Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Irjon mar valaki aki jól tud angolul live-ba GM-ek hogy ne szopassak meg 10 embert. Azt hiszem van valami GM listazo parancs...
grebber
ARANYON VAN!!!!!!!!

Lineage II és CoH GOLD

<2004-04-12 @ 19:32 - Berkenye>

Aranyesõ, kéremszépen! Az úgyis olyan szép, szebb, mint a barka 😄 A Lineage II a kiadója szerint még áprilisban a boltokba kerül, és a City of Heroes pedig egészen pontosan május elõtt... 😊 Titkos besúgóink kiderítették, hogy valójában hazudtak és mindkét játék április 28-án válik megvásárolhatóvá, természetesen csak észak-amerikai olvasóink számára. A többiek várjanak még egy kicsit.

Info: Gamestar!

Next PC upgrade: 2022

Gorii
bazz ez nevetseges ekkora geci lada nepseg pffffffff

semo1
Ha van koztetek human wizard HELP

Van 1 rossz hírem:
Az Amazon.com-on található Lin2 Subscritpon card
nem más mint két havi elõfizetést tartalmazó valami.
Semmi köze a játékhoz, szóval azt magát mindenképen
meg kell venni 😞

Basszameg azért ezt télleg nem kellett volna, túlzás
hogy bannolnak. Hmm legközelebb legyél visszafogottabb 😛

Ferro_TwL
Irj a forumra ne hagyd annyiba. Kocsogok, ezek nem Gm-ek hanem par unatkozo hamburgerzabalo balfasz.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Davidus
Azt tedd hozzá hogy stupid GM-eztel a chaten😛

V9ykn8_TZL0

dzsonesz
Es hogyha most azt mondja valaki h beta teszten ilyenek szoktak lenni azt komolyan megkeresem es pofanvagom😊)

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
ARROL MEG NEM IS BESZELVE H MEGINT UA VAN MINT SZERDATOL H NEM LEHET BELEPNI SOT ACC NAL IS ALIG LEHET TOVABBJUTNI......

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
HAT BAZZ EZT NEM ERTEM MIERT KELL EZT BAZZ!!!!!!!!!!
KVA ANNYUKAT NEM TUDOM MIT KEPZELNEK MAGUKROL H ILYENEKET CSINALNAK CSAK AZT NEM ERTEM H HOGY AKARJAK H ELOFIZZESSEN IGY BARKI IS!!!!!!!!!!!

HUNrricane
Ha valakinek van egy fölös Accountja légyszi írjon.

Majd felébredsz!

HUNrricane
Rám szállt a Ryholit GM.. Már reggeltöl fogva szivatott Ryholit, amiota segitettem Geo GM-nek. 3x felraktak egy olyan helyre ahonnét nem tudtam lejönni, és ha sikerült is akkor az elf faluban lettem ami üres volt és nem tudtam mozogni. De sebaj a játékot ujrainditottam és akkor a világ egy másik részen találtam magam.
1. valmi tük hüle dolog miatt, rakott fel.
2. azért mert kihasználtam hogy a MOB-ok, balfaszok.(de ezt nem csak én használtam ki, de szerintem csak indok kellett neki)
3. Már indok se volt automatikussan oda rakott, mikozben a leveses questet csináltam.

Most meg csak játszok és hirtelen Disconect. Vissza léptem és a 27lvl-es karim eltünt. Utánna vártam egy kicsit és megint be akartam léptem de már az accountom nem mûködött.

Aztán ez mind azért, mert nem tetszett egy másik R.GM-nek hogy segítek Geo. GM-nek.
Mert páran leakarták PK-zni és megmentettem, kellet neki 50k hogy meg vegye az new íjjat, adtam neki 50k-t, és erre mi a köszönet,,,, bannol egy másik GM.

Ha lehet adni egy ötletet; aki mesztelenül egy szál kanállal öl sárkányt azt nagyívbe kerüljéek el, mert az csak bajt hoz rád. Ne segíts nekik, mert akkor rád szál a többi GM és simán bannolnak.

Lehet hogy idõlegessen bannoltak csak, nem tudom.
De sajna a klán pénze (550k) oda veszett, +nem tudom bevenni a további 5 karaktert akivel ma este 19:00-kor találkoztam volna. Azoktól utólag is bocsánatot kérek.. Máskor nem leszek ennyire segítõkész...

Majd felébredsz!

én reggel 6 óta nyomom folyamatosan csak 1x volt reset

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

dzsonesz
kva eletbe h 2 napig nem lehet normalisan jatszani rohadjanak meg

dzsonesz
Most megint m9ivan kezdik megint h nem lehet belepni??????????????????!!!!!!!!!!!!!!44

Botond
elképzelhetõ...btw újra nyomom hébe-hóba,jövõhét végéntõl pedig aktívan,ha van kedved újra belecsaphatunk a munkába...törpöm 13as még mindig
mazsa
Miért nem megy az update server? 😞

akko' jó!
Cactus
Én biztos nem, mert én sem tudom még, hogy hogy lesz 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

a 2. szerveren van mindenki. csak én az 5-en. :o(

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

ha megkérek vkit hogy magyarázza el az elõfizetési rendzsert lehülyéztek?
Nekem 12ó alatt megérkezett a serial számom. 😊 Hol nyomjátok vagyis melyiken vannak a Magyarok a 6 server közül?

Birk@
Jobban jártál volna ha egyenként adod oda személyesen a jelentkezõknek 😊 Ha valaki használja egyiket, legalább írja be ide 😊

Birkus Maximus

Na ma én leszek a húsvéti nyuszi. Megérkezett az 1 hete regsztrált 3 serialom, de mivel már sikerült kódot szerezni felajánlom a nagyérdemûnek:

UCFU-87CY-3KYN-SL7A-VJCE
TFKV-PVCR-GKU5-AQ2A-JLMQ
UDAT-8RVG-ATQJ-ELGH-JPNN

What\'s your excuse?

krob
... geppisztollyal... 😊

krob
Ja igen, az en moblopom DE volt

krob
Sztem csak hasonlo nevu volt.
Magam is talalkoztam vmi almas pites nevu assassinnal, seggbe is akart szurni, mikor baszdkiakurvaanyaztam neki de vmi santa pupos kocsog volt, mert egy torpet sem birt utolerni es hatbaszexualni😄DDDD
Pedig koztudottan nem vagyok gyors es fordulekony tipus😊)))
Ja es nem hiszem, hogy magyar lett volna az illeto, mert csak a negybetuset ertette, sztem tuti nem applepie volt, csak vmi nagyon hasonlo nevu ....

Lelõttem???? Én Knight vagyok!
aha! nektek is áll? (mármint a játék!)

Cactus
Izomszagot érzek

Botond
pedig de,goblin lordot bespoiltam,erre lelõtted és ezt vagy 5x
Én nem szoktam mobot lopni fõleg nem kill-t. Ugyanis ez nem az en stílusom. Egyebkent meg nem hiszem hogy egyforma mobokat ölünk...
Botond
le is jött
88china88: when's time the server go down?
someone: bla bla
Solida: about 15 mins
(abban a pillanatban)Announcement: The servers will go down in 15 minutes.
Solida: told ya 😊
someone: h4x0r lol
Announcement: Find a safe place to log out.
(PM)Rhyolite: 😉

aki ilyen jóban van a gm-ekkel az elintézhetné h. átvigyem a karimat oda! :o))

HUNrricane
De vannak rossz oldalai is...
Ez már nem vicces.

Majd felébredsz!

Cactus
Ezzel már lehetne érvelni egy hivatalos fórumon 😄

Cactus
Ez a te választásod volt, hogy oda mész :/

HUNrricane
Hát nagyon jó ha ismersz pár GM-et 😊..

Majd felébredsz!

:o)) micsoda kalandjaitok vannak!! nem játszik senki az 5. szerveren????? egyedül vagyok

Ferro_TwL
Mindenki rajta van azon a lsitan amit Craz csinalt? Mert tegnap talakoztunk ApplePie-al, egy csomoszor lattam mar es nem id tudatm hogy magyar. At kell tanulmanyoznom rendesen😊
(Az mondjuk rosszul esett, hogy mikor szoltunk neki hogy partyzzon velunk, mert Skrad lelepett es 3-an nem tudunk bemenni turek tabor kozepere, azt mondta, hogy nem eri meg neki, meg nekunk se. Baszki mindenki a huje armor-rol iteli meg a szintet, de akkor is ez marad, mig nem lesz dual sword😄 Bar az is kozre jatszahott, hogy amikor talakoztunk epp holtan fekudtem😄 De nem tehettem rola, az allando leallas miatt egyszer egyedul viszarakott a turek tabor kozepere onnan meg nem volt menekves hiaba futottak ezerrel a tobbeik, hogy segitsenek😄)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

miért jó ha kinyiffantasz valakit? úgy értem milyen hasznod van belõle?

Cactus
Hihetetlen, sikerült tradelnem...nem halt meg a server 😄
Egyébként tegnap aszaltam egy srácon, jön szembe DE város környékén, szép piros névvel. Mondom ezt nem hagyjuk annyiba, Power of Mana enabled aztán hadd menjen. Egy vazsitól megpusztult, de mormogott valami ilyesmit, hogy "ne csináld léci" meg ilyesmi. Jóvan, whispezek neki, hogy bocsi, nem láttam mit írt. Erre én voltam a f*sz, mert megöltem egy pirosat. Másztam 100 métert és megint jött szembe pirosan. OLYAN MOCSKOS MÁKJA VOLT, hogy épp swappoltam egyet és mire rendbejöttem már elment 200 méterrel mögöttem. Igaz kergették vagy 5en 😄

HUNrricane
#11727 ebben a topicban van a róla kép..

Majd felébredsz!

😄
Csak Hali helyett nehogy azt mondja nekem hogy picsába 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

az alapokat tanítottad... :o)

Botond
akkor is lopta a killt,ha magyar,ha nem
HUNrricane
Már tud egy kicsit magyarul, szoval ha peticiot adtok be, ne lepõdjetek meg ha Hali-val köszönnek 😊. Ezeket a szavakat tanítottam meg neki: Magyarország, Hali, Köszi, Picsába.. 😊

Majd felébredsz!

Ja a shyysslyssvalamire gondolsz? 😊
Azt mi is megöltük ketten Zoleeval(Oracle) elõzõ héten. Éppenhogy de így is csodálkoztam hogy összejött.
Látom már építetitek fel a kapcsolatot a GMekkel, helyes 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman