A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Légyszi tegyél be egy screanshotot abban a buffban a statjaidró ami a képen van plsss. Nem baj ha walkeres a kari nekem olyan SC is jó szerintem úgyan az lesz az érteék:) mégha nem is tanultad meg grind közben, hogyan kel hátbaszurni egy mobot...:)):):)

Azért hozzászólok én is (természetesen):

Ezeréves téma valóban, de én nem értek egyet azzal, hogy ne irjunk róla. Miért ne hajrá valami téma mindig kell. És mint a régi házasok fel lehet fujni kis dolgokat, vitázni és beszélgetni a semmiről újra és újra mert hát ne legyen már unalmas az élet!.

Nem én játszok offon a legrégebben de nagyon jól ismerem azokat akik soha nem hagyták abba és akiket mélységesen tisztelek L2ős tudásukért. Büszke vagyok arra a hatalmás tapasztalt és "lexikális" tudásra amit L2ben összeszedtem. Olyan részleteket és olyan mélységeket is ismertek amiről sokaknak foggalmuk sincs. Mégis nézétek csak végig a Fórumot(abszurd kérés:)) ha szekijoe, sanca vagy iluvátor bármihez hozzászól soha nem kezdek el kötekedni. Ez az amit úgyhívunk tisztelet! Én tisztelem a munkájukat mert évek ota kitartóan fejlesztették a akaraktereiket. Mert én tudom, hogy az a hatalmas kitartás amit beleöltek ebbe a játékba az mélységes tiszteletett kíván. És tudom, hogy amelet, hogy az elmult években eltökélten küzdöttek, hogy a karaktereik magas szinten legyenek és tudom menyire brutális energiákat ölelt ez fell. Iluvátor akit bannoltak... nála legitebb playert nem ismertem soha nem botozot nem is gondolt rá. Mikor már mindenki sétált még ako is kézel tartota 10+ orákon át a szobákat.. aki a legnagyobb tank akit ismerek... és tudom mert otvoltam amikor megértette megértette, hogy ha telyesen nem él életet RL akor is mindenki magasabb lesz nála 0 energia befektetéssal. És tudom Ilu a mindene volt és elvesztette mert 3 év után szerencsétlen időben adta fel és botolt. De tudjátok mit. Azt a három évet élvezte ugyan... de pontosan tudja, hogy 3 hónap alatt 100ad!!! anyi energiával elérhete volna azt amit akar... és tudom, hogy mindegy mi van nem fog többet kézzel szenvedni.. évekig fél napokat. Senki nem tartot ki addig amig ő senki akit ismerek. De még ő is belétta +év sokkal több mint 2 hónap... és annyi kell, hogy magasabb szintű karakterekkel pvpzek mint amiért ő küzdött.

Bestbd acc:

Created On: Aug 10, 2007
    Account Type: Standard
    45 napja hoztam létre az accot kb. 48 orát forditottam rá tisztán szinteket vertem vissza farmolás céljából 60+on! És 1-1,5 hétig funoltunk és eventelgettünk. mégis órákon belül a 70+osok táborába lép.
    2 hónap és kényelmesen 76+ os lesz minden kis tesójával. Se időm se energiám grindelni. De 2 héten belül megelőzöm aFranz legit playereit úgy, hogy közben élem az életem lemondások nélkül.

Mindenki maga dönt én is ezt tettem. És évek munkáját látom értelmetlennek és bárcsak mindig így tettem volna. Shanway ma nem lenne olyan "alacsony szintű". Nem tudtok észérveket felhozni miért jó ugyan azt a szörnyet ütni hetekig és , hogy abbol mit is tanulsz... megtanulok focizni ha egész nap a falnak rugdosom a labdát?

Szivesen folytatom a vitát én imádom:)
    Shanway acc:

Created On: 3 Nov 2005
    Account Type: Standard
    9 hónapig sétálló nélkűl játszottam nem ritkán 3 accot kézzel boxolva. 76/64 voltam mikor először beléptem vele sétálóból még azt is tudom egy szombati napon, hogy az RSel tudjunk raidelni mert kevesen voltunk és én hoztam az összes buffert és DDt. És akkor értetem meg menyire nehéz 20 orót játszani egy nap Insert bill. nélkül.