6141
  • Willenbrock
    Aha akkor azért volt.Általában "élő" ellenfelek ellen játszottam egyébként.Egyik pályán-talán az Odessza mapon egy toronyba mentem fel és az ablakból távcsövessel sorra terítettem le a szovjeteket.Kb 5-öt-izgi volt.
  • me and a monkey
    Igen, igaza van bakvarnyunak, azok botok voltak. Némely szerveren beüzemelik őket, hogy meglegyen a létszám, de ezek ellen játszani hülyeség.
    Menj olyan szerverre ahol hús-vér játékosok vannak, pl. Wild Bunch 1. és 2. szervere ilyen.
  • bakvarnyu
    Akkor azok bot-ok voltak. Onnan tudod meg, ha a játékos ping-nél nullát látsz.
  • Willenbrock
    Nagyon közel volt kb. 3 ruszki hozzám de nem lőttek le.Egy másik németet is csak kerülgettek az is őket,néha haladni sem tudtak egymástól-furán nézett ki.Végül én lőttem le a hátáról a ruszkikat.Ezt nem értettem mi lehetett-miért nem tudták egymást kinyírni.
  • me and a monkey
    Igen, nagyon jó kis játék.
    Az utolsó mondatod nem értem...
    Egyébként tedd fel a Darkest Hour módot, nagyon jó kis pályák vannak benne, jól kiegészítik a RO kelet-európai frontcsatáit.
  • Willenbrock
    Kipróbáltam az online harcot,nagyon jó-az ismétlőkarabéllyal voltam a legsikeresebb,a többi eszközzel nem ment még valami jól.Harckocsival hamarabb eltalálnak mint én őket.Jó hangulatú korhű játék ez,de egy szerveren mikor közelkerültem a ruszkikhoz nem tudtuk egymást kinyírni,csak forgolódás volt-pedig szerintem volt még lőszerem.
  • Lebowski
    köszönöm!
  • bakvarnyu
    felejtsd már el azt az egyjátékos módot
  • me and a monkey
    Tessék
  • Rue East
    nem kiegészítő, hanem második rész

belépsz, multiplayer menü, internet fül és választasz egy szimpatikusat
  • Willenbrock
    Kösz,ez a Sztalingrádos nagyon jól néz ki.Az alapjátékban is lehet németekkel lenni a gyakorlópályákon.Kár hogy időrendi sorrendben nincsenek hadjáratok,majd a kiegészítőben lesz akkor.Netes szerverekhez hogy lehet csatlakozni a játékkal?
  • Lebowski
    neve is van?
  • me and a monkey
    Van egy nagyon jó finn Darkest Hour szerver, nem laggol, általában 50/50-es látszámmal de könnyű bejutni. (pl spect-ből)
    Ajánlom mindenkinek.
  • bakvarnyu
    Na ezt se gondoltam volna, hogy valaki az RO pályák méretére panaszkodik.
    Tedd fel akkor a Darkest hour mod-ot,kb. 10 perc amíg a tankkal elevickélsz a frontvonalig.
  • FSpofon
    botokkal csak annyit érdemes foglalkozni hogy megnézd a pályákat, egyébként teljesen életszerűtlen, kár ellenük gyakorolni. irány a netes serverekre :)

rendesebben kidolgozott kampány majd a jövőre megjelenő RO: heroes of stalingrad-ban lesz, amiben akár a németekkel is lehet majd lenni, kevés ilyen single player játék volt eddig.
  • Willenbrock
    Most már jó,kb fél órával később sikerült.
    Jó játék ez,csak lehetnének nagyobb területű pályák.Kampány nincs benne,olyan hogy időbeli sorrendben adná be a hadjáratokat?Csak gyakorlás és multiplayer lehetőségeket láttam.Az AI viszont elég bután viselkedik,volt hogy az ajtó szélénél álltam de nem jönnek oda,szépen céltáblát álltak az ellenfelek.(vagy lehet hogy csak azért mert gyakorló pálya volt?)
  • FSpofon
    nálad van a gond, nem volt az elmúlt hetekben semmilyen leállás.
    nézd meg hogy tűzfaladon v routereden átjut-e, support.steampowered.com oldalon találhatsz segítséget a beállításhoz
  • Willenbrock
    Nem tudom a kódom aktiválni mert ez a rohadt steam szerver egyszerűen nem érhető el.Amúgy van netkapcsolatom úgyhogy biztos a szerverrel van valami gond.Gyakran előfordul ez? Jó hogy kiadja az ember a pénzt a játékra aztán nem tud vele akkor játszani mikor akar. Nem szeretem ezt a lóf*** steam-es megoldást pont emiatt.
  • zoltang
    DARKEST HOUR UPDATE RELEASED! Friday, 18 June 2010 21:35

http://www.darkesthourgame.com/

"The Darkest Hour Team is proud to announce the release of the new version of Darkest Hour to Steam!

New Items

* Added a "Simple HUD Colours" checkbox to the game's HUD settings, which sets the team colours back to Red/Blue for colourblind players (and people who really hate green/gold)
    * C96 M712 Mauser
    * Fixed Red and Orange Smoke Grenades for use in marking locations and rally points, can be carried simultaneously with other grenades. Only one rally point can be active at a time however and the last grenade thrown/binoculars marked will take precedence.
    * Added Mantling.
    * New tank - M36 Jackson "Slugger"
    * New tank - Panzer III Ausf. N

New Maps

* Dog Green (A condensed re-release of the old Beta map)
    * Freynaux and La Mormenil
    * Hurtgenwald (Back by popular demand)
    * La Chappelle
    * La Monderie
    * Noville

New Features

* Improved track damage model
    o Hit areas are now better defined.
    o Frontal and aft shots now have a possibility to take out tracks.
    * Additional component damage:
    o Locational hits to the turret can disable traverse, or affect gun elevation.
    o Locational hits to the turret can cook off shells in turret ready racks.
    o Locational hits to driver's area can damage control or "disable" tank.
    * Improved crew damage model
    o Crewmen can now take fire damage (hot, hot!)
    o Hull gunners can now be struck by penetrating shots (damage to drivers and commanders added previously)
    * Added rider positions to the following tanks:
    o Sherman M4A1 75mm
    o Sherman M4A1 76mm
    o Sherman Firefly
    o Panzer III series
    o Panzer IV series
    * New ammunition icon art for Allied tanks

The entirety of the change list can be viewed on the forums here and here!

We are very pleased with this release and we hope that you will be too! We are indebted to the effort of our testing team and the continuous support of the community as a whole. We can not thank you enough!

See you on the battlefield!"
  • me and a monkey
    Új hírek a készülő Heroes of Stalingrad-ról.

Cikk + képek

Köszi a linket Vakka.
  • DAFFANGER
    Igen koszi így sikerult.:)
  • tototto
    lehet hogy pont azt a felbontást nem támogatja RO, vagy nem emlékszem de nincs olyan rész settingsben hogy 4:3ról szélesvászonra állítás, lehet csak a 4:3as képarányú felbontást listázza ki
    ha nem lenne ilyen akkor próbáld meg a
    ..\Steam\steamapps\common\red orchestra\System
    könyvtárban a RedOrchestra.ini-t módosítani az alábbiak szerint hátha megoldja:

[WinDrv.WindowsClient]
    FullscreenViewportX=1280
    FullscreenViewportY=768
  • Mersant
    igy viszont tenyleg erdekes, lehet VGA driver frissites megoldja...
  • DAFFANGER
    Laptopon van most ezen tolom a RO-t.lehet akkor a kijezlo nem birja?De az az erdekes mas jatekoknal 1280*768-ban mennek szal nem vagom.
  • Mersant
    talan a monitorod nem birja. mid van?
  • DAFFANGER
    Hogyan lehet a felbontast 1024*768-rol nagyobbra tenni?Mert nekem mikor ott kivalasztom a felbontast 1024-nel tovabb nincs:SPedig a gep birna hiszen Full erogepem van.
  • trident
  • me and a monkey
    Hírek: Heroes of Stalingrad

Game developer's conference bejelentés: link

Magyar oldalon: link (Moxika fordítása)

• me and a monkey
    Még én sem untam meg, a CoD-ot keddről szerdára untam meg, az RO-nál nincs (még) ilyen érzetem.
    Bár bizonyos pályákat szívből utálok (Leningrad, brrrrrrr...) de egy kis gyilkolászás még mindig jöhet.
    Ha a DH jobban optimalizált lenne akkor átnyergelnék de így csak néha teszem tiszteletem Normandiában.
  • Hawk06
    Jó a régi.
    Amúgy is,új játékokkal mindig sok "új" játékos játszik.
  • bakvarnyu
    Az új részről jöhetne már valami infó, csak nem halasztják el a megjelenést.
  • me and a monkey
    Mediamarkt-ban van, láttam az elmúlt héten. (Szeged)
  • Mersant
    tores miatt lehet, nekem tokeletesen fur win7 64-en
  • DeerHunter01
    ha teszkóba leszek vagy mediaba megveszem
  • me and a monkey
    Szerintem nem az op. rendszerrel van a gond hanem a tört verzióval.
    Én is W7-et használok (igaz 32-bit).
    Mivel az ára a béka segge alatt van ezért kár sz@arakodni vele, vedd meg.
  • DeerHunter01
    leszedtem kiváncsiságból kipróbálni előtte offline (tudom, botok ellen mit sem ér...), de nem indul el, a win7 nem tetszik neki.
    win7 64 bit van fent.
    az eredeti elindulna vele ?
  • Mersant
    igen, igen, bazisfoglalas, valtozo, max. 20 sec
  • DeerHunter01
    tolják még ezt sokan ?
    érdemes megvenni ?
    milyen játékmódok vannak és mennyi a respawn idő ha meghalok benne ?
  • tKool
    Na, átraktam D meghajtóról C-re és egyből jó lett. Érdekes, hogy eddig mindvégig D-n volt a game, és csak most jött elő nála ez a hülyeség. Úgyhogy kösz mindenkinek a segítséget.
    Még játszanak vele, sok magyarral is szoktam találkozni, de mondjuk annyian nem nyomulnak vele, mint CoD-dal. Amúgy meg szerintem ez a legrealisztikusabb II.Vh-s játék. Sokáig CoD2-t toltam, de az nem volt az igazi, meg is untam. Azóta tolom ezt, és már alig várom a Heroes of Stalingrad-ot!
  • bakvarnyu
    Á, a grafika semmit se számít, én a cod-ot 1 óra alatt megunom ezt meg soha, sokkal összetettebb valósághűbb stb.