6141
  • lolSL
    vedd meg.
  • Hexex
    Sziasztok! Elöre is bocsánatot kérek a WAREZ-ért,de nemtudok sehonnan letölteni egy müködő verziót!Tudom vegyem meg! xD Valaki ha lenne annyira kedves tudna adni nekem egy linket és elmagyarázná hogy hogy lehet tolni? Elöre is köszönöm!Még egyszer sorry a Warez-ért!Legjobbakat!
  • lolSL
    https://support.steampowered.com/newticket.php
  • Solt
    ITT segítenek...
  • csokikutya
    Tudnál nekem segíteni, hogy steam supporton belül, hova kell a problémámat leírni??
  • csokikutya
    A doboz és kulcs is megvan..megpróbálom!

• csana83
    A Darkest Hour-hoz fel kell rakni a RO-t, vagy elég, ha csak megvan az accon?
  • lolSL
    steam support oldalon tudnak segíteni ha legalább az eredeti doboz és kulcs megvan.
  • csokikutya
    Sziasztok!!! lenne egy nagy problémám... 2009-ben megvettem a játékot és aktiváltam is steamen keresztül a kulcsot nem tudom mi volt az akkori felhasználónevem... Hiába próbáltam meg felkutatni.. azt se tudom milyen email címen volt... Kérdésem: Van-e valamilyen módja annak, hogy átrakassam a mostani steam accountomra?...
  • Rue East
    neki támasztod egy fedezéknek, például a fenti képen látható homokzsákokhoz oda guggolsz

4.4.2.6os fejezete, második bekezdés
  • bakvarnyu
    Mit lehet tenni hogy a karabély ne libegjen fel-le amikor becélzok valakit?
  • me and a monkey
    Akklimatizálódni kell valóban, én is így voltam az elején.
    Ki kell tapasztalni a sokszor gigapályákat.
    Régebben csak DH-t játszottam ma már inkább az RO-t.
    De az új DH-t kipróbálom.
  • bakvarnyu
    Szeretem a DH-t de számomra eléggé játszhatatlan , mindig lelőnek és sose tudom honnan
  • me and a monkey
    Köszi, én is csak most láttam, hogy a Steam automatán tölti le.
    Egy kis lista, hogy mit is tettek pluszban bele a 12 új pályán kívül:

Darkest Hour update (angol)

• zoltang
  • zoltang
    Még mindig csinálgatják?

DARKEST HOUR 5.0 RELEASED

http://www.darkesthourgame.com/
  • Legpuska
    hali!

kellene egy kis segítség, van 5.1-es hangrendszerem, de játék közbe csak az első 2 és a mélynyomó szól... ezt hogy lehet megoldani?
  • bad00
    Jó hát lehet igazad van, a román 2. világháborús külpolitikában nem merültem el. De akkor ezt ne számoljuk, csak a maradék 5 "árulásukat". Egyébként árulók vagy nem (pedi de!), nekünk sajna ezen kívül is akad pár okunk "nem szeretni" őket, szóval ez már nem olyan lényeges.

Mindenesetre a Carpathian Cross (vagy mi?) elég jó mod...
  • Rue East
    na várjál, azért hülyék ők se voltak, szintén a nyugati hatalmakkal akartak szövetkezni (cantacuzino herceg foggiai küldetése), csakhogy már el volt döntve, hogy velük mi lesz (jalta) és semmi más lehetőségük nem maradt, mint feltétel nélkül megadni magukat a vörösöknek

na de mivel távol áll tőlem, hogy védjem a románokat, részemről off
  • bad00
    Jó hát most a nácik elárulása nem nagy bűn. De mi legalább a nyugati hatalmakkal akartunk szövetkezni, nem a sztálini szovjet únióval... ellenben a románoknak csak annyit kellett mondani, hogy erdély, és a fasisztákból rögtön komcsik lettek. Amúgy mi egyszer, talán ha el akartuk árulni a szövetségeseinket, a románoknál viszont ez tradíció, gondolok itt az első világháborús politikájukra, amikor német oldalon kellett volna belépni, de valamiért minket támadta az oroszokkal szövetségben, amikor meg a monarchia okkupálta területeiket, különbékét kötöttek, amivel az antant szövetséget is elárulták. Aztán később amikor a kis-antant már élt, és Hitler szorongatta Csehszlovákiát, akkor nekik is basztak segíteni, itt persze diplomáciai segítségre gondolok, de ez is árulásnak minősül. Ugyanez Jugoszláviával is megcsinálták, majd a 2. világháborús dolgok. Románokra szerintem jogos ilyen értelemben, ezt a korszakot nézve, a kétszínű egy népség kifejezés, ránk viszont annál kevésbé.
  • Rue East
    azért legyünk objektívek picit, ezek nem csak a románokra jellemzőek
    például mi is ki szerettünk volna "ugrani" a háborúból, csak nekünk nem jött össze...
  • Gyuszopapa
    Ja kétszínű egy népség.
  • me and a monkey
    A román kampányból kihagyták a futást a csatatérről illetve, hogy át lehet állni a menet közepén az ellenséghez. Így autentikusabb lett volna.
    Egy kampányt én is kipróbálnék: Olaszország, 1944, benne Monte Cassino
  • bad00
    Én mondjuk 20-szor előbb csinálnék modot a finnországi harcokról, vagy mostanában egyre nagyobb divat a távol-keleti hadszintér. Amúgy szerintem a magyar hadsereg harcai is izgalmasabbak voltak, mint a románoké, de hát a holland csak jobban tudja.
  • me and a monkey
    Lehet, hogy igazad van, én sem találtam erről infót.
    A fene az ízlését...
  • Rue East
    nem találtam információt erre vonatkozólag, de tudtommal dev, a vezető, holland, illetve a mod témája (román hadsereg) az ki lett választva
  • me and a monkey
    Olvastam anno, hogy románok csinálták.
  • Rue East
    honnan veszitek ezt?
  • me and a monkey
    Én is úgy tudom románok csinálták a Carpathian Crosses módot.
    Mondjuk már nem sok minden maradt belőle.
    A Turul mód nagyon jó egyébként, remek pályák vannak benne és pl. van egy japán szerver (400-as ping minimum) ahol folyamatosan ez fut és gyakran telt házzal.
    Lesz egyébként Turul mód béta 2.

• Rue East
    egyrészt nem románok csinálták, másrészt a kutya se játszott vele
    szerintem a turul is hasonló sorsra fog jutni
  • bad00
    A Revenge of the turul-ból lesz valami? Fáj a szívem, hogy a románok egy használható modot össze tudtak dobni, a milyénk meg még nem tökéletes.
  • Serpa
    Magyar - Lengyel találkozó! 2011.03.23.
  • Serpa
    március23
    lemaradt igaz, de 5 másodperc alatt megtaláltad volna.
  • lolSL
    dátum?
  • Serpa
    Magyar - Lengyel találkozó!!!

zhitomir - danzig
    este 8kor
    ip: 87.98.237.193:7857 (most DH szerver, de át lesz váltva ostfrontra)
    3/2 győzelemig pályánként

megfelel, ki tud jönni?
    redorchestra.hu
  • Kalash17
    Köszi már megtaláltam.Van még egy kérdésem.Hol tudom beállítani a botok számát?
  • Rue East
    mármint előre :)
  • Rue East
    egérgörgőt felfelé tekered
  • Kalash17
    Sziasztok!

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a harckocsiba hogy kell kinézni a torony zárófedelén?Egy videóban láttam, de nem tudtam rájönni hogy kell csinálni.
  • Gascan #6062
    ki kérte?