6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#6101 vedd meg. -
Hexex #6100 Sziasztok! Elöre is bocsánatot kérek a WAREZ-ért,de nemtudok sehonnan letölteni egy müködő verziót!Tudom vegyem meg! xD Valaki ha lenne annyira kedves tudna adni nekem egy linket és elmagyarázná hogy hogy lehet tolni? Elöre is köszönöm!Még egyszer sorry a Warez-ért!Legjobbakat! -
#6099 https://support.steampowered.com/newticket.php -
Solt #6098 ITT segítenek... -
#6097 Tudnál nekem segíteni, hogy steam supporton belül, hova kell a problémámat leírni?? -
#6096 A doboz és kulcs is megvan..megpróbálom!
-
#6095 A Darkest Hour-hoz fel kell rakni a RO-t, vagy elég, ha csak megvan az accon? -
#6094 steam support oldalon tudnak segíteni ha legalább az eredeti doboz és kulcs megvan. -
#6093 Sziasztok!!! lenne egy nagy problémám... 2009-ben megvettem a játékot és aktiváltam is steamen keresztül a kulcsot nem tudom mi volt az akkori felhasználónevem... Hiába próbáltam meg felkutatni.. azt se tudom milyen email címen volt... Kérdésem: Van-e valamilyen módja annak, hogy átrakassam a mostani steam accountomra?... -
Rue East #6092 neki támasztod egy fedezéknek, például a fenti képen látható homokzsákokhoz oda guggolsz
4.4.2.6os fejezete, második bekezdés
-
#6091 Mit lehet tenni hogy a karabély ne libegjen fel-le amikor becélzok valakit? -
#6090 Akklimatizálódni kell valóban, én is így voltam az elején.
Ki kell tapasztalni a sokszor gigapályákat.
Régebben csak DH-t játszottam ma már inkább az RO-t.
De az új DH-t kipróbálom. -
#6089 Szeretem a DH-t de számomra eléggé játszhatatlan , mindig lelőnek és sose tudom honnan -
#6088 Köszi, én is csak most láttam, hogy a Steam automatán tölti le.
Egy kis lista, hogy mit is tettek pluszban bele a 12 új pályán kívül:
Darkest Hour update (angol)
-
zoltang #6087 -
zoltang #6086 Még mindig csinálgatják?
DARKEST HOUR 5.0 RELEASED
http://www.darkesthourgame.com/ -
Legpuska #6085 hali!
kellene egy kis segítség, van 5.1-es hangrendszerem, de játék közbe csak az első 2 és a mélynyomó szól... ezt hogy lehet megoldani? -
bad00 #6084 Jó hát lehet igazad van, a román 2. világháborús külpolitikában nem merültem el. De akkor ezt ne számoljuk, csak a maradék 5 "árulásukat". Egyébként árulók vagy nem (pedi de!), nekünk sajna ezen kívül is akad pár okunk "nem szeretni" őket, szóval ez már nem olyan lényeges.
Mindenesetre a Carpathian Cross (vagy mi?) elég jó mod... -
Rue East #6083 na várjál, azért hülyék ők se voltak, szintén a nyugati hatalmakkal akartak szövetkezni (cantacuzino herceg foggiai küldetése), csakhogy már el volt döntve, hogy velük mi lesz (jalta) és semmi más lehetőségük nem maradt, mint feltétel nélkül megadni magukat a vörösöknek
na de mivel távol áll tőlem, hogy védjem a románokat, részemről off -
bad00 #6082 Jó hát most a nácik elárulása nem nagy bűn. De mi legalább a nyugati hatalmakkal akartunk szövetkezni, nem a sztálini szovjet únióval... ellenben a románoknak csak annyit kellett mondani, hogy erdély, és a fasisztákból rögtön komcsik lettek. Amúgy mi egyszer, talán ha el akartuk árulni a szövetségeseinket, a románoknál viszont ez tradíció, gondolok itt az első világháborús politikájukra, amikor német oldalon kellett volna belépni, de valamiért minket támadta az oroszokkal szövetségben, amikor meg a monarchia okkupálta területeiket, különbékét kötöttek, amivel az antant szövetséget is elárulták. Aztán később amikor a kis-antant már élt, és Hitler szorongatta Csehszlovákiát, akkor nekik is basztak segíteni, itt persze diplomáciai segítségre gondolok, de ez is árulásnak minősül. Ugyanez Jugoszláviával is megcsinálták, majd a 2. világháborús dolgok. Románokra szerintem jogos ilyen értelemben, ezt a korszakot nézve, a kétszínű egy népség kifejezés, ránk viszont annál kevésbé. -
Rue East #6081 azért legyünk objektívek picit, ezek nem csak a románokra jellemzőek
például mi is ki szerettünk volna "ugrani" a háborúból, csak nekünk nem jött össze... -
Gyuszopapa #6080 Ja kétszínű egy népség. -
#6079 A román kampányból kihagyták a futást a csatatérről illetve, hogy át lehet állni a menet közepén az ellenséghez. Így autentikusabb lett volna.
Egy kampányt én is kipróbálnék: Olaszország, 1944, benne Monte Cassino -
bad00 #6078 Én mondjuk 20-szor előbb csinálnék modot a finnországi harcokról, vagy mostanában egyre nagyobb divat a távol-keleti hadszintér. Amúgy szerintem a magyar hadsereg harcai is izgalmasabbak voltak, mint a románoké, de hát a holland csak jobban tudja. -
#6077 Lehet, hogy igazad van, én sem találtam erről infót.
A fene az ízlését... -
Rue East #6076 nem találtam információt erre vonatkozólag, de tudtommal dev, a vezető, holland, illetve a mod témája (román hadsereg) az ki lett választva -
#6075 Olvastam anno, hogy románok csinálták. -
Rue East #6074 honnan veszitek ezt?
-
#6073 Én is úgy tudom románok csinálták a Carpathian Crosses módot.
Mondjuk már nem sok minden maradt belőle.
A Turul mód nagyon jó egyébként, remek pályák vannak benne és pl. van egy japán szerver (400-as ping minimum) ahol folyamatosan ez fut és gyakran telt házzal.
Lesz egyébként Turul mód béta 2.
-
Rue East #6072 egyrészt nem románok csinálták, másrészt a kutya se játszott vele
szerintem a turul is hasonló sorsra fog jutni -
bad00 #6071 A Revenge of the turul-ból lesz valami? Fáj a szívem, hogy a románok egy használható modot össze tudtak dobni, a milyénk meg még nem tökéletes. -
#6070 Magyar - Lengyel találkozó! 2011.03.23. -
#6069 március23
lemaradt igaz, de 5 másodperc alatt megtaláltad volna. -
#6068 dátum? -
#6067 Magyar - Lengyel találkozó!!!
zhitomir - danzig
este 8kor
ip: 87.98.237.193:7857 (most DH szerver, de át lesz váltva ostfrontra)
3/2 győzelemig pályánként
megfelel, ki tud jönni?
redorchestra.hu -
Kalash17 #6066 Köszi már megtaláltam.Van még egy kérdésem.Hol tudom beállítani a botok számát? -
Rue East #6065 mármint előre :) -
Rue East #6064 egérgörgőt felfelé tekered -
Kalash17 #6063 Sziasztok!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a harckocsiba hogy kell kinézni a torony zárófedelén?Egy videóban láttam, de nem tudtam rájönni hogy kell csinálni. -
Gascan #6062 ki kérte?