A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sorbon #66801 Uram isten még mindig a régi nóta. Legit, nem legit, botter, nem botter. Kit érdekel!!! Uraim elárulok egy nagy titkot, képzeljétek a Franzra Sh-ról átjött játékosok mindegyike legitben húzta az első kariját. Én is igy csináltam 70-ig. Nem volt egyszerű főleg egy sps-t (többet ültem mint öltem). És mit értem el vele? A nagy semmit, illetve azt hogy az xp spotok helyeinek mobjaiból kiselőadást tarthattam volna az egyetemen. De könyörgöm ennek a játéknak a pvp a lényege. Aki nem azért játszik annak maximális tisztelet de kicsit hülye! Nagy non-botter RM, ez is hülyeség 3 videót is tudok linkelni ahol mr. RM-esek botból tolják. "Én nem fogok botozni mert az rossz" , elhiszem, mindenki igy kezdte, de 1* érjél el lvl 79-re ahol egy rohadt százalékért 5 órát kell xplni Paganban. Kicsit gondolkodjunk.....nekem mindegy ki botozik és ki nem de ne erről szóljon már az SG állandóan. Tudjátok mi a különbség walkerből felhúzott karim és a legit között. Az hogy amig a legitnél állandóan csak a grind ment, addig a walkerosnál mivel megvolt a szint (ezáltal a nagy klán is) siegeltem, mass pvp-ztem, élveztem a játékot és negyed annyi időbe és energiába került elérni a szintet. Egy szó mint száz mindegy ki legit ki nem, mindenki döntse el maga de NE HANGOZTASD EZT SG-n, mert senkit sem érdekel.