6141
  • feedb4ck
    Ülj le fiam, elégtelen.
  • Mersant
    nem latszik
  • Gascan #6059
    meg tudja nekem valaki mondani, hogy a játékban látszik-e a karakterünk lába ha lefele nézünk? :)
  • me and a monkey
    Indulj neki a nagyvilágnak, a játék szerverkeresőjével találsz szervereket.
    (Wild Bunch I. és II. preferált, ott nem lóg ki egy kezdő sem, 50 fős szerverek)
  • lolSL
    danzig pályát keress, azon a legegyszerűbb megtanulni az alapokat
  • DeerHunter01
    ma este nem játszanánk egyet ?
    mert megvan a játék már vagy 3 hónapja de nem nagyon foglalkoztam vele, azt se tudom hol kezdjem el :D
  • me and a monkey
    Red Orchestra 50%-kal olcsóbban: 4,99 Euro vagyis 1400.-Ft
    Vásárlás itt: Steam

• me and a monkey

Miben jobb, miben más a Red Orchestra 2 mint a CoD Black Ops?

John Gibson - Tripwire kiadó elnöke

Eladási adatok:

Nyilvánvalóan e téren a CODBO nyer hisz a RO2 nem kerül kiadásra konzolos verzióban.
    PC-s verziók eladása tekintetében meglehetősen nagy harc lesz, de nagyjából hasonló eladási adatokat érhetünk el.
    Főleg ha azt nézzük, hogy az a a hír járja. a CODBO bevételeinek csak 4%-át adja a PC-s verzió.

Bemutató, áttekintés:

Itt nagyok jók az esélyeink. Ha megnézzük a „metacritic”-értékeléseket , akkor azt láthatjuk, hogy az RO eredeti kiadása és a CODBP pc-s kiadása majdnem ugyanolyan tetszési index-szel bír. (81 vs 83%)
    Ha azt nézzük, hogy az RO2 jobb lesz mint a RO – legalábbis mi ezen dolgozunk – mi legyőzhetjük őket e tekintetben.

Mennyi ideig játszik egy átlagos játékos a játákkal?

Úgy hívják szaknyelven: hosszú távú felhasználói megelégedettség.
    Tisztában vagyunk vele, hogy ezt roppant nehéz mérni, de ha megnézzük a Tripwire és a Activision üzleti filozófiáját, miképp bánik a vásárlóival akkor érthető, hogy mire is gondolok.
    Az Activision filozófiája: kiadni a játékot és aztán gyerünk tovább a következő játékkiadásra koncentrálva, a vevők meg csak addig érdekes a míg megveszi a játékot.
    A Tripwire filozófiája: adjunk minél nagyobb értéket a játékosnak a pénzéért, és adjunk ehhez többletértéket olyan plusz értékekkel mint pl. szabad szerkeszthetősége a játéknak (pályák, jáművek, fegyverek) és néhány eseti pluszt is tudunk biztosítani.
    Igaz ez eddig csak a Killing Floor játéknál volt. (karakter csomag)
    Mi folyamatosan ott vagyunk a játékaink mögött és hosszú távban gondolkodunk és ez mondjuk ne mondható el az Activision-ról és a CoD szériáról.

Bővíthetőség, hozzáadott plusz:

Mi egyértelműen többet adunk mint a CODBO:
    Az SDK mod (pályaszerkesztő) még a játék kiadása előtt kiadásra kerül sőt igazából már a mod-csapatoknál van már.
    Folymatos kapcsolat és párbeszéd van a kiadó és a modder-csapatok között és együtt jóval nagyobb sikerre számíthatunk.
    Rising Storm mód (Csendes-óceán hadszíntér)
    Vietnam
    I. világháborús mód.

Ezeket a módokat a Steam-en keresztül mindenki letöltheti és játszhat rajta, ebben egyértelműen többet adunk mint a CODBO.
    Rising Storm mód
    Vietnam mód

Funkcionalítás:

Ez is mét egy olan terület melyben egyértelműen jobb a mi játékink mint a CODBO.
    Gondolok itt pl.
    Dedikált szerverek,
    Web-alapú szerver-adminisztráció,
    64-játékos szerverekre hivatalos támogatás (support)
    A fejlesztők csak és kizárólag a PC-s verzióra koncentrálnak mivel nekünk nincs konzolos kiadásunk.
    Ezeka legfontosabb különbségek az RO2 és a CODBO között.
    Az biztos, hogy az RO2 más játék lesz mint az első rész, úgy tervezzük, hogy több helyen tesszük hozzáférhetővé tenni a játékot és emellett hűek vagyunk ahhoz a stílushoz amit az eredeti RO képvisel.
    15 évvel ezelőtt mi egy új, kicsi cég voltunk, nem volt pénzünk és gyakorlatilag minimális támogatásunk volt (munkatársak, fejlesztők, reklám, stb...)
    Most sokkal több tapasztalatunk van és jóval több erőforrásunk mint akárcsak az RO első kiadása idején volt.
    Darth Vader-t idézve: "when we last met I was but the learner, now I am the master." :)
    „Amikor legutoljára találkoztunk akkor még én voltam a tanonc, most már én vagyok a mester.” :)
  • Svenhassel
    Már tegnap késő este megjavult, hál istennek.
  • Mersant
    neha csinal ilyet. szerintem a problema nem nalad van. ha ma sem megy akkor mar gyanusabb :)
  • Svenhassel
    Hi! Van egy problémám. A mai naptól kezdve nem tudok egy szerverre sem csatlakozni. Mindig megáll a Connecting (F10 Cancels) résznél. Eddig hibátlanul működött. Nem tudjátok mi okozhatja ezt? Routert használok. Egyszerűen nem értem, hogy ami eddig működött, most miért nem jó? Előre is köszi!
  • Mester61
    Köszi
  • Lebowski
    Letölteni innen tudod. De szerintem ha elmész egy tecsóba, osanba 576-ba olcsóbban veszed meg. asszem én anno 1500 vagy 2000 Ftért vettem.
  • Mester61
    Sziasztok!
    Segítsetek nekem, szeretném a játékot kipróbálni az egyik munkatársam említette,
    Légyszi küldjetek linket, vagy valamilyen tájékoztatót, hogyan lehet letölteni és elkezdeni.
    Köszi
  • me and a monkey
    RO 2 hírek

Megjelenés 2011 első felében
    Steam hír

Új screenshot-ok:
    képek

Tripwire vezető, John Gibson legfrissebb nyilatkozata
    lentebb angolul is

Bemutató videók az oroszországi játékbemutatásról
    1.rész
    2.rész
    3.rész
  • me and a monkey
  • me and a monkey
    Volt jobb.
    Mint a szovjet hadsereg 1941 júliusában....
  • Lebowski
    gyökér. most látom :D csak nem ver orrba a monitorom... :D
  • Lebowski
    kb tudjuk, hogy mikor lesz ip?
  • Serpa
    MAGYAR-NÉMET BARÁTSÁGOS MECCS
  • Serpa
    Revenge of the Turul mod letöltése

RedOrchestra.hu
  • bakvarnyu
    Amúgy klafa, kíváncsi leszek mennyien fogják tolni.
  • bakvarnyu
    Senki nem akar majd az orosz oldalon lenni .
  • Serpa
    Revenge of the Turul - 2010.11.06.

RedOrchestra.hu
  • me and a monkey
    RO 2 hír

Még egy kis kedvcsináló a RO 2 játékhoz..
    A játékkal egyidejűleg készül egy mód, mely a Csendes-óceáni hadszínterekre és ellenfelekre épül.

Rising Storm (hivatalos oldal)

Részletek (angol)
  • Tower Guard
    Köszönöm!
  • Gabe18
    cdcovers.cc is a barátod
  • Tower Guard
    Köszi ezt én is megtaláltam de nekem a rendes dvd borító kellene a dvd tokra, (ezeknek nincs hátulja, és nem is olyan méret)

Akinek megvan az be scannelné és elküldené plz?
    Thx!
  • Lebowski
    Google a barátod 1

Google a barátod 2
  • Tower Guard
    Üdv!
    Most kaptam a PC Guruhoz a játékot, nagyon jóféle. :D
    Annyi kérésem lenne, hogy dvd borítót tudna valaki belinkelni?
    Szeretném rendes dvd tokba tárolni...
    Előre is thx!
  • kriszesz
    Én már lasan 1 éve tolom, és 14 archivementem van unlockolva (steames pontok) élvezem a játékot, és most jöttem rá, hogy lehet váltani ap löveékröl he re.. XD eddig elkreülte a figyelmem
  • me and a monkey
    Új RO 2 hírek ebben a fórumban.
  • me and a monkey
    6023 hsz is érdekes lehet, ajándékba a PC Guruhoz.
  • lolSL
    innen tudod letölteni!

semmi gond.
  • Nikyta30
    meg tudná valaki mondani nekem hogy honnan tudom le tölteni a Red orchresta játékot?

előre is köszi :)
  • me and a monkey
    A HoS fórumba írtam, de ide is bemásolom elvégre a játék folytatásáról van szó.

Nézegettem a hivatalos fórum kommentjeit, egy fórumozó összefoglalta, hogy milyen újdonságok jelennek meg a játékban.
    Ez hivatalosan nincs megerősítve.

1,
    Szerver dönti el "random"-szerűen, hogy ki melyik oldalra kerül, német lesz vagy szövetséges.

2,
    A menet győztesei döntik el, hogy hol akarnak támadni vagy védekezni.
    (Itt nem volt világos nekem, hogy a következő pályáról van-e szó vagy az aktuális jétékmenetről.)
    "Winner of said battle decides where to attack or defend"

+
    egy másik értelmezés szerint lesz egy un. cserélős-opció is, vagyis az adott pályán a komplett csapatok cserélnek helyet a csata után.
    Aki eddig védő volt most támadó lesz.

3,
    A csapatnak meglévő erőforrásai adják az úgynevezett "Csata erőt" (Combat power)

4,
    Úgy is lehet nyerni, hogy egyszerűen kimeríted, felőrlöd az ellen erőforrásait (Combat Power)

5,
    A támadó félnek mindig nagyobb erőforrás (combat power) vesztessége lesz/van mint a védekező csapatnak, így lesz optimalizálva a játék.

6.
    10 terület = 10 pálya

7.
    Minél kevesebb halállal bír az egyik oldal annál nagyobb lesz a megmaradó Combat power-e.

8.
    A mesterlövész tudja majd állítani a puskáját ahogy a valós életben is lehetett.(a fegyverhez tartozó tárcsán)

9.
    Ahogy várható volt, kampány módban csak az egymás melletti területeket lehet sorban egymás után elfoglalni, nem lesz mód Fallschirmjager (ejtőernyős) foglalásra, vagyis ugrásra repülőről.

Végül egy kép, a videó szerint így fog kinézni egy csatatérkép:

Csatatérkép
  • me and a monkey
    Steam-en rengeteg ismerőst találsz, innen indulj:
    Steam közösség : Hungarian Patriots
  • DeerHunter01
    Meg is vettem ma mindjárt felrakom , aki játszik rajta az irjon.
  • tototto
    Red Orchestra Ostfront 41-45 a teljes játék az e havi PC GURU-hoz!
  • me and a monkey

Új HoS videó.