82686
-
#8162 ok,köszi -
#8161 lol, én ki is léptem volna ilyenkor az ablakon :P -
#8160 megiszom a sörömet 5 perc! -
#8159 Előreláthatólag mikor végzel a logóval?Nem akarlak sürgetni,csak hogy tudjam. -
Rudee #8158 Nagyon utálom mikor a 95. percben 11esből lövi az egyenlítő gólt a sereghajtó.
-
#8157 oksa -
Nadi #8156 Ha csinálsz privátba küldd már el mert ma már nem leszek -
Nadi #8155 SIKERÜLT!!!!!Megvertem a Juventust a BL 1. meccsén 2-0-ra -
#8154 Azt kértem amúgy, de egy ilyen logó után szerintem senkinek nem lenne arca kinyitni a száját, nekem sincs.
Ez nekem tökéletes. -
#8153 jó, de nálam arra 2 posztra 5 játékos is van :P -
Nadi #8152 Nálam csatárba nagyon jól nyomja -
#8151 Jack figyu, ez a Roncatto gyerek tud középső középpályást is játszani? -
Nadi #8150 Akkor csinálsz nekem 1et? -
#8149 tényleg jó, de ha már vip vagy, miért nem 150-es logót kérsz? -
Rudee #8148 Na vége lett. A 2. félidőbe fordított a világranglista első helyezettje, bár az utolsó percben még lőttünk egy kapufát.
-
#8147 látszik már van tapasztalatom benne! :D -
#8146 Háttez... erre... most hirtelen... nem is nagyon tudok mit mondani. Ez qva jó, ezer és egymillió köszönet! -
#8145 ez elég jó lett -
Nadi #8144 Nekem nem tudnál egy olyat csinálni mint a tied csak manchesteres legyen és fekete a név pedig VÖRÖSSEL -
#8143 nekem is teccik! -
Nadi #8142 Ez tényleg nagyon jó -
#8141 nah itt a legjobb logó amit valaha csináltam ...
-
Rudee #8140 Meccs végén rakok majd be képet, ott is látni mindent. -
#8139 miért, a tied igen? -
#8138 degec! :D -
#8137 KÉPET, KÉPET! Látnom kell, hogy van remény! -
Nadi #8136 Az a baj hogy a félidőt sehol se nézik..... -
Rudee #8135 Gelei csapata félidőbe nem vezetett Brazília ellen -
#8134 De egy kicsit olyan is, mint Matthäus, pl. ott, hogy a grúz meccsen reálisabb lett volna az x.
Media handlinged mennyi, 1000?
-
#8133 Ja, ez a pihentetés szerintem is sz.r, már ráment pár szezonom.
Guba, Te akkor is játszatod a kezdőt, ha már a fél csapatodra kiírta a doki, hogy kivan, mint a liba? Mert lehet, hogy kipróbálom. Nagy a keret, pár lábtörés belefér. -
Nadi #8132 -
#8131 Rosszabb vagy mint Gellei:PPPPPP
Csakviccvót! -
#8130 Igen, olyat. Köszönöm! -
Rudee #8129 Kicsit hosszú lett, sorry. -
Rudee #8128 Mint írtam ugye kineveztek magyar szöv. kapitánynak. Szerették volna, hogy a fiatalok kerüljenek előtérbe, így ki is került a keretből kb 10 játékos. Az első 3 meccs alatt nem teljesen sikerült összerakni a megfelelő csapatot, de asszem jó úton haladok.
Az első meccs máris egy EB selejtező volt, magyar-norvég. Szabics beadása beakadt, de bizos így akarta ellőni. Aztán az északiak 2 kapura menő lövése gól lett.
A 2. meccsen jött Málta, és a nagy győzelmi kényszer. Az elején elég keményen védekeztek, majd az első félidő végén kétszer is a gólvonalról mentettek. A hajrában aztán sikerült nyerni.
Aztán következett az első idegenbeli meccsem. Tbilisi-ben senki se mehet biztosra, én is megszívtam ezt az utazást. A két 11esből 1 volt jogos, összességében egy X reálisabb lett volna.
Most jáccottam le az első edzőmeccset. Jöhetett volna könnyebb ellenfél is, bár tudtam hogy örülhetek ha 4 alatt megússzuk.
Ismét egy edzőmeccs következik, de ez se lesz egyszerű. Bár a magyar-brazil úgy 50 éve még szoros volt, most valószinű sima zakó lesz. -
#8127 en pl nem is rotalok csak ha serultek vagy eltiltottak. -
#8126 Majd pihennek a föld alatt! Nálam nincs pihenés szezon közben! -
#8125 Ez vízilabda menedzser?? -
#8124 -
#8123 Nem fugg ossze de nalam is elofordul neha foleg a kozeppalyan kozepen es a vedok kozepen kapnak pirosat de legalabb akkor pihennek:)))