88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MeoH #66815
    WAAAAA ITT most MADNESS van,WAAAAAAAAAAAA. Es meg te is josz a free szervereddel, THIS IS...OFFICIAL FORUM!!!!!!!!!!!! Muhaha. SZoval a FREEServerForum feliratra kattintva , megfogsz vilagosodni. Ott foglalkoznak eroteljesen freeszerverekkel, fgonak segiteni mindenben ha kerdezel.
    En szerettem ezeket a havi 1 lightside vs DARKSIDE vitakat, jopofak. CSak nagy hiba, hogy sosem lesz vege. Megkulonbenis, en voltam legit player is, tudom milyen, es tudom mirol beszelnek, de Ti, ha nem hasznaltatok a "tiltott gyumolcsot", honnet tudjatok hogy mirol beszeltek? Megertelek en titeket, az erveiteket, hogy fogalmazak, hogy ne legyen serto... csak letojom. Ez a legiten ismered a karaktered es uberpvps leszel baromsaggal ne gyertek. Es ha fut offon 3 kliensem, mellette pedig heteket highraten tolom, tobb ezres pvp ponttal? Nem attol leszel jo pvpes, hogy nyomkodod az f1-f3at... Chara draga, nem akarlak megbantani, de a legitsegrol en nem papolnek... Szoval jo grindot mindenkinek, ki ahogy erzi.

MeoH - walker user, farmerboss, scammer, exploit user, acc.scammer&recaller and hacker, adena&toon trader and offical server HEADGM.
  • Sorbon
    Tessék!Este kerestelek de nem válaszoltál
  • BEAST #66808
    WOAH!! gief :DD:DD:D
  • BaalKain
    78-79 mégdurvább :D
    Aszittem sosem lépem meg, pedig igyekeztem ám.
  • ErrOrHUN
    nem jó a példa, a sportban is akkor leszel jobb, ha rengeteget ismételsz dolgokat.
    akinek nem tetszik a botozás, az nyugodtan szedjen össze 350 milla XPt 77->78ra 10k-ként
  • Gordis2k
    Légyszi tegyél be egy screanshotot abban a buffban a statjaidró ami a képen van plsss. Nem baj ha walkeres a kari nekem olyan SC is jó szerintem úgyan az lesz az érteék:) mégha nem is tanultad meg grind közben, hogyan kel hátbaszurni egy mobot...:)):):)

Azért hozzászólok én is (természetesen):

Ezeréves téma valóban, de én nem értek egyet azzal, hogy ne irjunk róla. Miért ne hajrá valami téma mindig kell. És mint a régi házasok fel lehet fujni kis dolgokat, vitázni és beszélgetni a semmiről újra és újra mert hát ne legyen már unalmas az élet!.

Nem én játszok offon a legrégebben de nagyon jól ismerem azokat akik soha nem hagyták abba és akiket mélységesen tisztelek L2ős tudásukért. Büszke vagyok arra a hatalmás tapasztalt és "lexikális" tudásra amit L2ben összeszedtem. Olyan részleteket és olyan mélységeket is ismertek amiről sokaknak foggalmuk sincs. Mégis nézétek csak végig a Fórumot(abszurd kérés:)) ha szekijoe, sanca vagy iluvátor bármihez hozzászól soha nem kezdek el kötekedni. Ez az amit úgyhívunk tisztelet! Én tisztelem a munkájukat mert évek ota kitartóan fejlesztették a akaraktereiket. Mert én tudom, hogy az a hatalmas kitartás amit beleöltek ebbe a játékba az mélységes tiszteletett kíván. És tudom, hogy amelet, hogy az elmult években eltökélten küzdöttek, hogy a karaktereik magas szinten legyenek és tudom menyire brutális energiákat ölelt ez fell. Iluvátor akit bannoltak... nála legitebb playert nem ismertem soha nem botozot nem is gondolt rá. Mikor már mindenki sétált még ako is kézel tartota 10+ orákon át a szobákat.. aki a legnagyobb tank akit ismerek... és tudom mert otvoltam amikor megértette megértette, hogy ha telyesen nem él életet RL akor is mindenki magasabb lesz nála 0 energia befektetéssal. És tudom Ilu a mindene volt és elvesztette mert 3 év után szerencsétlen időben adta fel és botolt. De tudjátok mit. Azt a három évet élvezte ugyan... de pontosan tudja, hogy 3 hónap alatt 100ad!!! anyi energiával elérhete volna azt amit akar... és tudom, hogy mindegy mi van nem fog többet kézzel szenvedni.. évekig fél napokat. Senki nem tartot ki addig amig ő senki akit ismerek. De még ő is belétta +év sokkal több mint 2 hónap... és annyi kell, hogy magasabb szintű karakterekkel pvpzek mint amiért ő küzdött.

Bestbd acc:

Created On: Aug 10, 2007
    Account Type: Standard
    45 napja hoztam létre az accot kb. 48 orát forditottam rá tisztán szinteket vertem vissza farmolás céljából 60+on! És 1-1,5 hétig funoltunk és eventelgettünk. mégis órákon belül a 70+osok táborába lép.
    2 hónap és kényelmesen 76+ os lesz minden kis tesójával. Se időm se energiám grindelni. De 2 héten belül megelőzöm aFranz legit playereit úgy, hogy közben élem az életem lemondások nélkül.

Mindenki maga dönt én is ezt tettem. És évek munkáját látom értelmetlennek és bárcsak mindig így tettem volna. Shanway ma nem lenne olyan "alacsony szintű". Nem tudtok észérveket felhozni miért jó ugyan azt a szörnyet ütni hetekig és , hogy abbol mit is tanulsz... megtanulok focizni ha egész nap a falnak rugdosom a labdát?

Szivesen folytatom a vitát én imádom:)
    Shanway acc:

Created On: 3 Nov 2005
    Account Type: Standard
    9 hónapig sétálló nélkűl játszottam nem ritkán 3 accot kézzel boxolva. 76/64 voltam mikor először beléptem vele sétálóból még azt is tudom egy szombati napon, hogy az RSel tudjunk raidelni mert kevesen voltunk és én hoztam az összes buffert és DDt. És akkor értetem meg menyire nehéz 20 orót játszani egy nap Insert bill. nélkül.
  • Sorbon
    Hülyeséget beszélt igy van, de ezért nem kéne 1 oldalt végig vitatkozni a botozásról

UI: WTB S grade elixir receptek (mp,hp) pm ingame vagy itt pls! Köszi
  • z0l3e
    rohadtul nem tud érdekelni hogy ki legit nem legit, de régen láttam ekkora marhaságot:
    "De ha nembotozol akárhol soha nemlesz Semmid! Vagy 1000 Év amig összekuporgatod a A vagy az S Gradet.
    UI.: Csak azok nemszeretnek botozni akik nemértenek hozá!:)"

78SwM(92%)/61Destro (A/S cuccok) 59SE +pár 100kk adena ebay/bot nélkül (nem 1000 Év csak 1)

senki ne mondjon nekem olyna baromságokat hogy bot/ebay nélkül nem lesz semmid
    (a srácnak nem ártana az agyára is szedni "táplálék kiegészítőt")
  • Sorbon
    GZ!!! Ideje volt :)
  • Sorbon
    Uram isten még mindig a régi nóta. Legit, nem legit, botter, nem botter. Kit érdekel!!! Uraim elárulok egy nagy titkot, képzeljétek a Franzra Sh-ról átjött játékosok mindegyike legitben húzta az első kariját. Én is igy csináltam 70-ig. Nem volt egyszerű főleg egy sps-t (többet ültem mint öltem). És mit értem el vele? A nagy semmit, illetve azt hogy az xp spotok helyeinek mobjaiból kiselőadást tarthattam volna az egyetemen. De könyörgöm ennek a játéknak a pvp a lényege. Aki nem azért játszik annak maximális tisztelet de kicsit hülye! Nagy non-botter RM, ez is hülyeség 3 videót is tudok linkelni ahol mr. RM-esek botból tolják. "Én nem fogok botozni mert az rossz" , elhiszem, mindenki igy kezdte, de 1* érjél el lvl 79-re ahol egy rohadt százalékért 5 órát kell xplni Paganban. Kicsit gondolkodjunk.....nekem mindegy ki botozik és ki nem de ne erről szóljon már az SG állandóan. Tudjátok mi a különbség walkerből felhúzott karim és a legit között. Az hogy amig a legitnél állandóan csak a grind ment, addig a walkerosnál mivel megvolt a szint (ezáltal a nagy klán is) siegeltem, mass pvp-ztem, élveztem a játékot és negyed annyi időbe és energiába került elérni a szintet. Egy szó mint száz mindegy ki legit ki nem, mindenki döntse el maga de NE HANGOZTASD EZT SG-n, mert senkit sem érdekel.
  • Skynet85
    Férre értés ne essék nem keresek ideológiát nem próbálom megmagyarázni pl miért jó és tiszteséges és elfogadható amit teszek tudom hogy csalok de vállalom én már csak iylen ,,bünöző" típus vagyok:)

Tény, hogy van rá okom, hogy miért teszem, de ez mindenkinek más és más számomra ez nem ideológia hanem belső kényszer.

Egyébként, hogy teszi tönkre pl az én farmoló törpim a te játékodat?
    Árakat nem az én egyetlen szem törpim foglya befolyásolni hanem azok akinek 2-3 caffejuk csak arra van hogy farmereket foglakoztatnak éjjel nappal éhbérért, hogy szedjék a kesht nah és persze velük úgy se tudnak semmit kezdeni hisz nem botok emberek, akik élő robotok, nah ők teszik tönkre a játékodat nem én...
  • Skynet85
    Nyugi én se fogom sajnálni magam ha bannolnak, csalok, ha elkapnak tegyék csak, így járás, egyébként biztos jó a pvp lvl 20-on is de nekem nem az igazi főleg, hogy a jó dolgok mint pl sige stb, csak magas szinten élvezhetőő de tény nem az a legitim módja a játéknak ahogy én játszok de ez van ki így ki úgy:)
  • Sámán
    Most ezt nem arra értem hogy valaki szétbotozza az agyát, aztán midnenki orra alá dörgöli hogy ő mekkora f*sza gyerek mert villámgyorsan überszintjei vannak übercuccokkal, és lehetőség szerint végigpkzza a szervert... Aki paraszt az paraszt, de azért nagyon nem mindneki!
  • Sámán
    Hülye példa... De az életben ha valaki talál egy kiskaput és akárcsak etikai "csalással" iszonyat összegeket akaszt le, még ha ezzel effektíve másokat nem is károsít meg (botozók azért nem scammerek), sokank mondják hogy "ők aztán ilyet soha..." és aztán egy átlag villanyszámlánál kétségbe esnek, pedig ők becsületesen "játszanak"... -és rohadjon meg mindenki akinek sok pénze van és életében nem dolgozott, tönkre teszi a "rendes emberek" életét...
    Az ilyen lehetőség mindenkinek adott -van aki kockáztat és jól jár, van aki kockáztat és kibanolják/lecsukják... -mindenki eldöntheti hogy mennyit vállal fel belőle...
    Álltalában akik a legnagyobb hanggal vannak azok az első adandó alkalommal minden "pénzre lecsapnának", de amikor nem merik (merthát pénz az kéne, de ha valamit "csinálni is kell" akkor az már para...) akkor ők a nagy becsületesek és mint írtam, akinek sikerült, azok rohadjanak meg, kígyót/békát lehet rájuk köpködni, bár nem tudom mitől lesz tőle egy picit is jobb... Dehát... magyaroknál... akinek picit jobb azzal csesszünk ki ott ahol lehet, mert ez "milyenmá" Ha én szívok, szívjon mindenki...
  • Tüskés
    Egyensúly mindig kialakul, csak vannak, akiknek nem tetsző egyensúly alakul ki.
  • Rorgosh
    Az ember mindíg talál vaamilyen ideológiát arra, hogy felrúgja a szabályokat....
    Az pedig egy kicsit sem zavarja őket, hogy a másik járékát teszi tönkre...
    De hát botozni ollyan kirrráááály...
  • Tüskés
    Én inkább elfogadnám, hogy lassan fejlődöm. Ez nem egy verseny, hanem egy szórakozás. Amikor kedvem / időm van játszani, akkor játszom, amikor kedvem van fejlődni, fejlődöm, amikor nincs, akkor nincs. No persze mindenki úgy csinálja, ahogy kedve tartja, de megbocsásd, ha nem sajnállak, mikor bannolnak. Ahogy senki mást sem. A pvp... egy kedves ismerősöm bizonyította nekem egy fél éve, pvp-zni bármilyen szinten lehet :) Dion mellett is, nem csak Goddard ostrománál.
  • Rorgosh
    Sziasztok! :)

Kövezzetek meg, de én nem örülök annyira a karaktertranszfernek...
    El is mondom miért. Pl. a Franzon az elmúlt 1 évben (amióta megy a szerver)szépen mindenki felhúzta a karakterét. Van aki így, van aki úgy.
    Ki is alakult egy erőviszony rendszer, amely persze folyamatos változásban van, ami jó, mert így szép az élet.
    Erre most ide fog jönni több 100 76+-os, jó eséllyel a subjában is 76+-os karakter. Mert ők itt majd megmutatják, hogy milyen pvp-királyok... Jó részüknek legalább 1, de sokuknak 2 év előnye van a szerveren játszókhoz képest, ami megmutatkozik a felszerelésben, és a skill enchantok számában, mértékében.
    De akkor mi lesz azokkal, akik ezidáig a szerver fordulatos történetét, történelmét alakították?! Legyen szó akár a hírókról, akár az olyan játékosokról, mint Phoneixknight, vagy jómagam...
    Mert az teljesen viágos, hogy aki ide jön majd a transzferrel, az nem beilleszkedni akar majd a meglévő rendszerbe, és úgy alakítva annak történetét, hanem felrúgni azt...
    Mert ő már a subjában is 76-80-as karakterével, már nem akar több xp-t, meg egyebeket, csak folyamatosan gankelni fog, aztán, ha épp nincs kedve, kilép. Aztán a másik szerezze vissza a CRP-t ahogy tudja... Nyilván, az újonnan érkező szuper pvp kariktól nem tudja: ők nem online, ha épp nem gankel...
    Arról nem is beszélve, hogy a Franz és a Teon eléggé leterhelt szerverek, minimálisra szűkült fejlődési lehetőségekkel. A többi, a kiürült, unalmas szerverekről érkező karakterrel már egyszerűen nem is tudom, hogy hogyan lehet majd fejlődni...
    Mert az emberek oda fognak menni ahol élet van...
  • Rorgosh
    Szia! :)

Épp erre céloztam, amikor arról apvp-ről beszéltem.. :) Eleve úgy kezdtünk neki, hogy esélyünk sincs... Egy A grades party egy S grades ellen... És a végén mi lepődtünk meg, hogy milyen sokáig húztuk... :) Ha egyébbként időben kiszúrjuka healerüket.... DE ez már nem történt meg, szóval a GF/PN nyerte azt a kört...
    De nekünk sem kell szégyenkeznünk. Becsülettel kitartottunk, holott tudtuk, hogy jönnek, hogy kik jönnek, és volt EE a partyban..
  • Rorgosh
    Szia! :)

Szerinted mire írtam, hogy már megint war klán tagja vagyok? ;)
    Igen, sikerült! :)
  • Skynet85
    Teljesen egyetértek veled és tényleg respesct azoknak akik pusztán kézzel húznak egy karit mert abban téynleg meló van annó én is így játszottam meg is buktam mindenből... sanja ha játszok akkor játszok, és nem érdekel más ebből sikerült kinőni viszont manapság napi 1-2 óra se jut gamra max hétvégén, így meg nem lehet karit fejleszteni vagy tényleg 1000 év mire lesz vmid viszont ha lesz heti 3-4 órám játszani abban az időben szetnék funolni pvp-ni(az se érdekel ha frag zsák leszek mert nem értek a karihoz) csak élvezni szeretném ahhoz meg cucc kell + szint az meg heti 3-4 óra alatt nem jön össze...
  • ZsuzS
    apropó értesitsetek ha új slick video érkezik :)
  • ZsuzS
    "De ha nembotozol akárhol soha nemlesz Semmid! Vagy 1000 Év amig összekuporgatod a A vagy az S Gradet. És ezuton is Szeretnék Köszönetett mondan a sok okos Kinai Farmernek (Vagy mittom ki a tököm találta ki a Walkit) Hogy megalkoták ezt a csodálatramélto Idö / Pénz megtakarito programot!:) "

Sajnos sokan másban sem tudnak gondolkozni :(
    A soha nem lesz semmid...háth.....ez is kicsit erős :) hisz alapvetően a játék arra épült hogy kézzel szépen okosan aranyosan játszol :)
    De mindegy:) én nem fogok senkit és nem is akarok meggyőzni :)
    Csak ezek a hsz-ok oylan viccesek :)
  • Tüskés
    Flame: Szerintem amiket válaszoltál Sirchnek, azokat is gondold végig, még mielőtt komolyan gondolom, és komolyan kinevetlek.
  • Klemice
    grat :)
  • VipJoco
    ŐŐŐ Ha már Sorbon akkor én is
  • MeoH #66784
    1.sor: szinten anyad. 2.sor: helyes, nem atjaro haz, a lenyeg meg a NEM NAKED kari:P
    Plusz info ugyanattol a sractol(az infok a texasi ncsoft meetingrol szarmaznak 1ebkent, a srac csinalt 1 interjut vmelyik dev-vel, szoval ezek megint csak felhivatalosak:D):

The guy I talked to would not be specific about anything and getting anything from him was like pulling teeth. It appeared that all the info he gave would all start with the release of CT1. When I asked about server transfer he only said ONE toon per account with ALL inventory and adena will be allowed to move to another server once. You can take that however you want but it seems pretty clear to me, it means everything. A cost of transfer was never mentioned. If you already knew the info then I guess this is just confirming what you already knew. I cannot say that this is 100% accurate but it came straight from the mouth of the lead producer as we were standing around at the buffet table. I was the only player from Dev attending so I got what little info I could to bring back. I also get some special circlet for attending the meet and greet. It will be put into my inventory soon

Forgot about this one.

- There will also be 2 active battle bars instead of one active with three bars up. He said that you will be able to work more macro's at a time due to a new bar setup. Nostromo will still be legal, the production team use's them for their toons.

All those guys play L2 and at one time had a clan on one of the servers made up of GM's, production team members and tech support ppl. They had to disband after someone found out about it. Most of them deleted all their toons and started over. The guy I asked said that he current toon is a lvl 76 BD with HE sub but wanted to go PR instead of HE. All the L2 team members that I spoke too were eager to talk with players and extremely friendly, good peeps.
    Its the same info that is floating around out there. The transfer of damge over the enire party, shield bash, higher resistance to archer/mage attack for tanks. The production team knows that there are fewer and fewer tanks playing because of the damage that other classes bring. I was told that they are working to bring tanks back into the game. When I asked about Dorfs and their lack of PVP tools at endgame he just laughed and said that they are rich, what else do they want?
    Botting was of course mentioned and as usual there is no new method to combat it. I was told that thousands of accounts are banned everyday and that everyday thousands more are created for botting. If a toon is caught botting then all accounts associated with that bank account and credit card are banned as well. I am sure that some of our readers can confirm or deny that. I mentioned the selling of adena from vendors in each town as a way to limit the bots. He said that the players with money would have the unfair advantage..........hmmmm isnt that happening now? I said that at least the bots in the cata and hunting area's would disappear but I am not sure how the economis on the server would be affected by such a move. There are other MMO's that use that method to control botting but I have never played them.

Since one of my friends is an OL I asked about buffing pets for the OverLord. I know that Alliance or clan buffing of pets is out of the question but what about party and the individuals pets? He said that no one has ever mentioned it but he liked that suggestion and that it would be looked into.
  • BEAST #66783
    kivetelek mindig vannak, semmit sem cafoltal :p ... non-botterek kozott is ugyan ugy van lama, eppugy mint ebayrol vett karakterrel is lehet valaki jo jatekos. Idovel vagy belejon valaki, vagy kezd masik kasztot ami talan kozelebb all a szintjehez xd
  • B@lu
    Cafolom...aki ismeri Slickfifty t tudja mirol beszelek:)

(1edul olt le egy party nukert pvp ben....)
  • Gordis2k
    The cap at lvl 80 will remain but it will become harder to lvl from 75-80. You better get it now!!! pontosan ANYÁD!!! bár decemberig pont meglesz:)

Server transfer will be a one time event per account....... ez megint mi a faszom... mi az hogy egyszer baszod...
  • L2Goku
    Gordi ha tudsz lenni msn en plz:D sztem kell még 1 acc nekem:) Vagy aki tugya holehet venni CD keyt neten Házhozszálitásal Post plz. =)
  • L2Goku
    Amugymeg 3éven keresztül freeztem hid el tudom mimegy Freen! ......
  • L2Goku
    Deszerintem SENKINEK SINCS ODAIRVA HOGY KÖTELEZÖ A BOT PROGRAMOT HASZNÁLNI!Nemszereted? Akkor nehasználd.. De Kinek a Pap ....
  • L2Goku
    Hát az egy dolog hogy te nembotozól de tudod nemindenki élvezi a PVE t manuálbol.....
  • GamerAdams007
    Hát jó, nem nukerre gondoltam, inkább tankokra PvP-ben, illetve a healerekre raideken, akik néha enyhén elbénázzák a dolgot, legalábbis ami az én tapasztalatom 40-50 környékén.
  • Sirch
    És mi mind csodálunk a fantasztikus tudásodért és sok tapasztalatodért, amivel ezt a sok baromságot összehordtad.
    Biztos pontos adatok alapján állapítottad meg a free-szervereken botozók százalékos arányát, mint ahogy az ingyenes 1x-es szervert kedvelők intelligenciáját is, nem is beszélve a botozást mellőző játékosok kudarccal terhes nyomasztó játékélményükről kialakult képet, miközben a becsületes játékot hírdetve próbálják leplezni nemértésüket egy automatizáló programhoz.

A világért se gondold, hogy személyeskedni akarok, vagy kötekedni, csak gondold át, miket írtál. Érdemes, én is jókat röhögtem rajta. :)
  • TruBy
    The cap at lvl 80 will remain but it will become harder to lvl from 75-80. You better get it now!!! Anyád
  • BEAST #66773
    azert nem tul nagy tudomany kiismerni egy karaktert :)
  • GamerAdams007
    Szerintem a kézzel felhúzott karik, illetve a felbotolt karik között a nagy különbséget még talán az is jelenti, hogy aki saját maga szenvedte el X levelig a kariját, addig megtanulta használni. Aki meg 1-eől 80-ra végigbotolta, és teledonate-elte magát, az nem biztos, hogy ugyanolyan jól is tudja használni.
  • TruBy
    Sikerult felvételt nyerned az OGD-ba?