, majd a St Etienne alázott meg, otthon megvert a Bordeaux, amikor még veretlen voltam otthon (10 meccs 1 döntetlen), aztán 3 X otthon, emiatt nagyon mérges voltam. ha azokat a meccseket hozom otthon, az +6 pont ,mindjárt máshogy nézne ki a tabella... na mind1, jövőre már nem lesznek csatárgondjaim. Anelka 2 év alatt 60bajnokin csak 17 gól, Utaka sem remekelt, mert AMC-be vissza kellett tennem, ott az utolsó 2 évben 57 bajnokin 20 gól, végülis nem rossz, de ennél több kell... mind1, őket most eladom, jönnek a nagyágyúk :P -
#8012 én mindig figyelek ara hogy a reflexei is jók legyenek. bravurokhoz az kell -
#8011 befejeztem a 3. szezonomat (ill a második és felediket :P) a Lens-sal. most elúszott a bajnokok ligája szereplés, marad az uefa kupa, majd jövőre már remélem nem lesz gond az első 3-ban végezni
-
#8010 A meccseken ez valahogy nem nagyon tűnik fel.:) -
#8009 jó csak a reflexei nem az igaziak! -
#8008 Na erről nem tudtam. -
#8007 Ilyen ez a brazil gyerek:
-
#8006 előző logód szebb volt -
#8005 nem, mert már jövőre sem lesz, club world championship lesz, vagy mi a halál -
#8004 Eddig jobban teljesít, de ha a svéd kerül a kapuba, vele sincs semmi gondom. -
#8003 Ebben a gammában nincs szuper kupa? Copa America győztes vs. BL győztes??? -
#8002 jobb a francia szvsz