Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egyebkent tenyleg jol rakattantak az emberek huuu milyen szuper es ingyen (hahaha) 😄 Es mar eppen negyvenedszer tisztazzuk hogy a havi dij hianya nem jelenti hogy ingyen (sajnos) 😄
/nem szemelyednek szolt/ 😄
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
eljátsznai sem kell😊
๏̯͡๏﴿
GW NEM LESZ _HAVI DIJAS_ DE FIZETOS LESZ!!!!! csak nem havonta rendszeresen kell fizetni, hanem amikor enni akarsz vagy aludni vagy jobban gyogyulni (esetleg tabori korulmenyek kozott nem gyogyulo serulest szereztel...) a bankba ugyanugy hitelkartyaval tudsz utalni lovet mintha havi dijat adnal fel (csak te dontod el mennyit). a szintedtol fugg a maximalis havi osszeg (gazdagok sem huzhatnak el) es az is hogy egy Ft hany "virtualis" penzt er (lehet fame-olni ;D )...
Szoval penzbe kerul, csak nem havidijas... (nekem szimpatikusabb mert a havidij elmegy 1 honap alatt es pont (ban), mig ez a megoldas akkor is jo ha egy honapot siman kihagyok -- mert mas erdekel, felmegyek es folytatom onnan ahol abbahagytam...) nem mondom hogy jobb modszer, de nekem szimpatikusabb (meg akkor is ha tobbe kerul mint a havi dij 😄D - mert tobbe kerul 😄 )
๏̯͡๏﴿
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Akkor most kozosem menjunk at a WOW forumba es szarozzuk le? 😊) lamasag...
Ugyanakkor nem ertek egyet azokkal sem akik elnezik a fagyast, DC-t, szerver leallast... ...mert beta...
Sztm EZ mar REGEN nem beta... ...beta volt 6 honappal ezelott koreaban... (megjegyzem kevesebb problemaval), nem beszelve a JOB kozel tokeletes mukodeserol (legalabbis nalam)... ...itt a hardverrel van komoly problema, nembeszelve a savszelesseg hianyrol (amikak dragan merik) es feltehetoen a hozza nem ertesrol... EZ megbocsajthatatlan szerintem -- kulonosen egy a nyugati vilagnak szant szerverfarmon... :CC Ami most meg megy, 3 het utan kicsit gyenge (nem?)...
Amugy isten jatek, de az elofizetessel megvarom a GuildWars-ot az tuti... 😄DD (ugyis egy ceg... =D )
Nincs valakinek egy felesleges Serialja , mert nem akarnak küldeni kodot napok ota 😞( akinek van az elküldené nekem? Köszönöm.
Strahd_
én is szeretném kiprobálni
légyszíves
(bár rajtam ez nem fog )"
nah ezt vajon ki írta?😄DDDD
és ki flémelt??? senki, de õ szívesen elküldött mindenkit a picsába.... szal mi vagyunk a barmok😄D
๏̯͡๏﴿
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
de inkabb hagyom, a velemeny nyilvanitas joga minden magyar ember kivaltsaga egy forumban... o is elt ezzel 😊))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
ez meg nem jelent semmit 😊))
lehet bontani a pezsgõt muhalolnoobz (ahogy jóbarátom mondaná)
1: crash: ez olyan beze mintha azt mondanád valakinek, hogy szóljon mielõtt elüti az autó
2: nincs idõ rá, kib.idegesítõ és lassú lenne (nekik akik javítják a szervert)ha óránként be kellene jelenteni a dolgot. Ezért hívják beta testnek többek között😊

Birkus Maximus
ha hónapot jáccottál volna vele, mdonjuk akkro sem érdekelne senkit a vélemény, hogy szar, mert nekünk tetszik😊
๏̯͡๏﴿