A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sámán
    Hülye példa... De az életben ha valaki talál egy kiskaput és akárcsak etikai "csalással" iszonyat összegeket akaszt le, még ha ezzel effektíve másokat nem is károsít meg (botozók azért nem scammerek), sokank mondják hogy "ők aztán ilyet soha..." és aztán egy átlag villanyszámlánál kétségbe esnek, pedig ők becsületesen "játszanak"... -és rohadjon meg mindenki akinek sok pénze van és életében nem dolgozott, tönkre teszi a "rendes emberek" életét...
    Az ilyen lehetőség mindenkinek adott -van aki kockáztat és jól jár, van aki kockáztat és kibanolják/lecsukják... -mindenki eldöntheti hogy mennyit vállal fel belőle...
    Álltalában akik a legnagyobb hanggal vannak azok az első adandó alkalommal minden "pénzre lecsapnának", de amikor nem merik (merthát pénz az kéne, de ha valamit "csinálni is kell" akkor az már para...) akkor ők a nagy becsületesek és mint írtam, akinek sikerült, azok rohadjanak meg, kígyót/békát lehet rájuk köpködni, bár nem tudom mitől lesz tőle egy picit is jobb... Dehát... magyaroknál... akinek picit jobb azzal csesszünk ki ott ahol lehet, mert ez "milyenmá" Ha én szívok, szívjon mindenki...