A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MeoH #66815
    WAAAAA ITT most MADNESS van,WAAAAAAAAAAAA. Es meg te is josz a free szervereddel, THIS IS...OFFICIAL FORUM!!!!!!!!!!!! Muhaha. SZoval a FREEServerForum feliratra kattintva , megfogsz vilagosodni. Ott foglalkoznak eroteljesen freeszerverekkel, fgonak segiteni mindenben ha kerdezel.
    En szerettem ezeket a havi 1 lightside vs DARKSIDE vitakat, jopofak. CSak nagy hiba, hogy sosem lesz vege. Megkulonbenis, en voltam legit player is, tudom milyen, es tudom mirol beszelnek, de Ti, ha nem hasznaltatok a "tiltott gyumolcsot", honnet tudjatok hogy mirol beszeltek? Megertelek en titeket, az erveiteket, hogy fogalmazak, hogy ne legyen serto... csak letojom. Ez a legiten ismered a karaktered es uberpvps leszel baromsaggal ne gyertek. Es ha fut offon 3 kliensem, mellette pedig heteket highraten tolom, tobb ezres pvp ponttal? Nem attol leszel jo pvpes, hogy nyomkodod az f1-f3at... Chara draga, nem akarlak megbantani, de a legitsegrol en nem papolnek... Szoval jo grindot mindenkinek, ki ahogy erzi.

MeoH - walker user, farmerboss, scammer, exploit user, acc.scammer&recaller and hacker, adena&toon trader and offical server HEADGM.