3171
-
Corey #49 és hogy kell megcsinálni azt, hogy a colonel beleszálljon a kocsiba? tépem a hajam már, sehogysem megy.. -
#48 Az öröm könnyeit morzsolgatom a szememsarkából.
Ez bizony brutálfasza!
Valami ilyesminek kell kinéznie 2004-ben egy 2.vhs rts-nek. Szerencsére nem olyan rajzfilmfigurák rohangálnak benne mint a codename panzersben, repkedő fogaskerekekkel együtt.
Nagyon bejövős.
Mondjuk az elején nem tudtam miért nem mozdul a tankom, aztán láttam nincs benzin.
Látom itt alant többen is a benzinszerzéssel fáradoznak. Megpróbálkozom vele én is.
Úgy látom ez lesz az a program ami miatt félretehetem a Sudden Strike-ot. -
#47 Vmi kegyetlne sok dolog, meg fícsör van ebben a játékban. Nagyon bejövős! -
#46 de hogy ?
1.üzemanyag:
kiraktam a kannát a tankból le a földre, de azt felvenni nem tudom (semmi nincs az emberemnél, mindent eldobott)
2.lőszer:
fickót teleraktam lőszerrel, odamegyek a tankhoz... és ? csak a földre tudom hajítani az ammót
na mind1, nem adom fel, próbálom újra -
switch #45 nem kell !
az elején mikor jönnek a németek teherautóval akkor ha kiszáltak belőle el lehet vinni. -
Corey #44 azt a rohadt garázsajtót hogy lehet kinyitni?? -
#43 Wow!
Megjelent a demo?!
Ez remek hír. Máris keresek egy oldalt ahonnan lecibálhatom. -
Corey #42 lehet valahogy a tankot javitani? -
Csurcsil #41 Uzemanyaglopas csak a megserult jarmuvekbol lehetseges. Ki kell venni az uzemanyagkannat a tankbol es oda kell menni a serult jarmuvekhez és 20 literenkent lehet athordani cuccot. Veszelyes es lassu muvelet.:)) A municiot ugyanigy.
Ha elvittek a tisztet utana jon csak a neheze!!! -
#40 Sörmenbe hogy pakoltál lőszert és egyebet ? én csak kihajigálni tudtam belőlle a cuccokat aztán semmi nem maradt benne, még a géppuskáját is kevettem. de vissza már nem ment semmi...
Backspace = időlassítás -
YencY #39 Sikerült valakinek végig nyomni a demot? Nem találom az üzemanyagot. -
#38 Kiprobáltm nekem nagyon nagyon tetszik a game.
Király cool zsír meg minden. -
aiguo #37 A hivatalos oldalon van par mirror...
nagyon ott van a game:))) -
#36 hol ? merre ? -
switch #35 Kijött !!! -
#34 Júj de jó lesz !!!!!!!!!!! -
switch #33 Soldiers Demo Out on 25th May!
The official single player demo for Soldiers will be hitting our download section on the 25th May, 14:00 GMT.
-
#32 jó kis videók multipléjjer miegymás -
switch #31 E3 -as videók itten
-
#30 Új képek:ITT -
#29 Az emberekkel és a kocsikkal tankokkal furán kell majd löne mert van valami kis kör amit rá kell majd irányítani az ellenre. -
#28 Nagyon király kis game lesz ez! Csak így tovább! -
switch #27
új videó
-
switch #26 Friss képek -
#25 Mindenkinek ajánlom ezt a videot amelyből kiderül hogy ez übereli az eddigi hasonszőrű gameket.Igaz rövid de cool.
Itt találjátok. -
#24 Soldiers: HoWWII weblap
[2004-04-23 @ 10:36 - Berkenye]
A GameSpot emberei informáltak minket, hogy a Codemasters beindította a Soldiers: Heroes of World War II című stratégia honlapját. A szokásos - folyamatosan bővülő - tartalom már megtalálható rajta: képek, videók, egyéb játékinfók és fórum is. Egyébként júniusra tervezik a megjelenést.
Website.
Info: Gamestar. -
#23 Végre átalakították a játék hivatalos honlapját. Sokkal szebb igényesebb, még az infok azért hiányoznak róla sok helyen! De azért szép! Hiv. oldal -
#22 Jó szép minden jöjjön már! -
#21 Egyre jobban bízom ebben a gameban, nagyon jók a múvik! -
#20 Köszönjük. Tépem is lefelé. -
switch #19 2 új videó a GameStar-on -
switch #18 Ja,marha jók az animációk -
#17 Jó lesz ez a game, de nagyon! -
#16 Ez valami kibaszott nagy! Érdemes csekkolni! -
#15 In-game video!!! -
#14 Csak a Szövetségesekkel lehet majd lenni? -
#13 Valaki tudja hogy mikor jön?? -
#12 Király lesz nekem bejön!
Képek! -