6141
  • me and a monkey
    Nem tudtam, megvallom.
    Betettem a kedvencek közé.
  • lolSL
    van stalingrados topik egyebkent :)
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1241466164
  • me and a monkey
    További Heroes of Stalingrad képek. (én legalábbis még nem láttam)

PC Gamer képek
  • Hawk06
    ...és már megint azok az cyborg szemek.Ilyet én is kell mütessek magamnak,hogy tudjak zoomolni.
  • me and a monkey
    Új trailer (by Julius Heide)
  • me and a monkey
    Így van, teamkill miatt tettek ki,m velem is előfordult már.
    Milyen pálya ez a zoo-s?
  • Willenbrock
    Igaz kb. 3X véletlen csapattársat is leszedtem...messziről hasonlított egy oroszra-amúgy nem gyakori dolog.
  • Mersant
    igy lehetett. en rendszeresen ezen a 2 szerveren jatszom, es soha nem fordult elo olyasmi hogy azert bannoltak volna mert halomra lottem volna akar az embereket/admint.
  • Rue East
    wild bunchon abszolút nem szokás az ilyen, ha tippelnem kéne: automatikus ban-t kaptál mert sok csapattársat lőttel le, megesik az ilyesmi
    amint indul a következő pálya, csatlakozhatsz újra
  • Neoncsoves
    hát, volt hogy engem is ki akartak dobni egy szerverről.

a ping miatt meg nem rúghatnak ki, nem te rontod el az ő pingjüket.
  • Willenbrock
    Esetleg rosszabb pingjük volt mint nekem és ezért lassabban reagáltak-azt nem figyeltem,nekem 5 Mbit/s netem van.
  • Willenbrock
    Tehát nem valami szabálytalanság hanem a puszta sikeresség is kizáró ok? Bezzeg múltkor egy mesterlövészes szerveren egy ipse vagy 10X leszedett annak nem járt ban :(
  • Neoncsoves
    impotens admin, életkora nem haladja meg a 14-et és ő akar a király lenni a szerveren :)
  • Willenbrock
    A Wild Bunch szerveren voltam az előbb,Zoo parkos pálya volt,félautomata karabéllyal meglepően sikeres voltam.Vagy 30 oroszt leszedtem (kb. 5-6X ugyanazokat a figurákat) elég messziről de ők nem találtak el.Aztán egyszer csak bannoltak a következő üzenettel:An admin on this server has banned you for the remainder of the current game.Semmi csalást nem követtem el pedig,mi ez az üzenet?
  • me and a monkey
    Azt hittem idén ez lesz a fa alatt... :(
    Nagyon jónak ígérkezik, ezzel elleszek megint pár évig...
  • feedb4ck
    trailer
  • Neoncsoves
    100% lemodellezés (belső, külső), minden látszik a tankon belül ami a valóságban (a kezeid ahogy a karokat mozgatod,stb) pozícióváltások teljesen animálva vannak FPS nézetből, látod az AI - vagy rendes player - társakat a tankban, ha lősz akkor láthatod ahogy betölti egy AI a lőszert a csőbe, stb, stb. azt ígérik hogy a teljes tankvezérlés mozzanatát látni fogjuk (töltés, stb).

2 tank lesz alapból a játékban (T34/76 és egy Panzer IV), azt mondják hogy nekik most a minőség és nem a mennyiség számított. azt mondták nagyon sokat dolgoztak és szépen kidolgozták ezt, stb... 4 új járművet ígérnek amelyek a játék megjelenése után fog INGYEN jönni (2 katona szállítójármű, 2 új tank).

hoppá! ha nem akarsz idiótákkal egy tankban furikázni, lezárhatod a tankodat és akkor kapsz AI társakat magad mellé (nem számítanak rendes játékosnak, lényegében csak a tankodban léteznek és mozognak).
  • Rue East
    és elég biztató dolgokat írnak, ha esetleg valaki arra adja a fejét, hogy elolvassa :D
  • tototto
    folytatáshoz járművek bejelentve
  • bakvarnyu
    Én továbbra is sajnálom , hogy egyjátékos kampányra pazarolják az időt, meg nehogy ezzel a multit elhanyagolják.
  • Rue East
    a kitüntetések bugosak, ne nagyon törődj velük szerintem, nem érdemes fárasztani magad, játszál aztán vagy megadja vagy nem :D
    persze jó lenne ha működnének normálisan, adna egy kis pluszt a játékhoz, de inkább dolgozzanak a HoS-on, ami elvileg 2010 negyedik félév (ha jól emlékszem)

Willenbrock: nincsen ilyen statisztika ami a te teljesítményedet összegzi, néhány server-nek van sajátja, ennyi
  • Caboose
    Hi! Egy kérdésem lenne, elég régen tolom az RO-t de az Achievementek nem akarnak gyűlni. Például már rég lelőttem legalább 200, ha nem több embert Sniper-el, de baszik beadni az még az 50 kill-es Achievementet se. Mitől lehet ez? Nem egy nagy probléma megvagyok nélküle, de azért idegesítő. Általában a Wild Bunch-on játszok, hivatalson Mapokon.
    Másik: a Heroes of Stalingrad mikorra várható szerintetek?
    Köszi!
  • Willenbrock
    Van valamilyen statisztikás oldal ahol meg lehet nézni a ststot?
  • Rue East
    az alap ro tankolás az nagyon messze van a valóságtól :)

a képen neked kb szembe van a párduc, AP-vel nehéz eset, többiknek meg lehet pont 1 és 11 órára állt és ezért voltak esélytelenek
    van ilyen néha :)
  • bakvarnyu
    Értem én, de ha egyszerre többen, több szögből bombázzuk, csak el kéne pusztulnia. Ráadásul ha nem csak az orrára célzok, hanem a lánctalpra, nem igaz, hogy onnan is lepattan. Hülyeség szerintem, a valóságban nem nagyon lehetett ez. HE-ve mondjuk nem próbáltam.
  • me and a monkey
    Értem, köszi a segítséget.
  • Rue East
    ezért nem szeretem a vanila ro tankozást
    befordítom szögbe a harckocsit és lepattan az összes lövedék, de a leg nonszenszebb mégis az, hogy HE(=high explosive), magyarul repeszromboló lövedékkel kilőheted a tankokat is, igaz, hogy sokkal több találat kell, de egy sem pattan le

amúgy HE = High Explosive = repeszromboló

tudtommal a rally point (gyülekezőhely) csak megjelenik a csapattársaid térképén
  • me and a monkey
    De a HE lövedék az nem pont a gyalogság ellen van? (H=human)
    Lehet, hogy én tévedek..
    A másik amit máig nem tudok (szánom-bánom), hogy a Squad Leader vagyok és kijelőlök egy rally pontot, akkor voltaképpen ezzel mi történik a játékon belül?
  • Rue East
    hát T34es AP lövedékével szemből nem igazán lehet kiszedni a párducot, HE-vel igen, de az teljesen ép párduc esetén kb 6-8 találat
    de HE-vel minden helyzetből minden tankot ki lehet szedni, csak sokáig tart
  • Mersant
    be kell allni 1/11h kornyekere, es akkor jo eselyel lepattan. kiveve ha kis szar tankal vagy a masik meg valami brutallal.
  • bakvarnyu
  • bakvarnyu
    Hogy a fenébe van ez,hogy a tankról lepattan a lövedék, mi a taktikája? A csávó tegnap kiállt középre és senki se tudta kiszedni, pedig én lőttem szemből,a többiek meg két oldalról.Közben jött még több német tank balról a bokorból, azokat meg 1-2 lövéssel kiszedtük.
  • me and a monkey
    Köszi hírt, jó volt látni.
    Megjelenésről én nem találtam semmi konkrétumot, csak ezt a Wiki-s oldalt.

Publisher of the title, the 1C Company, have indicated the release date will be around Q4 2010
  • tototto
    folytatásról ez+az
  • me and a monkey
    Dobj te is. :)
  • Willenbrock
    Már voltam azon tényleg jó,most a Fifty Piece Clan 50pc. c. szerveren voltam eléggé tele volt.Jó pályák vannak rajta pl:Zsitomir 1941,Odessza,Basovka 1941 stb.Sajnos többször lőnek ki mint én őket,főleg a kézigránátokat szoktam beszívni-tojásgránátokat nagyon szórják.
  • me and a monkey
    O.K. Ízlések és pofonok...
  • bakvarnyu
    Szerintem nem annyira hülyeség, a nap végén tök jó levezetni a feszültséget egy kis laza bot henttel Igaz azt inkább a BF2-ben szoktam.
  • Mersant
    latogasd meg az emlitett Wild Bunch szervereket, ezek 50 fősek, itt lehet tapasztalatot es rutint szerezni. jo meccsek vannak rajtuk ;)

• me and a monkey
    Odessa valóban jó map, nekem a kedvencem Kaukasus, de a legtöbb pálya nagyon jó.