82686
-
Nadi #8081 Honnan? -
#8080 licenszügy! már lelehet tölteni rá a javítópatchet! -
#8079 jah. meg nincs válogatott sem. át kell írni vmit vmelyik fájlban, és akkor jó lesz -
rumos #8078 7 év után kifáradt szegényke :)
azt észrevettétek hogy Kahn helyett vmilyen Mustermann szerepel?
minden játékos eredeti neve megvan kivéve Kahn? -
#8077 egyébként rohadt nagy baromság ez, pl IRL Roberto Carlos az elmúlt 7 évet végig kezdőként játszotta, a játékban meg már novemberben pihenésre van szüksége... -
#8076 Nekem csak az volt a furcsa hogy támadó létére alig lőtt gólt még az is lehet hogy leigazolom -
#8075 :DDDDDDDDDDDDDD -
#8074 Ugye, hogy nem okvetlen kell gólkirálynak lenni!?!
-
#8073 Gabber bá, majd ha erre jársz, csinálsz nekem egy olyan VIP-es Guba-style logót (persze Rómásat)? Már ég a pofám, hogy sírok érte egyfolytában, de hát annyira tetszik! -
#8072 kössz
-
#8071 El is felejtettem a lényeget, de igazából magától értetődik: a fáradtság a teljesítményén is alaposan meglátszik egy idő után. -
#8070 Hát igen, amikor ilyet ír ki a gép, akkor már gáz van.
Ez nagyjából azt jelenti, hogy ha továbbra is játszatod azt a valakit, akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy súlyos sérülést szenved a túlterhelés következtében.
Úgyhogy igyekezz Te is rotálni a csapatodat, amennyire a meccsek engedik.
Ha nem így teszel, akkor egy idő után eljutsz addig (a szezon végefelé persze), hogy a fáradt illető egy meccset játszik, egy meccset nem, mert rögtön kiírja az asst. a második, zsinórban lejátszott meccse után, hogy fáradt.
Ez mondanom se kell nem a legjobb sem formába hozás, sem a csapatod szempontjából.
Hát nagyjából ennyi.
-
#8069 egy játékost zsinorban hány meccsen játszatsz? -
#8068 kpályán szinte mindig cserélgetem, a többit annyira nem -
#8067 clemens fritz-ből nagy játékos lesz
-
#8066 nekem nem volt még ilyen,mondjuk én mindig rotálni szoktam -
#8065 amikor meccs után jön az ast. managertől hogy pihenésre van szüksége xy-nak akkor mit kell csinálni?
én az edzésnél szoktam beállítani a játékos pihentetését és még a köv. meccsen se játszatom, de amikor újra berakom a csapatba a meccs után megint jön a hír.
plííz help.
-
#8064 az szar -
#8063 lenny pidgeley-t probáltátok már?
-
#8062 ilyen most a csapatom:
-
#8061 Tessék:
-
#8060 paint az sz@r, töltsd le ezt -
#8059 Nézd csak meg a #8007 hozzászólást! Nem okvetlen csak az a jó futballista aki gólt lő, hanem az is lehet, aki előkészít. -
#8058 1-2 év alatt kib***tt sokat tud fejlődni. Gólt meg azért nem lőtt nálam sokat, mert támadóközéppályásként játszatom a baloldalon, kötötten. -
#8057 Támadó létére nem lött túl sok gólt hiába 8,75-ös teljesitménye -
Nadi #8056 Nem tom hogy kell(paintbe?) -
#8055 kicsinyitsd mar le lecci a kovetkezot -
Nadi #8054 Te pedig Pereáról 1et -
Nadi #8053 -
Nadi #8052 ded egy kicsit csalóka lesz mert sokszor volt olyan, hogy csak időhúzás miatt hoztam be. -
Nadi #8051 Én is leigazoltam, de így nagyon fiatalon még nem túl jó -
Nadi #8050 Ok.1 perc -
#8049 Ha jól emléxem akkor zaki barátunk le fogja igazolni Evandro Roncatto-t??
Itt egy kis kedvcsináló a srácból:
-
#8048 Tolj egy képet a formájáról lécci! -
Nadi #8047 De most sajnos 3 hónapra megsérűlt :(((((((( -
#8046 Egy ilyen sorozata nálam is volt :D
Vagy 6-7 meccsen lőtte zsinórban a gólokat. -
#8045 No, itt a teljes keret a 3. idényre.
Találkozhattok ismerős nevekkel, Heitinga és De Jong is ajánlásotokra érkezett, egyedül Jankulovski volt már régóta tervbe véve.
A dolog úgy teljes, ha leírom az érkezők és a távozók névsorát:
Távoztak:
Seedorf, Cufre, Simic, De Rossi, Aquilani.
Érkeztek:
Ono, Babayaro, Ismael, Tomasson, De Jong, Heitinga, Jankulovski, Grosso
-
Nadi #8044 Mondanom sem kell:Crespo csereként beállva ismét gólt lőtt!!!! -
Nadi #8043 Nekem már féléve megvan -
#8042 Nem bizony. Nagyon kíváncsi leszek, hogyan is fogom tudni majd pótolni, mert már 30éves.
Bár most van egy 26 és egy 21 éves csatárom, akik jónak néznek ki:)