Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semo1
Akinek mindig sikerul(a nagy Hudini )

HUNrricane
Itt mindenki magyar volt, kivetel Geoinline o egy Amcsi GM.

Majd felébredsz!

Botond
ezt az applepie-t én is ismerem,egyszer lopta a killjeim...van applepie2 is btw
HUNrricane
Tegnap elment az Inqvisitor klán felfedezni, Boss-t ölni.
Kinyírtunk egy Medusa Queent (Sajna nincs képem a Queenröl), megöltük a Headless Knightot (3x is) .

Egy kis verekedés:

Majd felébredsz!

na mi van? nagy a csönd! alszotok vagy locsolkodni ment mindenki? aztán nem ám lerészegedni!

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

ma egész nap (próbálok) játszani az 5. szerveren. ha esetleg valaki ott van. bár lvl 11 vagymuk és orc-on kívül más fajt még nem láttam :o)

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Lynx_TWL
ilyenkor miért nincs leállás basszameg, amikor ledob, és nem tudok visszalépni a tömeg miatt?

๏̯͡๏﴿

phalanx
a pihenést se lenne nehéz megoldani, pl sztem a diablo 2-õs (GetPixelColor) megoldás itt is aklalmazható

Laza
a botokhoz biztosan kell a /loc, mert vmilyen waypont alapjan be kell hatarolni a mozgasat...
vagy fix, vagy teruleti waypont kell neki... es lehetoleg olyan kornyezet, ahol ha harman tamadnak ra, akkor is leveri oket 😊))

de ehhez modositani kell a klienst sztem...

vannak sztetek ekkora csalo genyak? 😊)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Aha! operában nem látszik, explorerrel már oké.

Cactus
De igen!

\"There is no respawn or load game in real life!\"

nem mükszik

Motion blur

Árnyékvetés

bocs csak kipróbáltam 😛

Lynx_TWL
ha megdöglesz az áldás lesz

๏̯͡๏﴿

Nah ott tartunk, hogy pont rákúrtam egy termeteset a monszterre, és akkor inkább disconnect...ha visszamegyek és megdöglöttem, akkor lehet lerugom a tft-t az asztalról.

agyhalál
Linksz meglatlak picsan ruglak😊))

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

MaDFoX
A brigandin cuccoshoz itt a modositott file, de nem probaltam ki (annyi lovem nincs) es nincs is visszakodolva az eredeti formajara (ugylatom nem nezi a game 😄 ) DE ugy hallottam nem csak elvehetik hanem esetleg bannolnak is miatta (mert csak modositott klienssel tudod megvenni es az ellenkezik a beta szerzodessel) GM-je valogatja... ;DDD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Hunnenkoenig
Ezt a jatekot at kene keresztelni "The chaotic logfile"-ra :-)

De jo, hogy nagyon gyorsan abbahagytam :-)

MaDFoX
Latom frankon 45 percenkent all meg a 3 eredeti szerver, elotte jol megno a ping aztan pukk restart es ujabb 45 perc... 😄 Ez de jo sztm mindenki tegyen egy 40 perces homokorat a monitor tetejere ha lejar akkor leul pihen varja a restartot... ...komolytalan...
Pedig nemsokara be akartam lepni, de igy vicces lesz (csak en nem fogok rohogni rajta)...

MaDFoX
Napersze egy klan kikialto mar finomabb aru lenne, csak sztm hamar bebukik... ...de gyerekjatek lenne megcsinalni... ...remelem csinalnak majd vmi hirdetoteblat ingame, ami szuksegtelenne teszi az ilyen szarokat...

MaDFoX
ahha Birka ott pl el tudnam kepzelni (de minek... 😄DD)
kikialtot siman lehetne csinalni, nem nagy kunszt, de sok ertelmet nem latom, mert ugyanannyi erovel le is ultethetne a plusz karit a varosban arulni... 😛PPP

MaDFoX
Hmmmm.... /loc van, de attol meg siman belesetal egy szakadekba, de ha abba nem is (ki lehetne jelolni kesebb teruletet amin belul mozog vagy utvonalat esetleg), az agrokat nem kerulgeti (mindig mashol vannak)... ...azt max onnan latja hogy a logba belekerul hogy beleharapott a seggebe egy zombi... na ha ilyenkor nyomogatja a select nextet meg az utest meg a pickup nearby-t ossze is johet neki egy egy drop, DE ha besetal ket agro koze akkor nagyon rondan lenyomjak (imho) es a pihenes is problemas mert a logba csak sebzes kerul.... ...szoval sztm ilyen bot nem nagyon van VAGY nem biznam ra a karimat, mert lehet hogy mire 5 perc mulva visszajovok a tenger feneken kergeti a halakat, a seggeben pedig kezenfogva ott setal Orfen a Raikelek meg a hangyakiralyno 😄DDD
De ha vki okosabb es tud legalabb peldat mutatni ilyen bot letezesere kivancsi lennek... (ne kuldjetek el mert szemrebbenes nelkul kuldom a ncsoftnak (hogy akadalyozzak meg a mukodeset), de attol meg erdekel hogy VAN-E ilyen) 😄

En meg az abuserektol is irtozom nemhogy ettol a szartol... 😄 (ugye nincs is ilyesmi! mondjatok hogy meg senki sem latott ilyent... :C mert elmegy meg az eletkedvem is...)

Birk@
BOTokat speciális helyzetekben lehet használni alapban; aki nem tud vagy nem akar hozzá érteni az pl gyárthat egy bot-ot, ami annyit csinál, hogy DEdungi hidjan mozog elore-hatra, es tamadja a mobokat ennyi. Ott tudod mire szamithatsz, és nincs sok lehetõség.

Birkus Maximus

Viszont most szerintem már van trade bot is. 1 player gludio közelében néha néha beszólja ugyanazt a szöveget, hogy privben egy másik playert keressen meg az akinek adott tárgyra lenne szüksége.

Jah amúgy most is inkább offline.

Lynx_TWL
nembaj itt a következõ

๏̯͡๏﴿

Olany bot amelyik valamit csinál hogy úgy nézzen ki hogy játszik, de van jobb bot is. Pl diablo 2ben volt boss run bot.
Itt is jó programozó képeséggel megáldott ember írhat egy olyan botot, ami írtja a mobokat és szedi fel a cuccokat. Pl ha egyfolytában lopja el a mobot mindenkitõl és nem válaszol az anyázásokra, akkor valószínû bot. De nekem nincs sok tapasztalatom a botokkal kapcsolatban. De pl az nagyon segíti a készítõjét hogy van a /loc parancs.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Ezzel csak magadat járattad le 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Laza
allitolag vannak nalad karikepek, es nem kuldted at 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MaDFoX
Ferro a kedvenc elatkozott elfuseralt elkenyeztetett elbaszott "Sieghardt"-on (a Kainra csak chatelni jarok... 😄) DE most perpillanat epp egy nagyon fontos hataridos jatekot talaltak ki nekem (ok ugy hivjak munka de szerintem kibaszas...) 😄 Szoval Lineage-t most epp sehol... 😄
De "Visszajovok" par oran/percen(?) belul.... =DD

Egyebkent meg, milyen bot? (csak nagy vonalakban lesszives vki leirni mit csinaljon itt egy bot?)...
A select next szarul megy (azaz jol megy csak kicsi a hatotavja), a maszkalas meg amugy is huzos a sok agro meg a terep miatt, szoval vki mondja mar meg milyen egy bot itt? Celozni nem kell, az uzlet meg magatol megy, megis milyen bot????! Okosiiiitsatok ki leeeeccciiii! 😄 Tenyleg kivancsi vagyok! (lehet hogy tovabbra is csak siman szar a szerver csak fogni kell vmire a restartot?) 😄

"nna, ide se jövök többet, tiszta olyan mint dio/w3 hun chati: tele van idióta bal*aszokkal..."

No akkor legalább végre egyel kevesebb lesz a fent említett arcokból 😊

Lynx_TWL
de sokáig tart ez a leálllás...

๏̯͡๏﴿

Ferro_TwL
Mad te hol jatszol?

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ferro_TwL
Nem csak az felvaltva 1, 2, 3-as server😞

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Lynx_TWL
hát azokat nem kirugni kell, hanem megolni

๏̯͡๏﴿

semo1
de csak a Sieghardt

Semmirol csak a szerver leallas miatti bosszankodasrol 😊
( amugy most is leallt ha nem lenne nyilvanvaló.... )

Lynx_TWL
hát ezt nem hiszem el

๏̯͡๏﴿

Davidus
server anyázás

V9ykn8_TZL0

Crazyn
2 napig nem vagyok, és 360 hozzászólás 😞((
Valaki röviden, tömören le tudná nekem ítni, hogy mirõl maradtam le?
Köszi!!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Ott mar nem, ha fizetsz lehet bot is, mind1.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

A retailben is ez lesz a módszer? mert ez egy szomorú LOL!

GSXR
(SJAW-D9TA-2SPN-EKYJ-KF2A) Itt egy serial.

azert állnak le, mert a bot-os embereket próbálják kirúgdosni

Bartz és Kain is, csak a Sieg vezet 10 leállással.

semo1
De mindig csak ez a szerver?

Na azért ezzel a sormintával már a tököm televan:

Lynx_TWL
AKARTAM KÉRNI

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nem lenne baj...

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hát én az izén olvastma az odlalán,h ogy nem fizetõs aztán ott nem írták úgy emlélxem ezt a fizetõs dolgot....

๏̯͡๏﴿

MaDFoX
Nem hiszem... ...bar a reszletek meg kidolgozas alatt vannak es lehet hogy az egeszet megvaltoztatjak (havi dijat viszont sehogy sem akarnak)... ...a legszebb az lenne ha a plusz lovet visszautalnak ;DDD (napersze ez lehetetlen elkepzeles) de milyen szep lenne: "mibol el? hmmm sarkanyolesbol..." 😄DD