Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kinyírtunk egy Medusa Queent (Sajna nincs képem a Queenröl), megöltük a Headless Knightot (3x is) .
Egy kis verekedés:
Majd felébredsz!

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
๏̯͡๏﴿
vagy fix, vagy teruleti waypont kell neki... es lehetoleg olyan kornyezet, ahol ha harman tamadnak ra, akkor is leveri oket 😊))
de ehhez modositani kell a klienst sztem...
vannak sztetek ekkora csalo genyak? 😊)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Árnyékvetés
bocs csak kipróbáltam 😛
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
De jo, hogy nagyon gyorsan abbahagytam :-)
Pedig nemsokara be akartam lepni, de igy vicces lesz (csak en nem fogok rohogni rajta)...
kikialtot siman lehetne csinalni, nem nagy kunszt, de sok ertelmet nem latom, mert ugyanannyi erovel le is ultethetne a plusz karit a varosban arulni... 😛PPP
De ha vki okosabb es tud legalabb peldat mutatni ilyen bot letezesere kivancsi lennek... (ne kuldjetek el mert szemrebbenes nelkul kuldom a ncsoftnak (hogy akadalyozzak meg a mukodeset), de attol meg erdekel hogy VAN-E ilyen) 😄
En meg az abuserektol is irtozom nemhogy ettol a szartol... 😄 (ugye nincs is ilyesmi! mondjatok hogy meg senki sem latott ilyent... :C mert elmegy meg az eletkedvem is...)
Birkus Maximus
Jah amúgy most is inkább offline.
Itt is jó programozó képeséggel megáldott ember írhat egy olyan botot, ami írtja a mobokat és szedi fel a cuccokat. Pl ha egyfolytában lopja el a mobot mindenkitõl és nem válaszol az anyázásokra, akkor valószínû bot. De nekem nincs sok tapasztalatom a botokkal kapcsolatban. De pl az nagyon segíti a készítõjét hogy van a /loc parancs.
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
De "Visszajovok" par oran/percen(?) belul.... =DD
Egyebkent meg, milyen bot? (csak nagy vonalakban lesszives vki leirni mit csinaljon itt egy bot?)...
A select next szarul megy (azaz jol megy csak kicsi a hatotavja), a maszkalas meg amugy is huzos a sok agro meg a terep miatt, szoval vki mondja mar meg milyen egy bot itt? Celozni nem kell, az uzlet meg magatol megy, megis milyen bot????! Okosiiiitsatok ki leeeeccciiii! 😄 Tenyleg kivancsi vagyok! (lehet hogy tovabbra is csak siman szar a szerver csak fogni kell vmire a restartot?) 😄
No akkor legalább végre egyel kevesebb lesz a fent említett arcokból 😊
( amugy most is leallt ha nem lenne nyilvanvaló.... )
Valaki röviden, tömören le tudná nekem ítni, hogy mirõl maradtam le?
Köszi!!
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

๏̯͡๏﴿